Kõik, mis Ummy325 postitas
-
BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
jap mul see film on suhteliselt peas ...kui see oleks raamat siis see oleks minu öökapiraamat 8)
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
ebaõnn....aga nyyd PIADki midagi ränka mootoriaiste vahele lykkama 8)
-
Sügisgrillimine Lõuna Eestis?
mõte on hia aga kus kohas täpsemalt
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
eile sõitsid minust rulliga mööda ja lõpuks n2gin kah selle auto 2ra...v2rvimata m-tech2 stange oli ees 8)
-
K: Tuuningu legaalsus eestis!!
mootori hobuseid võib tõsta kuni 30%..kui taotled ehitusloa, siis minu teada anna aga minna :wink:
-
seda võid kysida ark-ist...sealt peaks saama täpsema vastuse..
-
olgu nii siis...lähen käin kusagilt ARK-ist läbi ja kysin
-
BMW 325 ACS3 cabrio '89 - kurjam
nägin seda autut mustamäe kandis sõitmas ja paar autovahet eespool oli kasutaja raimo m3....kaks kärbest yhe hoobiga :twisted: jõudu ja jaksu sulle !!
-
nii palju asju lähevad ymberehitusloa alla...kas yltse lõhnakuuske tohin autosse panna :evil: kui hobujõude tõsta siis peab pidurisysteem olema sellele vastav??..või saab algul hakkama ka sellega et teen ymberehitusloa ainult mootori teemal?? :?
-
plaan oleks turbo installida autole..aga kui chip peale panna siis ei ole ju midagi näha...velgede kohapealt nii palju et minu veljed on sama mõõdug - 16" ja 9" laiad...rehv on sama 215, 40...nende kohta pole veel mendid midagi yelnud ja e30-el tõesti ei lubata yle 15"-i alla lykata...kirjade järgi.... isetehtud pytt ei ole lubatud jah..?? krt inimesed võixid aru saada et tuuning on autofänluse yks liikidest... :evil: siis oleks kergem
-
hmm..selge..plaan oleks mootori võimsust tõsta algul ma arvan et umbes 30-40 protsenti..ja kõvasti tuuningut
-
no keegi ju ikka on ehitusluba taodelnud... :shock:
-
BMW 325i touring '92
nägin kah seda touringut ja peris kenake teine 8)
-
sry kui vale teema aga kysimus selline : kui raske on ark-st ehitusluba saada.. kas selle saab selgitamise teel kätte jne
-
BMW 325i touring '92
jah tahaks kah rohkem teada
-
- K: Tuuningu legaalsus eestis!!
istmeid võib vähemaks võtta küll...kõikide kuulduste järgi...klaaside ei oska etkel öelda... :oops:- K: Tuuningu legaalsus eestis!!
chip-tuning ei tohiks ehitusloa alla minna..eks ole :- K: Tuuningu legaalsus eestis!!
peale tulede mul tekkis yks kyssa veel: kui kapoti aluseid hobuseid tohib tõsta 30%, siis miks ei tohi koonusfiltrit olla...ja kas ehitusluba on vaja enne 30-ne protsendi yletamist..- K: Tuuningu legaalsus eestis!!
a nu mis sis viga...kukun värvima...- K: Tuuningu legaalsus eestis!!
selge..siis on hästi aga kas lähituledesse käivad ka ristid...pole nagu märgand neid :oops:- K: Tuuningu legaalsus eestis!!
kas ned isetehtud "hella blackid" võivad ees olla..- Klubi kokkutulek.
muidu need suvepäevad on 8-10 august...- BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
aga mai oskagi yelda kas neil yltsegi vahet on...äkki yhed samad asjad...vähemalt välimuselt on kyll- BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
jap seda see on - K: Tuuningu legaalsus eestis!!
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus