Kõik, mis ///Mario postitas
-
325i touring '88 - andrus
kas on oodata uusi pilte :roll:
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
aga teeks siis järgmine nädal kui ilm lubab 8)
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
palju jõudu ja jaksu ehitamisel, peaasi et tööhimu otsa ei sa 8) sellest tuleb ikka väga korralik masin :wink: (tahaks ise ka sedasi lammutada ja kokku panna )
-
318IT Shadowline '91 - Kert6
väga kena masin 8) olen oma silmaga näinud ja pole midagi paha öelda tullesuunajad isegi sobivad mulle täitsa meeldib
-
BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
väga hea töö tegemine 8) tööd ja jaksu 8)
-
sai ka oldud kohal ja väga hea õhtu 8) neid kevad kuulutajaid oli isegi rohkem mõned biked lasid ka ringi seal :twisted: :twisted: ag siis järgmise korrani :wink:
-
pole nagu jh ammu midagi toimunud 8)
-
316 '88 - M-Tech
heh ma nägin sõitmas sind, sõitsid TTHK juurest mõõda ma just passisin sõbraga parklas 8) näha kohe, et kevad kuulutajad lasevad ringi
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
hmm no siis need mis ma sain siis pole orig vedrud mingi teise firma omad siis 8) kuna jh teistel oli ilusti ühtlaselt sama jäme koguaeg
-
aga minul oli alumine ring katki :?
-
küsimus kas touringul ja sedaan tagu vedrudel on suur vahe ?? kuna ma vaatsin siis need vanad vedrud on sedasi et lähevad lõpus kitsamaks, aga need mis ma foorumist sain olid lõpuni sama jämeda läbi mõõduga nagu keskel ?? kas keegi teab mix nii
-
väike küsimus selles, et kui palju võivad tagumised amordid maksma minna :roll:
-
nii sa siis nv auto kallal nokitsetud, täpsemalt siis tagumised vedrud ära vahetada kuna tundusid nõrgad olevad ja olitki. selgus se, et need mis all olid tundusid mulle naljakad kuna kui spiraal hakaks kokku keerama siis läks jämedus peenemaks tagumine juhipoolne oli terve aga jh mix krt se auto nata lääpas oli, kuna ühel vedrul oli üks ring pooleks läinud :? kui uued alla pandud siis jutt oli kohe teine, auto p***e oli kõrgemal ja ilusam vaadata et ühekõrgune ag kurvaks uudiseks oli se et pean lähi ajal saama uued amordid kuna need olid ikka suht õhtal juba ag mõned väiksed pildid vanadest ma tegin ag kahjuks autost ei saanud teha kuna sõber unustas digika maha :? pildid tehtud telefoniga :?
-
hmm mõte tekkis selles et tulemas on aprilli kuu ja no teeks ühe kogunemise siis, ja äkki teeks ka ühe bowlingu mängu, aint siis kui kõigil on olnud palgapäev ja kui keegi sellise plaaniga nõus on?? pole nägu olnud nüüd pisikesi kokku saamisi, et saaks arutada järjekordselt omavahel 8)
-
nv kirjutan arvutise juttu kokku ja siis mingi päev proovin panna selle juttu siia (valmistan jutu valmis ennem kui üles panen 8) )
-
BMW E30 316 Välja laske aasta siis 1990a aprill. Värvuseks Briliantrot. Välimus on orginaal. Kere on sedaan. Puuduvad üld lisad (aga on olemas esiudutuled.) vaikselt hakkan neid lisasi autole juurde panema. Mootori tüübiks siis M40B16 73KW Ostes oli läbi sõit umbes 244.... Auto on toodud eestise 2004 aastal ja olnud aint ühe omaniku käes sellise hea vanamehe käes kes on ikka seda hoidnud. Ja nüüd olen teine omanik kes selle iluduse eest hoolt kannab. Igati aus ja viisakas masin suhteliselt ökopill väga rahul kütuse kuluga. Pisi iluvead on aga no autol vanust ka piisavalt muidu kere tugev ja sile. BMW hakkas tänu sellel huvitama mulle, et tädimehe vend ostis BMW ja siis tegi sellega sõitu mulle ja üldse avastasin et väga hea välimusega on E30 ja hakkasingi uurima BMW ajalugu jne. Siis hakkaski tekkima sõpru kes tegelevad BMW-dega. Ja siiani olen rahul sellega mis mulle meeldib ja E30 kallal on minu meeleset suht lihtne nokitseda. Ja siin on pildid auto ajaloost minu käes kui olen teinud pilte jne http://nagi.ee/photos/Marioz/sets/257481/429986/ Esimene päev kui auto sai ostetud Ja mõned uuemad Jõudu ja jaksu meile kõigile kes omavad E30 8)
-
nii tegin siis kasutaja foto24 et saaksin siis näidata oma tegevusi BMW-ga kuna ma arvan et paljudel ei ole orkutit ja arvestasin sellega et tegin kasutaja sinna kus kõik näha saavad 8) http://www.foto24.ee/album/43924
-
no jh teil peab õue ka varsti suuremaks tegema nagunii kui kellegi sünna tuleb teil siis tuleb punane ka siis
-
väga hea idee 8) piljardi turniire võiks isegi teha siis omavahel
-
no mina ei sa konisi amha loopida ja pudeleid maha jätta kuna ei tarvita kumbagi 8)
-
ma olin suht unine ei jõudnud jälgida enam :oops: mõtteid oli nii palju
-
mitte kedagi ei ohustatud :? lihtsalt must jää oli maas ja se juba ütleb ise mis võib juhtuda :?
-
no ma proovin lähipäevil teha kuskile kasutaja ja pildid üles panna
-
Kassu321: küsimus selle kohta mis särke täpsemalt saab teha ?? ja kas saab ka oma enda riietele teha pilte ?? :roll:
-
se kes tahab näha kuidas ma hetkel kodus bmw kallal nokitsen on pildid üleval orkutis http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=8845797552762829440