Kõik, mis ///Mario postitas
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Aga ma vaatasin just, et selle vahetamine on suht keeruline ikka läheb krt raskeks Peab vist sõbra juurde angaari sõitma ja keevituse kätte võtma. vana kuidagi kokku laskma.
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Hei ! Nii masinal tekkis väike viga juurde, täpsemalt salongis. Istusin ükspäev hommikul auto rooli ja hakkasin ära sõitma kui äkki selja tugi kaldus ära viltu. Mis ikka hakkasin siis paika tagasi tõmbama siis tõusis seljatõe ükskülge üles poole. Hakkasin kohe siis aimama, et midagi läks puru. Võtsin siis täna istme välja nokkisin laiali ja näe kurja mingi kinnitus kõrv on ära murdunud . Neid kinnitus kõrvasi on ennem üldse keevitatud ka. A jaa üks seljatoe amort on süstal ka Ei teagi mis nüüd hetkel kohe ettevõtta, kuna sellist head väikest keevitust ei ole millega üle teha. Mul vanad istmed on järgi aga kas sealt saab midagi ringi tõsta üldse. Oskab keegi midagi rääkida, et kuidas korda saada jne. igatahes pildid.
-
Lobamokkade rubriik
Krt 4300 täitsa ju
-
Lobamokkade rubriik
No kurja Greger kokukal on ka käinud neid 3000 xenoga pille ja vahel isegi on tunne, et rohekas kollakas on. Eix ära nüüd sedasi ka vihja, et kui mul kaks pilli siis suudan osta jne kunagi ikka plaanin oma masinale ära osta, kuna linnas seda on tõesti vaja. P2hkel: sinu need DJAUTO klaasid on tegelt natuke mõõdust välja, kuna Zhaft kes paigaldas need siis oli nendega natuke nikerdamist rohkem kui tavaliselt. läbimõõt on mingil põhjusel väike mill väiksem.
-
Lobamokkade rubriik
Riho: kui sul sõpruskonnas on E36 või E34 omaniku siis mine ja võta katseks peegel ära. Lihtne. Kusjuures kui ma ei eksi siis minul on E34 peegel mustal.
-
Lobamokkade rubriik
Ma just hetkel ise otsin ka uusi klaase jne. ATEM klaasid on head ja korralikud tunduvad. Kuna kui musta kuudi ostsin siis olid lähituled ära blackiks tehtud ja uued ATEM klaasid ees. tiit ütles, et AUTOTRADE-s kunagi pakuti. Saatsin neile eile kirja ka aga tundub, et täna vaba päev seal kandis ja e-maili peale pole vastust tulnud. Acar oli ka mingi koht aga seal nüüd vaja teha kasutaja jne ja asjale pihta ma kuidagi ei saa. äää ja nüüd kuidagi imelik kodukas http://www.varuosaka...oog/mark/bmw/55 kerige alla ja udutule klaas 1,60€ ???? no plää
-
Lobamokkade rubriik
3000 on kuidagi rohkem kollakas kui tavapirn, 4300 on täpselt ilus ja valge. omal olid ka 4300 ees ja mitte keegi ei nokkinud, kuigi oli kinni pidamisi jne. Aga tähelepanu ei tõmmanud need. 5000 on juba selline toon kus juba on selgelt näha, et xenon on ees.
-
Lobamokkade rubriik
4300 on kõige rohkem tavapirni valguse moodi. Ja regullida tuleb tuled üle ja natuke alla poole suunata.
-
Lobamokkade rubriik
H2 jaoks kindlasti.
-
Lobamokkade rubriik
Ja tk hind on selline, et parem olen vanadega edasi
-
K:M40b16 müstiline käimishäire
Nujh tundub, et m40 tahab vigade tähelepanu mul krt külma motoga natuke aega puterdab ja mingi ajapärast jääb ilusti käima.
-
Lobamokkade rubriik
Hmm, Vanema 34 äkki tõesti sobib aga 36 krt on kahtlane. Kui juba teemat tegid siis mind huvitab kus saaks neid laia nurga peegleid?
