Hüppa postitusse

mTim

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis mTim postitas

1. parempoolse tule kaugtule reflektorist on alles umbes 15% ja seal kasvab sammal + rooste, niet nagunii on vaja vähemalt ühele poole uus osta... aga praegu on tähtsamaid asju mida osta
  2. Lisatuledest on kasu kah miskit? Mahtusid ilusti/ilma ümberehituseta?
  3. ma ei saanudki pihta kuda neid ära võtta, väga palju ei tahtnud lammutada ka, kuna kaasreisija poolsed tule klaasid on suht ribadeks, ei viitsinud legoga ka lammutada
  4. Niisiis. Nädalavahetusel sai võetud aega auto iluvigade parandamiseks, tehtud sai: Esivõre värvitud Alumine äär kivikaitsmega üle lastud Elektripeeglid tööle joostud (mõlemad) Makk sai juba ammu installeeritud Tuled regullitud Üks peegel värvitud Pilte ka: Ja lõpptulemus Piltidelt aru midagi ei saa kuna motorulli fotokas pole eriti võimas värk aga nuh... Üldiselt olen mina lõpptulemusega rahul
  5. kiire oli ja ma sain päris hea hinna + eluaegse garantii
  6. auto või maki oma? auto valgust on isegi keerulisem vahetada kui maki oma imo
  7. ostsin uue maki Pioneer DEH-1020E rohelist värvi on raibe aga muidu käib küll selle raha eest
  8. ei, ma ei näe pointi, ma olen mugav inimene
  9. kas see väike madaldus on seda nu**i väärt?
  10. jah, see oli üks põhipõhjus miks sai vedruvahetus tehtud... Aga noh, vedrul olid 3 rõngast üksteise vastu surutud juba, nii, et sõidumugavusest polnud enam midagi alles
  11. madaldus oli tore küll aga tekitas liigset ohtu karterile, ja läbi olid nad ka... nüüd ikka vedrust kasu kah ja kurvi läbimine muutus ka paremaks... Ülevaatusel osutus probleemiks CO ja roolilati pean ära vahetama, muud nagu erilist midagi ei olnud. Tagatulesid ei viitsinud vahetada ja tegin lihtsalt mustalt
  12. Ülevaatus jälle aastaks olemas igast asju teinud autoga selle aja jooksul kui ma siia viimase postituse tegin ntx vedruvahetus Ja talvest
  13. sai uus karteripõhi alla visatud 8)
  14. käisin sildu reguleerimas seoses ühe jublaka vahetusega sääl ja öeldi: roolilatt vahetada, külgkalle tuxis st amordi ja vedru vahetust aga noh, hetkel käib küll 8)
  15. lähiajal blokikaane tihendi vahetus, kellelgi Tartus vaba aja sisustamisega probleeme on siis oleks tänulik kui appi tuldaks, endal jääb know-how'd puudu ja vb ka vaja minevaid tööriistu pole...remondiks vajalik õlu minu poolt loomulikult ja vajadusel ka transtport koju 8)
  16. Siuke pangakaart mul sis...
  17. sai vahetatud, päris libedalt liigub nüüd, laager oli suht puru
  18. ja kõige odavam oleks? hakkasin siis vahetama ja selgus, et 36 padrun minema jalutanud teine jama on see, et piduriketta polt on sisse murtud ja nii ta ongi jäetud, nüüd vaja see ka osta UM-ist aga to ju pühade pärast kinni Ebaõnn... Aga laagri jama tundub olevat, väga vabalt ta just ei käi aga kõriseb vms ja käib tõka-tõka...Lõtku pole
  19. laagrid ostsin ära 600.- tükk ja kvaliteetsed... öelge nüüd milles jama. piduritega on selline värk - ABS toimib nii kuda ise tahab, pidurid jäävad vahel veidi peale jms... kust ma viga otsin?
  20. ja kui tõmmitsat pole? saab hakkama? midagi kuumutama ei pea nagu nissanil?
  21. blokitihend on ikka teema aga rattalaagrid on suurem. kellel on kokkupuudet sellega võiks midagi rääkida, et mis tööriistu ja kuidas... ette panen pidurikettad ka uued automaailmas oli laagri hinnaks ~700.- kuskilt odavamalt ei saa?
  22. sain oma punni ja sain külge ka... tuleb osta vist blokikaane tihend te ei oska öelda kus odavamalt saaks kaant lihvida?
  23. tänud, ma ostan igaks juhuks 2 tükki kust sa selle tootekoodi said?
  24. Radiaatori plastikpunn (see tilluke õhutaja) Kust ma sellise asja leida võiks reede hommikuks?
  25. auk on veidi lai minu arust aga jah see suur toru sobib vist iga e30 alla... isegi vaatan praegu enda oma ja mõtlen, et on ikka tilluke teine... Aga maanteel ma ei viitsiks seda plörinat kuulata ka enam

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.