Hüppa postitusse

e30fan

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis e30fan postitas

1. Kus asub sinu TÜ? sest seal statoili taga töötab mees kes hästi teab ja mäletab mu bemmi
  2. Jõõprest? Minuarust ta elab kesklinnas ja ükskord rääkis mulle et ta ise värvis bemmi.mootor on 2.5. Hea püss!
  3. Väga hea teema! 5+ ...minuarust sa vahetasid k6ike masinal..juhtned jne. Hea töö! Näen su autot koguaeg rannarajoonis. Ilus auto.
  4. nagu ise nägin ja lugesin et pärnus on 24 tk e30 kerega jaah liiga palju, aga vist mitte kõik auto omanikud istuvad siin foorumis... pakkuge tuttavatele kellel on e30 siis valime päeva ja teeme kokkutuleku!
  5. järgmine kord anna märku siis
  6. Kena bemm.edu sulle! Ja käigukangi nupp ka korralikult tehtud,tahan ka tubli. Ja rehve sul vaja 215/40 nagu mul. Aga mul nagunii läheb koopasse sest velg 9 lai. Sellepärast vedrude vahel on kummid pandud et oleks jäigem ja saaks 4 s6ita!
  7. Aitäh Rehve ei söö ja see on hea miks k6ik näevad mind aga ma ei näe kedagi Kas olid e30ga?
  8. Nägin täna 3.5 mootoriga rulli Pärnus musta värvi ja kapoti peal on M kleeps arvan et hakkab p6lema drag racil 8) Tulge k6ik Pärnusse!!!
  9. TEEMA LUKKU! :wink:
  10. ilus esilisa jah 8)
  11. no jaah päris korralik Pärnu bemm! väga meeldib see * 318 * näen sind koguaeg linnas või neljapäeval kiirendusel edu autoga! 8)
  12. mul on azev a 215/40/r16 rehviga ja kui 4 inimesega sõita siis läheb koopasse aga kui paned taga vedrude vahel kummid siis on täitsa normaalne 8) 8)
  13. Ilus punane E30! edu autoga! :wink:
  14. hoian hoian
  15. mulle meeldib minu Jeep
  16. järgmine kord tule ja vaata
  17. ees: uued amordid ja vanad vedrud taga: uued vedrud ja vanad amordid....ja kõik tavalised mitte madaldusega...
  18. Paar pilte veel : Ja Mersuga ka :
  19. nägin su bemmi Audru Ringrajal..ilus e30..ilusad veljed..tegin ühe pilte ka 8)
  20. Pärnusse saadad ka? :wink: :wink:
  21. Firma : KING GERMANY 4tk Laius: 7,5 x 16H2 ET 35 Augud: 5 x 120 Rehv: Dunlop 215/55/R16 M+S ( rehvid ei ole uued..1 suvi saab veel sõita nendega, või isegi rohkem ) PILDID: Viktor 58179927 Asukoht : Pärnu :wink:
  22. siis on väga hea kui auto jälle sõidab

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.