-
BMW 316i 2D sedaan '88 - Marko S
Kas nr märk tohib sedasi üleval akna servas olla ? kobiseda pole saanud ? Muidu täitsa ok rullikas pildil küll aru ei saa, et kerega jama on jne. Kuidas poleerimist tepostasid ? mis masinat kasutasid ?
-
BMW 318 '90 - harcore
Võtad terve tagasilla tagant ära ja vahetad siis Oskajad mehed räägivad, et vana puksile lõikad salgu sisse rauasae lehega ja siis lööd välja oma pesast Eks harjutamine teeb meistriks ise ka olen teinud esisilla pukside ja sharniiride vahetust koduste tööriistadega.
-
Lobamokkade rubriik
- K: Plasti Dip sprei värv.
No kurja on juba AUGUSTI kuu.- BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Tiit. Mulle ei meeldi, et autol on väljaspool kroom jne. Spido rõngad olid ühed ainsad asjad mis meeldisid Kunagi ammu kui ranzzz-i autol nägin neid siis tõesti sobisid need spidole. Kroom peab sobima mitte karjuma silma. Aga kroomi ukse lingid ja kroom akna vändad küll ei tule Krt peab ostma vist uued küünla juhtmed masin ei taha käija ilusti ikka veel Küünlad on paar kuud vanad ja ikka lonkab natuke.- BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Äkki tõesti Aga see oli lihtsalt mõte ei raatsi sedasi katsetamsieks ka raha raisata korralik LED maksab ka ikka. Võimalik, et tõesti teeb kuidagi valguse teiseks jne aga kas ka seda valguse tugevuse keeramist kannatab.- BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Tean, et 3W Aga mul ennemgi juba jamas see pirn ja sai kõksuga tagasi tööle. Nüüd vist selle ära kiskumisega ja tagasi panekuga sai rapudata jne. Lähen poodi ja ostan uued Kuigi väike loll idee on LED versiooni proovida aga jhm pean vist vitsa tooma- BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Heips. Sai vahepeal ka midagi edevat masinale külge nokitsetud. Spidole kroom rõngad siis ümber. Olen ennemgi mõlnud neid osta jne aga siis pole kas raha olnud või mingi teine jama. Aga nüüd lihtsalt läksin ja ostsin ära Värvisin seierid ka ära punase küünelakiga ( laki sain neiu meiegikogust ) Aga jhm küünelakk ei ole kõige parem viis kahjuks õnneks on üks spido plokk kodus veel üle mille peal katsedada midagi teist. Igatahes aega võttis tunnike ja asi valmis. Ja mina küll ei kasutanud mingit super liimi läksid paika spido plokk kokku ja rõngad paigas. Algselt Väike proov. Töö käik siis. Kokku pannes andis üks spido ploki pirn saba nii, et homme poodi minek ja üritan päevasel ajal ka korraliku pildid saada- Lobamokkade rubriik
Heh see on nagu nõuka ajal kui ühiselamudi ehitati. Nii kui oli kuu lõpp siis oli vähem segu ja seina viltu See on vist täitsa rahata http://itnurk.com/teema/245/99909/- Lobamokkade rubriik
Ma isegi olen korra mõlenud kas küsida väikest mode teemat omale, et ka vahel korda hoida aga jhm viimasel ajal ei satu tihti foorumi jne- K: Uued esitule klaasid.
mitte ühelgil kodulehel ei suuda leida klaase. Või peab minema koha peale?- K: Signa jaoks vajalikud kaablid.
Küsimus selline, et mis värvid on uste kontaktid ja keskluku otsad jne. Kõik mis vaja läheks signa jaoks oleks hea kui kuskilt on äkki saadav rulli minig kaablite skeem. Üritan ise siis omal masinal signa peale panna Või on keegi pädev kes tuleb ja aitab peale panna- Lobamokkade rubriik
Kast mis hetkel on, on sedasi, et kaks inverterit on taha poole suunatud ja kast on ilusit vatti täis. Mürts ja kärts on ilus aga lihtsalt nüüd tahan nata ikka ruumi ka saada jne - K: Plasti Dip sprei värv.
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus