Kõik, mis mTim postitas
-
318i '88 - mTim
No tegu on ühesuunalise 2 sõidureaga teega, kuigi parempoolset rida kasutatakse parklana. Ja paragrahvist mis mulle näidati oli kirjas, et kui kõrvuti olevad masinad tahavad mõlemad sõidurida vahetada, peab teed andma parempoolsele. Tema seisis, vasak suund sees. Mina panin parema suuna sisse ja tahtsin tema, ette seisma jääda, et kaasreisijat maha lasta. Omaarust olin tast juba mööda sõitnud kui tee äärde sõitma hakkasin, aga tema oli mingil hetkel liikuma hakanud (edasi) ja nii ta mulle külge tuligi... Politseinik tuli autost välja, rääkis daamiga ära. Siis tuli minu juurde ja küsis kes minu arvates süüdi on. Vastasin, et minuarust tema ja rääkisin enda vaatenurga ära. Politseinik läks autosse ja tuli näitas mulle paragrahvi mida olin rikkunud. Ja nii ma süüdi olengi. Vaielda ka ei viitsinud, sest pakuti võimalust, et algatatakse uurimine, kus ma võin veel trahvi ka saada...
-
318i '88 - mTim
- 318i '88 - mTim
Ma pean hoopis 2 parempoolset ust ostma, sest need rihiti mul täna ära. Mina jäin süüdi muidugi- 318i '88 - mTim
- 318i '88 - mTim
põll on nii kõver, et õigeid plastikosasid ei anna eriti panna sinna- BMW 320 Projekt "335" (M30B34-160KW+ ) '89 - Cb4_323
Seal jah veidi mölakateks kõik läinud A pulli saab kõvasti- BMW 320 Projekt "335" (M30B34-160KW+ ) '89 - Cb4_323
Ahvile tuleb pöialt hoida Tähed su omal ka MDO- 318i '88 - mTim
Viskan paar pilti uute velgede ja suverehvidega Taha läks 205/55 ja ette 195/55- Käigukangi juures olev juhe
- Lobamokkade rubriik
http://www.wimp.com/firefighterexam/- Lobamokkade rubriik
Sama siin... parkimiselamus oli meeldejääv. Väga hästi organiseeritud parkimine peaks ütlema... 8)- Lobamokkade rubriik
tõmmati nahk üle kõrvade...- Lobamokkade rubriik
Põlvas käulab keegi punasega ringi, on ka foorumis esindatud?- Lobamokkade rubriik
selle sain korda, ajuvahetus aitas... AGA mul vaja K5 - unloader relay-d- Lobamokkade rubriik
Kuhu võib mul pearelee alt 0.5A minna?- Lobamokkade rubriik
Kuda sul diffril üldse puudu sai jääda liitrist? 0.9 peaks minema ju...- Lobamokkade rubriik
KUSTKOHAST ma saan uue roolivõimu-vooliku-kinnituspoldi-pumba-külge??? A ise olen Võrus...- E30 pildid internetist.
Ägädad küljehelkuritega bumperid- Lobamokkade rubriik
Äkki on maki ja juhtmevaheline ühendus kehvapoolne, mul see otsik toimis ainult ühes asendis...- Lobamokkade rubriik
A ma niitsin muru ära...- 318i '88 - mTim
Selline seis mul maja ees hetkel :- Lobamokkade rubriik
just täna vahetasin ühel rohelisel touringul aga jah, ma olen võrus niiet ise sai ka otsitud seda padrunit, kuskilt rekkapoest lõpuks sain, mingi 100 kehtimatut eesti krooni maksis paar aastat tagasi...- BMW 323i kupee '83 - Kosk
paremalt poolt lekib õli, väike korpus. aga ülekannet küll ei oska öelda... 3000 pöördega sai 100ga sõita igatahes palju sul raha on? aga tegelikult, ma arvan, et võtan ta lahti, eemaldan lekke ja viskan ta siia müüki...ära siis maha maga...- BMW 323i kupee '83 - Kosk
tahad mu LSD-d ära osta?- Lobamokkade rubriik
see vist maailma enim küsitud küsimus BMW foorumites... - 318i '88 - mTim
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus