Hüppa postitusse

mTim

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis mTim postitas

1. tegid pigitõrje ka juba ära? päris särab teine nüüd
  2. tore, ootan pilti kui alla saab
  3. said sumpsi kätte? oled rahul? 8)
  4. jõudsin täna ikka kokku tagasi, radika mõrad sulatasin seekord kinni. pesin vahendiga läbi ja uus tosool sisse, töötemp langes kõvasti... õli sai ka uus aga karteri alumise osaga on jamasti, lekib raibe
  5. täna tehtud tööd: Päeva lõpp: Uued padjad küljes, mootorike tõusis märgatavalt Alumise karteri osa ära võttes oli imestus suur, põhjas oli polt, pärit oli see ülemise osa küljes. üldiselt on puudu sealt 2 tükki
  6. ma ei pannud tähelegi, et Sina oledki see kes mu pütti tahab :D jaja pane muidugi, suur pütt on väga hea :D 8)
  7. Tead, mul on "suure toruga" mingid kogemused olemas ja ütlen, et mingi hetk see tüütab ära, juhul kui maantee sõitu on palju igatahes
  8. mootoripuksid sain kätte... homme oleks tahtmine plaanis olevad tööd ära teha...
  9. vaatasin üle, tegu veel pind roostega, esialgu lasin surma peale
  10. Mind häirivad vead fotodena: Esimene pilt pole viga vaid värv mida varsti vaja läheb. Bumperi alumine osa on suht nukras seisus... Vasakp. tuled on omadega läbi. Mõlke ja roostet jagub... Radiaator lekib vooli juurest... 9dal pildil on juhiuks millel "uksehoidja" lihtsalt ära kukkus. Siis veel ära kukkunud pidurituli, mis oli suht koomiline Ja viimane pilt on tuxis esivedru
  11. tellitud juba ju täna õhtupoole saan padjad kätte 8) palju radika eest tahad?
  12. Nädalavahetusel läheb suuremaks tegemiseks jälle... Mootoriõli vahetus koos filtriga, aga eelnevalt pean vahetama karteritihendi (ülemise). Mootoripadjad (mis on läbi) ka tellitud juba ~170eeku tükk. Käigukasti õli pean ka vahetama... Rehv läks katki üleeile. Ventiili juurest. Nüüd siis sõidan ringi ühe väga roostes plekiga Veermik oleks vaja korrastada aga esijalgu raha ei jätku, roolilatil lõtk sees... Esivedrud ka täitsa läbi, 3 vedru alumist rõngast on lihtsalt üksteise otsas Radiaatori epotamine ei aidanud. Tuleb mõelda midagi muud sinna, jahutusvedelik koos puhastusvahendiga olemas. Hetkel valan lihtsalt vett sinna juurde... Lisapiduri tuli kukkus ka ära
  13. no eks ma hoian silmad lahti
  14. sellisest vigurist polegi varem kuulnud, kus seda müüakse?
  15. Mul see putukavõrk tagaaknal suht ära pleekinud, mis te arvate kas must sprei hakkab sinna peale?
  16. kütusekulu rekord 5.5 maanteel 8) täna sai radiaatorit liimitatud, vast ei leki enam
  17. ühenduskohale sai tihend ära pandud, suht hea vaikne on nüüd 8)
  18. pealegi hakkas kütusekulu näidik ja oil inspektsion jälle tööle peale lahtivõtmist Pildid:
  19. pimedas polnud osuteid üldse näha, seetõttu ka panin tagasi 8)
  20. Tänud nänni eest RaulA. Täna panin armatuuri oran¾id vidinad tagasi... Pirnidele ostsin punased mütsid, õhtul teen tulemusest pilti :wink:
  21. mis see viimasel pildil on?
  22. tihend oli kehvalt pandud, lasi vett sisse, sis imesin seda kõrrega koguaeg, a nüüd see ka ok. tuledega on üldse jama. ainus mis enam vähem normaalsed on suunatuled aga needki vahel ei anna ühendust. parempoolne lähituli on mõraga, parempoolne kaugtuli on seest niiske ja reflektor tuxis, vasakpoolsed on kõik regullimata... suht kaka
  23. originaaltulesid pole veel kätte saanud, nod on kuskil eelmise omaniku garaa¾ipõhjas... aga tuled on kehvalt toonitud ka ja parempoolne on heledam ja seal on mõrad sees... tulevikus vahetab
  24. Enne ja pärast
  25. Summuti otsa sain ka nüüd, valisin sellise mis enam-vähem oli... Tulemusest Pildid: Ma olen rahul, imelikult väike on ainult Ühenduskohale sai tihend ka ostetud, too ära panna sis peaks päris vaikne olema 8)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.