Hüppa postitusse

Turbiin

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Turbiin postitas

1. anna märku, sõidan ka kohale oma künaga, saab võrust koos tulistama hakata
  2. vaheta tempi andur vana mootori küljest uue külge (ühe klemmiga andur)
  3. Tänud pildistajale! 8) selle aasta parimaks jäi 15,114s
  4. need kõigest tuled ilma klaasita kõlarite nalja sai küll tükk aega naerdud
  5. Käigukast sai vahetatud. ZF asemele läks Getrag 260/5, nüüd peaks ka maanteel normaalselt sõita saama. Varem olid pöörded 3000rpm = 100kmh siis nüüd loodan et saab vähe väiksemate pööretega hakkama ja kui juba kõik korraga laiali oli võetud, keerasin külge ka short shifteri.
  6. 150km/h jäi paremaks aga seal ma sõitsin lahtise difriga, tükk tegu kohalt minema saada. 12 sept olen raadil sõitmas ja loodan ikka alla 15 aega leida
  7. sinu kena masin on tõesti siit veel puudu :wink: pildikvaliteet pole suurem asi, siiski 5a vana seebikarp
  8. Paar pilti kogunemisest.... ....ja üks pilt tähistamaks uute rehvide ostu:
  9. kas ma eksin vägapalju kui väidan, et ma seda masinat võrus näinud?
  10. kuidas jõu maha saad? kui üldse tahad seda maha saada
  11. Eks ma helistan sulle kui sinnakanti satun, ma usun, et sept. algul mingi kas 6'ndal või 5'ndal :wink: PowerFlex'id sain ühe rootslase käest kellel need üle olid (hea hinnaga 8) )
  12. see aasta kahjuks ei jõua, järgmine kohal. Kui ma oleks tark olnud, sis ma oleks omale korraga PowerFlexsid alla pannud aga hetke seisuga on tagantjärgi tarkus.... Auto on ikka väga pehme, uue nädala lõpus saab kätte täis ringi P.Flexe
  13. tagumised klaasid on hästi läbi nähtavad seestpoolt, väljast on peegeltooni efekt 8) 24 klappi on ikka 24 klappi
  14. õhus on väheke viha ärge nüüd kõike sõnasõnalt ka võtke, kelle jaoks on stock M50 kiire ja kelle jaoks mitte. Minu masin teeb 15" rehviga kolmandaga burnouti aga mis näitaja see on? 15,16s 402m on näitaja aga arvestades, et tegu on 3a. seisnud lammutuse mootoriga sis minumeelest kärab igapäeva sõitudeks küll ja veel..... Antud mootor läks peale kuna kere sai valmis ja oleks nagu see aasta sõita ka tahtnud. Turbokana teda seesuvi liikuma poleks veel saanud arvestades pisividinate tarneaegu.... cheers 8)
  15. Tartu Autoklubi rajapäeval sai käidud proovimas ja parimaks jäi 15,16s.
  16. 3'ndaga kannatab kenasti driftida 8) suvalise lammutusest valitud mootori kohta piisab aga no jõudu pole kunagi üleliia
  17. drifti jah sõitma, selle koha pealt tuli paar uuemat mõttevälgatust 8) Talvel alustab toruraamil e30'ne ehitust, joonised ja värgid juba olemas vaja ainult üks e30 PREFACE kere leida (Full M3 look tuleb) sinnani on veel aega, driftida kannatab praeguses seisus ka sellega esimene paar rehve läksid nädalaga juba traatideni, täna said uued kasutatud rehvid ette ja eest rändasid taha, nüüd on küll väga kena välimus ei ole taga enam sellina ballooooon!
  18. äääää......ee...sellest pilte ei saa kuna hetkel on sedasi, et sõidan suve lõpuni ja seejärel tuleb alles õige sisu sisse Praegu on kõik osad eri värvi ja suhteliselt VÄGA hirmus seest Plaan on terve sisu valge naha alla panna
  19. tänud kõigile! selgitan väheke seda asja, miks sai summutit vähe rohkem väljapoole toodud, asi on selles M-Tech2 ringis ja tagumises stanges - koos sellega jääb asi imo ilus kui uued rehvid alla saab, hakkab ka autot madalamaks laskma
  20. ees on ajutised rehvid (235/40/17) mis lähevad taha ja ette tulevad 215/40/17
  21. ma arvan et O-Ringib ploki ära

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.