Kõik, mis bergo postitas
-
BMW 320i kupee '90 - bergo
Üks niisama pilt.
-
Ohoo Kuule jah, püsib siiamaani koos. täna õhtul saan Eixilt selle hoova kah. Tagasiteel tuli loomulikult täispadukas veel.
-
Auto on vist kuri mu peale, viskab järjest vigu mulle. Kojameeste hoovastik ei püsi koos enam. On kellelgi pakkuda korras olevat kojameeste hooba, mis tuleb sealt mootorist?
-
Pikalt ei tahtnud auto mingit tähelepanu peale kallamise ja tallamise ning aeg ajalt ka pesemise. Nüüd siis oli vaja esimesi pidureid kõpitseda ja puhastada natuke ning vahetatud sai ka üks esimene rattalaager (nüüd on mõlemad uued). Lisaks hakkasid summuti kinnituskummid otsa saama, nii et 2 tükki sai uued külge, et summuti ikka omale kohale jääks. Mootoris sai ka natuke parandusi tehtud, nimelt võttis lisaõhku gaasiklapi ja kollektori vahelt. See sai korda. Nüüd ka õiged 2,5 pihustid peal koos õige rõhuregulaatoriga. Minek ka natuke paranes selle võrra. 2,0 omad ikka ei tootnud piisavalt. Üldiselt on seega palju sõidurõõmu ja natuke ka mässamist. Nagu vana autoga peabki.
-
325i '90 - GTA
Madalaks ära ja siis on välimuselt ideaalne e30. Hea töö, et viitsid selliste pisiasjade kallal nokitseda pidevalt.
-
BMW 318iS '90 - Poochie
Olen seda masinat tartus paar korda isegi näinud. Eriti pilkupüüdev on selle värviga. Hallis linnapildis jääb juba kaugelt silma
-
325i '90 - GTA
Kena masin! Auto kliirensit tuleks korrigeerida kindlasti (vastu maad ) Veljed ise on tegelt ilusad, aga värv ei tööta kuidagi, minu arvates vähemalt. Näiteks valgeks? punane ja valge on selline mõnus kooslus. Hõbedane poleeritud randiga töötab ka alati. Ega sa oma tumedaid esitulesid ei tahaks minuga vahetada, mis sul teise masina küljes? Mul väike tahtmine enda autole vahelduseks proovida
-
M: Alpina originaal 16 tolli veljed
Oi kurat, neid küll tahaks. Samas terve teise rullika hinda hetkel veel ei raatsi välja käia nende eest
-
paar pilti kah
- E30 pildid internetist.
-
naiss, mul enam ei hõõru õnneks, lasin ära rullida.
-
325i '90 - GTA
Paistab, et siit tuleb huvitav asi edu minugi poolt!
-
Kusjuures, ega see ei ole jah väga lihtne sellise ilmaga Selline on siis meie Eesti kevad !
-
Bemm sai jälle tähelepanu, nagu pildilt ka näha Läks alla siis uus komplekt vedrusid ja amorte koos tolmukaitsetega ning lisaks esimesed uued tugilaagrid (vanad täiesti korras tegelt, nagu selgus). Lisaks läks peale uus rool, puidust, mis sai varasemalt ka restaureeritud. Raadio sai ka vahetatud välja sellise vastu, millel ekraan korras. Läks vahetusse ka õhulõdvik, mis oli juba üsna räbal. Lõpetuseks, suveveljed said ka rehvid peale ja auto alla. Need tahavad vastu koopaid nühkida ennast hirmasti, nii et peab rullima hakkama. 9 tolli lai pole naljaasi paar velge olid ka loomulikult kõverad nagu selgus. Need said ka sirgestusest läbi lastud. Lähiajal plaanis randid ka üle poleerida velgedel, siis peaks korras olema mõneks ajaks Tänud eixile nii töö kui ka paari jupi eest!
-
O: 60/40 vedrud + amordid
bottlecapidega tundus madalam, aga ega ta jah mingi väga hull madaldus ei ole, saab ikka üle lamava politseiniku veel Ta pole veel paika vajunud ka täiesti, kuna eile paigaldatud alles
-
Pole rohkem jõudnud teha kui ainult ühe pildi, tseki mu auto teemat
-
väike tiiser
-
Eile sai alla 75/50 madaldusega sama hightec fk komplekt ja hetkel ülirahul, juhitavus on terav ja samas piisavalt mugav minu jaoks. Selle raha eest on vedrustust küllaga
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
peab mainima, et mulle sitaks meeldib su auto enda eelmisel rullil olid ka need veljed, hästi sobivad. Võiksid veel natuke madalamaks ka lasta, muus osas ideaalne.
-
318iS '90 - m20b20
Ohoh, näkkas. Kust leidsid need vent aknad? Võtaks omalegi, kui ainult leiaks kuskilt.
-
Lisa on jah maitseasi, enne oli seal samasugune ilusam, nüüd suht närune asemel ajutiselt, sest mootorivahetusel läks katki eelmine. See riba seal aknalaual on M-riba , mis tegelikult kuulub istme külge ilmselt, aga mind ta ei häiri, nii et las olla.
-
Mõned kevadised pildid:
-
Neid on vaja veel poleerida ning rehvid ka peale leida, siis ehk saab. Ilusamat ilma on vaja, ma ütlen
-
Nonii, vahepeal on autoga ikka ka tegeletud. Sai mul ülejäänud sisustuse ka klappima nende ilusate esiistmetega Sisse läksid mustast kunstnahast uksepolstrid, ruuduline tagaiste ja tumehall aknalaud. Suur tänu Eixile, kes aitas sisustusega ja ühtlasi vahetas mul ära rattalaagri, nüüd saab ka 160-ga rahulikult sõita, ilma vibrata Osad jupid ootavad veel oma korda (paremat ilma) Varsti võib-olla sisust ja värgist ka pilte.
-
O: 5mm flantse 2tk
Otsin kahte flantsi, soovitavalt 5 mm aga võib paar millimeetrit varieeruda.