Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. UP. Nii veljed peaksid homme vabanema rehvidest ja siis on lihtsam kaupa kätte anda !
  2. Kas teed ise põhjatööd või keegi osavam keevitus mees ? Kuna ise otsin ka inimest või kohta kus keegi teeks mul põhja ära.
  3. õues +2 mis külma ootate
  4. Bmwfansis vaatan siis näitab kahte koodi. Mina peaks siis ilma ABS-ita püstakud leidma. Aga kui on ventileeritav ketas siis peab suporti ka ära vahetama. Või saab väikse püstaku ketta ringi tõsta koos suportiga.
  5. Nii selline küssa, et kas peenikese püstaku laager sobib jämedale püstakule ? Natuke olen uurinud ja otsinud siis ilma ABS-ita jämedale püstakule peaks peenikese laager minema. Kuigi kas siis saab jämedale ka teise ketas pidur panna võib peab suportid ka ära vahetama ? Kuna punasel amort üks läbi siis mõtlesin, et panen jämedad ja vähe korralikuma kaitse plekiga.
  6. Lõpuks sai kleepsud tehtud kas olid piisavalt head kleepsud mis tõin ? Omamoodi põnev oleks kui auto aasta arvu paneks kleepsule.
  7. Pole korraliku külmagi teinud.
  8. ///Mario vastas bergo teemale, kohas Probleemid
    Roolivõimu pump ? Võta korra rihm maha ja vaata kas kadus ära. Mul kunagi oli taoline müra autol.
  9. Joppas, et sellise summa eest sai IS moto. Siis jõuan mina m43 proovida.
  10. selliseid velgi tahaks ja värv on ka äge (sry pole rull aga ikkagi muhe)
  11. ///Mario vastas m20b20 teemale, kohas Vaba teema
    Toredat jõulu aega ja et jõuluvana häid kinke tooks! Kapten käsi sidemes!
  12. Määrimine on hetkeline vaikus
  13. E34 karetri põhja annab leida ma arvan arvan, et rulli enda oma sobib ilusti külge Aga välja lase m40 oma sobib või peab modima hakkama ?
  14. No minul on maal olemas soe garaaz, garaazi kõrval kohe saun jne. Aga no seda tööd hakkan alles kalkuleerima. Margo aga juhtmestiku peab siis lõikama ka ja jootma jne või on lihtsam natuke ?
  15. M40 hakkab selle pärast tiksuma, et ülemusi otsa õlitamine on lahja olen mina midagi sellist kuulnud. No igatahes oleb valmis proovima kui saajs väikse meeskonna kokku kes aitaks ära teha ka elektri osa. Kui valmis saaksin teeksin lühi kokkuvõtte.
  16. Ilus tore jutt küll, et juhtmed saab sobima aga mis peale panemiseks füüsiliselt vaja läheb ? Kas M40 käpad või peab ise modima midagi. mille starter. sidur jne. Peaks mingi nimekirja tekitama, et mis vaja. Kuna mul tekkis selline mõte, et tahan ära proovida selle mõllu punase rulli peal. Võiks natuke arutada, et mis m43 on parem kui m40-nel või vastupidi.
  17. No ok M42 jupid on kallimad siis.
  18. M42 on tore aga kui tahetakse ökomat liikurit siis m43 oleks hea mõte. Kui nüüd mul teisel rullil see hetkene moto ei pea vastu siis üritan küll m43 peale panna.
  19. Konks on tore asi Tahaks ka IX rullikat aga aint touring
  20. Hmm krt ajad kohe mõtte pähe mul punasel see kolmas moto ka peetis ikka. nukk läbi ja mingi jama veel. Et kui ülds panksin selle M43 peale on asi parem ja kas mitte m43 ökom pole ? Kui palju juhtmestikuga mässama peab ja kumma aju jääb ?
  21. http://www.drive2.ru/cars/bmw/3_series/3_series_e30/yoshi-e30/journal/288230376152763995/
  22. Aga kui modida M40 moto juhtmeid ? Aga rihmaga on rullikud ka ikka kallid ja ei kesta kuidagi ja veepumbast üldse ei räägi. M43 on ilusama häälega ka olen juba üle tunni aja mässanud googles ja ei leia sellist lahendust. Tundub , et vistakse kohe R6 ja kõik.
  23. Täitsa töötab
  24. Kas andurite takistused on samad mis m40-nel oleks see nii lihtne võiks siis sellise töö ette võtta. siis see rihma mure kaoks ära ja peab ketiga aint jebima ja vahetama neid mis vaja on. Ja üldse kui hea moto M43 on ? mis selle kiiksud on. Idee poolest pole see moto m40-nest üldse erinev. andurid peaksid samad olema. Tahak mingit linki kus on m43 pale pandud. Kas keegi üldse eestis midagi sellist teinud on ? pigem tehakse nii, et visatakse see R4 mot välja ja pannakse kohe R6 moto. M42 võtab rohkem kütet kui M43 minu meelest. Aga no kui vaja jõudu siis M42 parem. Aga M42 jupid on ka kallimad juba. Keegi võiks midagi sellist teha küll. Omal kahjuks sellist aega ei ole. Muidu paneks oma teisele rullile selle peale.
  25. Endal juba ammu selline mõte tiirleb peas. Räägitakse, et immoga tuleb mässata jne. Juhtmestik ei tohik väga keeruline olla.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.