Kõik, mis tseehaa postitas
- M: (delphin metallic) kapott
- M: (delphin metallic) kapott
-
M: (delphin metallic) kapott
Müügis (vist) delphin metallic värvi kapott. Pealt vajab värvimist aga seest on kena ja polster on terve. Rooste on ainult kerge pindmine. Hind 20€ ja asub Tallinnas. Telefon 569977O5.
-
M: rattapoldid 16tk, keermepikkus 35mm
10€
-
M: 2x originaal plekkveljed rehvidega
Reedel viiakse ära
-
Viige niisama ära
-
M: rattapoldid 16tk, keermepikkus 35mm
Keermepikkus 35mm, läbimõõt 12mm. 16tk, kokku 15€. Asuvad Tallinnas, telefon 569977O5
-
Rehvid pastlad talvekad aga õhku pidasid. Velgedel on mõlke. Sobivad seisvale autole ajutiseks kasutamiseks näiteks. Asuvad Tallinnas, Nõmmel ja ühendust saab PSga. ÄRA ANDA TASUTA!
-
Soovitage netipoode
Ma olen ostnud sellisest kohast nagu eparts.ee Tundub hea suur valik olema
-
Lobamokkade rubriik
Kus kohas Tallinnas saab velje keskava suuremaks lasta treida?
-
Lobamokkade rubriik
Tahan uut jagaja kaant ja rootorit osta aga valik on suur ja hinnad on seinast seina. Kas kõlbavad ka kõige odavamad või ei tasu neid osta?
-
Müüdud
- M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
M20B25 õhulugejat on ja mis maksab?- salongiventikas ei tööta...
Milline see välja näeb?- Müüdud
- Lobamokkade rubriik
Mis uus ja kasutatud radikas umbes maksab? Mootor m20b25 126kw.- Müüdud
Kuna ostsin endale suuremad veljed, jäid need üle siis. Tegemist korralike ja ühtlaselt kulunud suverehvidega. Tootja on Fulda ja mudel Attiro. Mõõdud 195/60 R14. Mustrit on piisavalt, et üks suvi vabalt ära sõita. Hinnaks oleks 20€, aga sobib ka vahetus flantside vastu. Telefon 56 99 77 05.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Minu käes nägi selline välja 2009 November http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=581076- Armatuur laua eemaldamine/vahetus
Piilarite eemaldmine käib kuidas? Sain lõpuks armatuuri välja aga suht raskelt, roolisamba plastik ja kangid jäid ette- Armatuur laua eemaldamine/vahetus
Enne unustasin mainida, et mul on kont ka. Muudab see midagi?- Armatuur laua eemaldamine/vahetus
Kasutasin otsingut aga ei leidnud selle kohta midagi. Ühesõnaga mul on vana armatuur veidi praguline ja tahaks uut korralikku panna. Keegi võiks mulle samm-sammu haaval seletada kuidas seda teha- BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
kena - M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus