Hüppa postitusse

kuri sipsik

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis kuri sipsik postitas

1. Pildid ei teeks paha !!!
  2. Selge Eks jälgin siis müügi arengut Seniks kõike head
  3. Kas vahetus oleks mõeldav ? 525tds 92a.!!!
  4. http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CB11&mospid=47441&btnr=33_0370&hg=33&fg=05 vastus minu enda küsimusele 8) tuleb välja, et orig. differ :shock: SORRY ,et siin teemat risustasin :oops: :twisted:
  5. rautselt 3,45 see oli plekkilt kenasti loetav. asi paberi peal minu ees ja seal oli veel selline nr 0822 mis see on :roll: :wink: tean, et see on E30-ne foorum aga hetkel räägin E36-est. :oops:
  6. tere segan korra vahele: küssa siis selline ,et sõbral läks differ laiali ülekanne oli 3,45 masin ise 92a. 320i 110kw. kiirendus oli supper---lõpkiirus oli 210kmh aga kuni neljanda käiguni käigud lühikesed : 100kmh ja pöörded 3300...ja nats peale :shock: :shock: :shock: nüüd siis tahaks teada kas sellel masinal võis all olla diisli differ mis sellel masinal originaalis ülekande number oleks :roll:
  7. tohib küsida millest masendus tingitud :shock:
  8. usu olen oma silmaga näinud kuidas palju kallima raha eest ostetud masin on kuu ajaga põllurallikaks muutunud :evil: lihtselt sellist rahvast on küllaga kes saavad oma raha emme, issi käest ja seda raha ei osata hinnata.
  9. tore ,et masin sai endale parema peremehe kes viitsib asja arendada mitte ei tee sellest PÕLLURALLIKAT :twisted: erki tundub olema lahe säga nii ,et ärge hoitke oma paremaid asju peidus vaid pakkuge neid talle : paistab ,et mehel huvi on :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
  10. võibolla oli kuskil kirjas aga ei pand tähele :oops: mis firma krunti sa kasutasid ja kas oli tsink krunt :wink: edu masinaga : kenake teine ::
  11. jõudu masina ehitusel :wink: omalgi selline rada läbitud ja lihtne see ei olnud :twisted:
  12. kas mäletad veel amordi tugilaagri hinda minagi olen paides seda autot näinud :wink: jõudu puttitamisel :twisted:
  13. ok :wink: edu rullimisel ::burnout::
  14. mõlemale 5 punni :wink: aga tohib küsida miks selline vahetus :roll: kabrio ju näeb väga hea välja :twisted:
  15. tänan sain asjast aru :idea:
  16. sorry et küsin aga mida nende kolvidega tehti mis olid sinu albumis ? mida selline asi mootorile juurde annab, ma ei nori vaid tahan tõesti teada :oops:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.