Hüppa postitusse

janek327

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis janek327 postitas

1. kena ! edu ja paksu rahakotti
  2. aga need suht haruldased&väärtulikud ka 8) valatud e30-nele
  3. noniii, see oli minu esimene kokkutulek ja olen üritusega VÄGA rahul. enda autost 1/3 pilti väga hästi orgunnitud / teostatud ! järgmine kord vb natuke vähem eeskujuliku liiklemist......mõistuse piires e30 ju pöördemaias 8)
  4. loodan enda auto ka selleks ajaks valmis saada, 100% tulija oleks.8) asjalik fotokas ka olemas.
  5. m6tlesingi plaadi all skeemiplaati
  6. vaja oleks j2tta 2.5i korpus, et ei peaks nende voolikutega jebima hakkama. 3.5i avad on suuremad. ega muud polegi siis kui vahetan 2.5i korpuses aint osuti ??? see tundub kuidagi liiga tühine et sellest midagi muutuks. :roll: :shock:
  7. õhulugejatest käib jutt! mis tuleb seal ümber visata täpsemalt? ma vahetasin selle plaadi ja selle osuti nt. ?! on see õige? tema jutust lugesin et ta nagu kasutas ikka 2.5i plaati ja siis 3.5i osutit ning installis siis 3.5i korpusesse? segane veits see teema aga minu teada on vaja 2.5i korpust, 3.5i sisu( osuti ja see el plaat). :roll:
  8. mul oleks ka huvi aga vaja on kogu esi- ja tagu silla pukse. hetkel uurin lihtsalt sest varsti vaja kogu krempel ära vahetada. mis sinu hinnapakkumine oleks? palju neid pukse on üldse jne? PS-ile palun 8)
  9. on alles?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.