Kõik, mis indrekE30 postitas
-
BMW 318i touring - eDiCk
Täitsa kena, suhteliselt originaal ka nagu näha. Tegemist ikka jagub selliste autodega. Soovin edu siis temaga :wink:
-
E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Aitäh. Kuna Eesti BMW Klubi foorumis uuendasin ka teemat siis jutustan ka siin, vana mootor läheb arvatavasti Kuusakoski teed. Sel on kõik peetis, veepump, rullikud, sidurikorv, termostaat, paisupaak oli seest õline... kõik meelde ei tulegi Ühesõnaga ma ei näe selle mootori remontimisel mõtet, seega, kes mäletab siis Viljandis oli 2 aastat tagasi müügis see auto : Kuna tolle omanikul, kes on juhtumisi mu hea sõber, on soov natuke võimsama mootori järele on mul võimalus tema oma (samuti M40B16) endale soetada. Ls nüüdseks 125 000km kanti, teen talle korralise suurema hoolduse ära ja usun, et sõidan kindlasti kauem kui nüüdseks oma endise mootoriga.
-
Täna õhtul sai siis mootor lõplikult maha võetud. Kuna töö käib põhimõtteliselt oma paljaste kätega siis muidugi aega nõudev töö. Lisaks on mul abiks paar ustavat sõpra. Kui nüüd kokku arvutada siis läks umbes 10 tundi +- arvestades seda, et süda sai maha võetud suhteliselt jupphaaval + mõned Heinekenid ja puhkepausid ka veel Järgmine nädal edasi
-
Täna tuli idee garaasi minna ja vaade, mis lõpuks avanes oli selline: Niiet tasapisi saab hakata südameoperatsiooniga tegelema
-
Aitäh positiivsete sõnade eest. Lisaks mainin, et täna sai auto endale uued rehvid ka ette, kuna eelmised olid aastast 68' ja hoidsid väga vaevaliselt õhku enda sees. Mõõt sai sama, mis enne, 185/65 R15 ja tegu M/S-idega. Tagumised korralikud siiani. Ehk järgmine aasta kaalun natuke laiemaid.
-
Pilt uue väljanägemisega. Auto ise veits must ja neerud tahaks ka uut värvi saada peale väikest äpardust Tänud Kustasele ka
-
318i M-technic '86 - Maero
Hääl on hea, aga muud eriti aru ei saa. Võiks korraliku video teha :roll:
-
Tänud sulle.
-
Tere, pole ammu siia midagi kirjutanud. Vahepeal said kriitilisemad kohad siis eemaldatud kerel. - Karbid korralikud, aga said uue värvkatte ja kivikaitse - Samuti sai keevitatud ja värvitud tagumine põll, mis oli ennem kilose pahtlikihi all - Mõlkis tiivanurk on nüüd ka kenasti korras ning tiivaalused said uue määrdekihi peale - Loomulikult alumised aknanurgad said keevitatud ja värvitud, need olid ennem mingisuguse võrgu ja pahtliga kokku sinna mökerdatud rooste peale :roll: Eks ma panen varsti mingid pildid ka. Täna tuleb veel termostaat ära vahetada, kuna eile läks temp. andur kahtlaselt punaseks koguaeg :? Lähiajal ka korralikum mootor peale. Tervitades, Indrek
-
320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
Tohoh sul päris kenasti sisse tagurdatud vist või on see mõra seal juba tükk aega olnud. Mul oli endal ka, aga pisut nuputamist ja veidi kummihaamrit näidates sai asi ilusti korda :wink: Kas lihvid need keevitusjäljed maha ka?
-
BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
Väga seks
-
Novot kahjuks üritatakse igalpool nahka üle kõrvade tõmmata. Õnneks keegi 30k ei saanud ja ise teadsin, mida ostan. Eks see töö tuleb ära teha, endal hiljem südames rahulikum.
-
Täna võtsin auto veidi paljamaks enne kui ta maalri juurde läheb, et mõned kohad üle vaadata ning et hiljem üllatusi ei tuleks. Samuti ostsin värvi ära, loodetavasti sai õige. Tegin pisikese kingituse ka, vana vs uus Tiibade alt nägi välja selline, parem kui ma esialgu arvasin Kõige enam tekitavad muret need kohad... peale koputades mõnus pahtlihääl ka :mrgreen: Kuulmiseni, Indrek
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Suve lõppu ikka.
