Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Aga teeks eraldi teema kuhu inimesed lisavad mingeid pilte mida särgile sobitada. Näiteks mingite kontuur joontega masina pilt või mingi tekst jne ????
  2. Kellele mida vaja
  3. tahaks ka funnida aga ilma TÜV-ita küll ei riski.
  4. Aga mis hinnaga sellistes kohtades tehakse ? KUI KEEGI ON SELLINE PÄDEVAM INIMENE TALLINNAS KES TEEKS MINU AUTOL ÄRA SELLE TÖÖ HEA HINNA EEST JA PIISAVALT KORRALIKULT SIIS OLEN PAKUMISTEST HUVITATUD !
  5. Karm huumor
  6. No eks vaatame kuidas läheb. Auto läheb ikka oma inimese kätte tegemsiele päris suvalise kätte eriti ikka ei vii. Või oskab keegi siin ka seda tööd kiiresti ja korralikult teha ? Kuna ikka väga kiire on tahan TÜV kiiresti ära teha.
  7. Õhtust tagaveo nautijad. Alustuseks tänan väga inimesi kes aitasid autot teha korda. Suured tänud kasutaja Zhaft kes oma töö valves olekus sai aega raisata minu auto kallal tegemiseks. .Suured tänud kasutaja christian kelle poolt sain kasutada garaasi (H-C-H motors ) kus oli kõik vajalik olemas. Nii sai siis tehtud käsipiduri trosside vahetus, taga piduri ketaste vahetus ja kõik taga klotsid. Vahetasin ka summuti ära ja auto on nüüd vaiksem. Sai veel vahetatud termostaat, et tahaks ikka sooja autoga sõita. Aga juhtus ka ikka õnnetus ka ja sai ära lõhutud taga piduri toru mis oli tegelt ikka väga läbi ka. Mis oleks arvatavasti puruks surutud TÜV-is Ja nüüd siis saadan masina töökotta tegemisele, kuna ise ei taha enam teha eest taha uue toru vedamist ja ülejäänud taga osa torud+ veel esipiduri voolikud vahetan ära. Olen valmis vaadandu ka kuhu masina saadan ja loodan, et saab võimalikult kiiresti tehtud. Mis siin siis ikka loodab, et saab lõpuks asja ka
  8. Ära hakka peale tahtsin ka tark olla vist tuli sitasti välja.
  9. Kas keegi oskab seletada kuidas oleks lihtne see käsipiduri tross ära vahetada jne. Ja kardan seda käsipiduri klotside osa mida peab pärast kokku panema jne. Kas on vaja mingeid eri tööriistu ? Loodan siis järgmine nv masina ära korda teha kui üllatusi ennem vastu ei tule. Närvi ajab ikka see, et asjad kõik on olemas aga ei ole endal ise kohta. Õnneks jah sain ühe kokku leppe ja nüüd ootama aega.
  10. Oi kurja hommikul tegin silmad lahti kerisin kardina üles kokku ja ossa kurja taveast sajab drifiti mida on paksult maas juba oujeee. KRT mix Tüv tegemata on tahaks hullama minna
  11. waoooo nüüd ei olegi suurelt , et BMW sõitis teelt välja vaid auto põrutas teelt välja. http://www.delfi.ee/news/paevauudised/110_112/fotod-polva-lahistel-porutas-auto-kraavi.d?id=63712590
  12. Heips! Nii piduri osad olemas kässari tross olemas. Nüüd oleks vaja kohta kus kõik ära teha. Arvatavasti teeks mingi ühe nv päega äkki kõik ära. VÄIKSE SUUR PALVE KAS KEEGI SAAKS AIDATA MINGI GARAASIGA KUS ON MÕNED VAJAMINEVAD TÖÖRIISTAD JNE (hea oleks kui ka kanaliga garaas)
  13. Kui ma pilte vaatan siis vist näen ühte rulli ja kas keegi meie foorumist ? http://www.ilmajaam.ee/681158/tartumaal-jai-tormi-kukutatud-tellingu-alla-20-autot/
  14. Bemmi motoga toyota tulekul http://www.autonet.e...uris-50345.html
  15. mina ei tea millest räägite, et M40 ei lähe piirajasse. Mul mõlemad autod mille on M40 moto üks on 1,8 ja teine 1,6 lähevad vabalt piirajasse. Vaata kõik volled kapoti all üle või õhulugeja.
  16. Nüüd on jube nutt ja hala. OK saan aru, et märja ilmaga on jube see udukas kui on veel paigast ka ära. Nüüd kui lubati, et park+udu koos võib sõita siis vaja kka keerutama hakata. kõige jubedam on minu meelest see, et topitakse xenone udukate sisse.
  17. Ratta laagri vahetus on tore töö ikka tagumistega ise mässasin tükk aega. Aga küsimus või on võimalik näha pilti sellest vidinast millega sa ratta laagri välja lükkasid ja uue sisse panid ? on endal sellise asja vastu huvi Jõudu ja Jaksu !
  18. Sõge: kus kohast eesti kaupa said ?
  19. Lada tuuning ja rulli armatuur on sisse väänatud
  20. ja üks oht on see, et taga vedrud ei pea touringu tagaosa massile vastu ja võivad puruneda.
  21. Nali naljaks aga mul oleks vaja infot kus kohast saab midagi sellist osta mida mul vaja läheb ehk kahe otsaga sumpsi osta. ja kuidas ülde oleks võimali lasta keevitada seda.
  22. pläh ASUB jubedad kirja vead ikka
  23. Kus sellise motoga auto asus siis ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.