Hüppa postitusse

gtboy

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis gtboy postitas

1. No nii, nüüd siis olen ka niikaugele jõudnud, et Bmw on kenasti legaalne. St, taotlesin ümberehituse loa, näitasin sõiduki ette ja peale seda käisin ka kohe TÜV. ARK-s läki nagu ikka meeletu aeg- kuid eks see ootaja aeg olegi pikk. Seal vaadati sõiduk üle, sealne tehnik oli igati viisakas ja jättis väga hea mulje- loomulikult sõiduki kõrgus maakerast just nii paras, et ka seal sai natukene kraabitud kanali äärt. Sedasi moka otsast mainiti ka, et ilus ja puhas töö ja muidu läigib ka kenasti. Tüv punktis oli olukord suhteliselt sama, "kiita" sai kõrgus, esiklaasi sirm ja hääl- millega ARK-s muret polnud. Sellega oli korra seletamist, et kui mootori vahetus tehtud siis kere ei muutu- no et mul passis 318 mitte 320. Kuna pidurite ja sillakannid ka kõik uued siis sealt vigu ei leitud. Ette näitasin sõiduki 14" velgedel. Suured tänud kõigile kes aitasid vajalikud paberid vormistada ja seda nii, et asi kohe õigesti ja õigesse kohta läks. Panen siis mõned pildid ka pidupäevast ja maasturi kõrgusest ka.
  2. 4×100 atz cup 15 tolli 5 tk sirged /üks keevitatud vaja pritsi/uut värvi 7jj laiad et 28 Sindi/Paikuse/Pärnu piiris võin ise kohale tuua hind :120 € tel: viis 5 o3o 88
  3. Rulliga ei tea veel aga e46 pole viga Enne oli FK toodangu vedru+amort see oli suht jäik aga tagaots jäi nn kikki . Jom peaks pehmem olema eks kevadel paistab kuidas sõita on
  4. Nii siis tahaproovisin 36 coili vedrusid , Omale vähemalt tundus et läks vähe madalamaks aga pole ikka piisavalt Taha panin veel 15mm flasi ka.. Siis veel soetasin kahepoolese spido loodan ,et tahhokas hakkab tööle ja veel el.vendi,plaan visko vahelt ära võtta sest radika ja visko vahel (mis on juba ümber tehtud )pole piisavalt ruumi.
  5. sai korra auto garagest välja ... lasin mootori soojaks ja tagasi talveunne
  6. gtboy vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    kuidas kõige lihtsamalt 316 66kw saaks ümber registeerida 320 110 kw . kes teab kuidas õieti seda ajada võib ühendus võtta. ette tänades Sören
  7. Ma päris kindel pole mis see on aga sain selle keskkonsooli bemmilt millel oli kont peal arvan ,et seotud sellega
  8. kevadel soetasin väikse kompuutri, mille täna sisse installisin . taha proovisin 15mm flansti ka taha tulevad vist coilid , et saaks mõne cm madalamaks aga eest ei kannata väga madaldada
  9. Skodal siis ees golf1 GTI lisa Ja bemmi väga ei saa maakerale lähemale tuua , karteri põhja ja maa vahel niigi väga pole valesti sõidu ruumi aga väike plaan 1-2 cm tagant madalamaks ja väike flants ka et koopad tunduksid rohkem täis siis tuli välja et see mu tuttava tuttava isa vana pill 1996 sügis 2016 sügis
  10. minu rull sai ka eelmine nv ära teenitud puhkusele . septembrist hooaja lõpuni sai sõita umbes 1500 km enne garaasi viimis pesin puhtaks ja tegin mõne klõpsu ka
  11. neljapäeva õhtul sõites lõi mootorisse imeliku hääle sisse (analoogne nagu saale klõbin vms ) järgmine hommik kohe sõbrajuurde kes leidis vea kiirel (kolmas küünal lahti ) igaks juhuks kontrollisime kõike ära .. ja siis soetasin juttujärgi ilgelt hea meguiarsi ultimate vaha eks näis mis see endas kujutab rull koos uue sõbraga e36 325 i hea talvel lasta