-
Idee on superhea, iseasi kui paljud on nõus sinna tulema kuna see nõuab veidi suuremat väljaminekut. Aga kas augusti lõpu poole poleks parem? Siis oleks nagu mida tähistada
-
Kuidas oli siis rahvast? Ei tahaks ette rutata, aga kas suve lõpu poole ehk teeks jälle sellise suurema kokku saamise? Äkki saaks veelgi rohkem masinaid kokku, praegu juba paljudel suuremad tööd valminud ka :wink: Indrek
-
Ma ise seda komplekti ei leidnud, ehk saad aidata lingi või muu säärasega? Vahepeal üritasin siin ka vähe maalritöid teha ja peeglid valgeks värvida. Noh jah värvisingi aga see ju loomulikult ei tulnud meelde, et auto ei ole mul lumivalge. Vahe tuli päris suur ja nüüd ülehomme lähen konsulteerin värvijaga. :oops: Aga arvan, et võtan natuke suurema töö siis juba ette ja peale peeglite lasen ka tagapõlle korda teha koos koobaste, karpide ja ehk veel mõne detailiga. Dream oleks ta muidugi üleni ära liivapritsida ja siis ära teha, aga kahjuks selliseid võimalusi praegu ei ole. Niiet proovin siis nii enam-vähem, et talve üle elaks esialgu. Indrek
-
Aitäh Henrik! Sul ka :wink: Üks küsimus ka, ma ise ei leidnud, aga kas mõni targem oskab öelda, kas UM ustele uusi hingesid ka pakub või neid kruve mis seal sees käivad? Mul nad nagisevad jubedasti ja käivad üles alla ka nagu Lamborghinil. Teine variant on mingilt emexi kaubalt ära lõigata korralikud hinged :roll: ? Kas kellelgi teisel ei ole enda kupeega sarnast mure olnud? Indrek
-
Heh no oleneb kuidas asjale läheneda, vahel mulle tundub, et nii on isegi agressiivsem väljanägemine... vahel mõtlen, et tõesti võiks värvida. Tänan su arvamuse eest, aga hetkel see mind ei paina :wink:
-
Ma panen sulle pildi ka, hetkel on ta siis selline Kui teravama pilguga vaadata siis on näha, et need rõngad seal ka mustad. Eelmise lehe peal selle mõlgi pilte vaadates näed, et enne olid need ringid mul ikka väga jubedad ja kooruvad jne. Selle kõik jama ma lihvisin muidugi enne värvimist maha ka.
-
Eks sa proovi, seal ei ole mitte midagi rasket. Ei need ei käi raskelt ära ka, mõne nagaga on kinni. Mingit suurt muutust ma ei märganud peale nende värvimist, aga no parem ikka. Hella Blackide tegemisel värvitakse ka üldjuhul need ära, jääb rohkem smoked esiots autol
-
Ma ju ise värvisingi
-
Jah see nö helkurriba on tõesti ilus. Kui ta kunagi peaks mulle näppu sattuma siis miks ka mitte. Mario, ma nüüd ei saanud täpselt aru, mis sa teada tahad? Jah seal pildil on neerud ja need neli rõngast käivad tulede ümber :wink: Tulede raamid on ka värvitud aga neid pildile ei pannud.
-
Üks pilt sellest ka, kuidas tagumised tuled jäid ja nagu näha siis pole enam suurt numbrialust ka, mulle täitsa meeldib. Kõik muu toimib seni OK-lt
-
318i '84 - Andrus
Ma vaatan seda ja mõtlen, et midagi on nagu valesti. Mingit kontrasti pole, kõik on ühtemoodi valge. Selline tuim tunne jääb. Ei ole nagu seda sära seal või üllatusmomenti... Loodan, et temast veel saab midagi. Aga auto teevad ilusaks pisiasjad niiet proovi kasvõi nende aukude puurimisega ka korralikum olla algatuseks