Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Igatahes tegelikult sai kogu saaga jälle alguse mingi lihtsast ukse pealt roostepleki parandamisest.. :D Nii see läheb
  2. Tegin ülekande ära ,kas oleks muidu linnast ka kuskilt võimalus kätte saada olnud we?Maksin igaks juhuks ka selle ümbriku raha.Võib posti ka panna.
  3. M-techniku stange ei allu sulatamisele kui siis ainult tagant klaasplastiga või neetideg kooku soobitad.
  4. Kurjam pagana sirged stanged sellise vanuse kohta .Teed korda siis või?
  5. Rist sisse mis siin ikka
  6. Huvitav sul kirjas et tagumised kinnituvad 5 poldiga aga piltidel on ju esimesed ka 5 poldiga ehk siis kõik nagu kinnituvad 5-ga.Või on neil ainult 4 polti sees.
  7. Kas katust lihtsam välja vahetada poleks.tuttaval vahetati rahe käes kanatada saanud toyota katus tervenisti välja .Kuu ajaga tegid ära esinduses aru ei sa kuskilt et oleks midagi sellist tehtud.
  8. Mul ristid olema sja tuled lahti ka peaegu juba nii et pole vaja.Lihtsalt tunndusid taneli omad väga head olema ja ma fachlifti omasi ette ei tahaks.
  9. Pane parem üheotsaga lai otsik. :BMW:See klaas tundub auto ees et tooni ei ole kui eest ära võtad alles siis saab aru ,ei usu et tumme auto ilma toonita on .
  10. Ok jah unustasin juba et tegu ju fechlifti tulega ,pre lähituli nii ilus ei jää seda ei sa seest väärvida ju muidu ei näe vapse midagi.
  11. Tumedaks tegid lakkiga või kilega tuled?Päris head näevad välja .
  12. Päris hea ette võtmine
  13. Pead vist selle teise sõidukõlbuliseks tegema ,seal ikka mõlke igal pool , kattusega on küll nägemist ,uks ja tiibka vahetuse kui just tiiba sirgeks ei tao.
  14. Värvi suhtes on ikka tunduvalt parem kui esimestel piltidel,jätka samas vaimus minu arust päris hea juba.
  15. KUs kohas sa selle triipudega nuppu pealse said.Ma käisin kuu aega tagasi Um küsimas ja õeldi et ei sa ennam.KUi on mingi koht kust said ehk annad mul tead oleks endale hädasti vaja sammuti seda.
  16. Ok käisin täna Peetris aga tutav ei olnud tööl aga hel.esmaspäval talle ja vaatan mis räägib.Mul ka nagu nii neid vaja veel 11 tk.Tagumise jaoks.
  17. Minule prqegu 1 aga kui sulle kätte mõni jääb siis võin ära võta. Jaanuar -Urmas 2 Veebruar-Tiit 2 Märts-Mario Kli mov 1 Aprill-Madis Juht 1 Mai-Kristjan Püvi 1 Juuni- Eigo 4 Juuli-Eduard Otema 1 August-Aleksander Kullamaa 2 September-Kaspar Kaabel 3 Ooktober-Ain Pahkel November-Andrus Detsember-Tiit 2
  18. EHK on kergem.
  19. Ma isegi võibolla võtaksin ära aga saaksin sõbra kaudu 20% alla neist UM.Seega odavamaltKumast sa ostsid need Haaberstist või Peetrist.Pean hoome siina nagunii minema seega võin küsida mis hinnaga ma saan need ja kas tühistavad oste jne.
  20. TÜV ei imestatud selle tagumise märgi Üle.No sul läks siis tunduvalt lihtsamini kui mõnel selle akna tooniga. Nael kummi.
  21. Nurga plastid on siiski erinevad aga ehk on kergesti m-technikuks tehtavad.Panen need pildid sulle siia.Paremal on siis tavaline plastikust esimese stange nurk ja vasakul M-technik 1 omad.Numbri alust plasti on ka vaja nati muuta.Panin sina kohta mida vaja muuta oleks näpitsa otsa.Ma ei panud siis tähele aga pildilt tunduvad ka neende kinnituste kohad madalamad aga minu arust ei olnud allumised ääred kuidagi tundusid madalamad olema m-techil aga pikkused olid sammad algul tundus nagu pikkuse vahe ka olema,aga mõõdulindiga mõõtes olid samad. .
  22. Kui tahtmist on anna minna.Ma muidugi ei sa aru miks sa need taga pagasis olevad süvendid kinni keevitasid
  23. Mis tekst sul selle M märgi all on eixx ?Teistel on mingi VDO .Müü mule maha see , või on sul kasutuses see?
  24. Mattid on alles aga pean seda hinda vähe mõtlema ,Tegu on täiesti uute mattidega ,kinnitused on ainult kasutatud asjandused kuna pooled olid puudu kui kunagi sõbralt need ostsin ,ta oli laenanud neid oma auto tarbeks.Vastas pooled ka puuduvad.Pean UM uurima kas neid veel saada võimalik on.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.