  12. tegu jap suurega , kui plaan oli väike soetada aga suur tuli hea hinnaga kätte
  13. ei tegu siiski teise rooliga mis vaja nahatada pilt: üks sügisvärvides pilt ka
  14. sellele raske vastata , aga nädaleaga 500 km maha kärutatud sindi-pärnuvahel
  15. üks ilus sügis pilt ka
  16. Eliise rull vuras ehitajate teel vastu eile lõunaajal
  17. 500 km sõidetud ja kõik toimib präägult leidsin fb mtech 1 rooli ka hea hinna eest siis veel sain taha aku auku selle plastik topsiku kompu koos juhtmestikuga mustad päikse sirmid
  18. istmed iseenesest on koos vaja veel natukene pingutada ja plastikud külge panna ja istme tagused nahatada kaduma läinud üks padjakeeramis punn kui keegi teab kus saab või kellel on siis julgelt ühendust võtta istmetega ise üsna rahul ise võtsin laiali ise panin kokku
  19. läksin vist kergemat vastupanu ja vahetasin mootori ära , vahele läks 2.0 millel sai kõik tihendi ära vahetada ja õli ja filtrid mootori tõin Viljandist Ummylt http://i783.photobucket.com/albums/yy112/S66rik/01105055951d10b_zpsmxks7hxe.jpg
  20. Õige , väga ilus rull , mul top 5es
  21. ei tea mis viga õli pole nagu kadunud ja tosool ka oma kohapeal aga tagant tuleb korralik kulu põletamise suits ise ikka kahtlustan et kaanetihendis on probleem aga ei tea kah . ..pole nagu magust lõhna taga . piges selline terav 2t lõhn äkki keegi oskab midagi pakkuda ,on midagi taolist onnud õli filter küünlad süütepoolid on umbes 100-150 km tagasi vahetatud video peale 50 km maanteesõitu
  22. uudist siis niipalju et võtsin ummylilt igaks juhuks ligi 6 süütepooli homme vahetan 2 veel ära siiis loodan et hakkab ilusti tööle siis veel soonikxilt sain esiklaasi tihendi liistu musta , tagumist oleks veel vaja ja istmed hakkavad ka valmis saama :
  23. Sõidab jälle- mingit kaane ega õlirõngaste muret polnud. Süütepoolid 2tk olid alla andnud. Seega bensiin ei põlenud ja õli rändas paugutorusse. 2tk "uusi" süütepoole 6tk küünlaid 6tk "piipusid". üks päev enne Ooret tegin testi ja öösel hakkas pill jälle plärtsuma ja väheke rohkem tossama, usun et vahetan teise süütepoolid ka ära ja siis peab hea saama
  24. kui saan pilli korda olen Pärnus tulija
  25. Hetkel siis läbitud mõned kümned kilomeerid ja õlisuits taga- Rõngad kinni. Ei tea kuidas saab, kuid korda saab, esimene plaan oleks kuidagi proovida lahti leotada vms, kui sedasi ei saa (ise sellesse väga ei usu, kuid naised saunas rääkisid, et kuidagi saab vb) Lõpuks sain ka sisu tagasi nahatamisest- loomulikult polnud see valmis ja osad suhteliselt tähtsad osad puudu nt. terve sohvri iste- õnneks oli mul üks ilgelt pekkis iste olemas ja selle sai koos ülejäänud osadega toimetada Tartu- kus tänaseks on juba asi kaugemale jõudnud kui ennem pea 4 aastaga.(sisu tartus vast 3 nädalat)- muidugi pole ka seal see sisu tegemine nii lill, kuna sisu teeb mulle nüüd õde siis jõudis ta niikaugele, et tema masin ei suuda õmmelda üle risti õmbluse esinduslikult. 22.06.2016 viin talle siis õmblusmasina Singer- eelmisest sajandist ja algselt toodetudRolls Royce istmete õmblemiseks. Sellise vidina sain siis tänu "teise ringi poele"- Masin tunnistati heaks riistaks ja nüüd tehnika taha see asi jääda ei tohiks.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.