Hüppa postitusse

ranzzz

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ranzzz postitas

1. ahh mäss sa seletad ... pagass on hetkel ideaalne külmkapp
  2. Ära pabla ...mul liigub see 4pakk juba 3 päeva kaasa
  3. mina panin ja paneks küll silikooniga tagant et vältida järve tekkimist tulle
  4. tööstuslik föön ja kuumapüstol peaks üks ja sama asi olema niiet jah Võta heaks 8) Tagasi pead panema ikka õige klaasi liimiga .... silikoon ei päästa väga usu mind ma tean
  5. Osad ütlevad et võtavad tuled kaenlasse ja tassivad sauna teised jälle et topivad prae ahju ca 250C peale 15 min. aga mind isiklikult aitas neid teostada kasutaja zhaft kes endalgi korduvalt neid teind. Tema lõikas kipsinoaga selle plastmass riba lähitulede ümbert ära et saaks klaasi tihendile ligi mida hiljem siis õrnalt noaga läbi lõikas. Kaugtule klaasid võtsime küll soojaga ära aga mitte ahju ega sauna abiga vaid kuumapüstoliga (kõlbab ka tavaline föön aint veits kauem pead susima). Lähitule reflektiri värvid mustaks ja kautulesse paigaldad ristid (nende jaoks tuleb loomulikult augud puurida). Ning nii lihtne see ongi
  6. No ma pidin ju oma rõõmu/sõidumõnu kellegagi jagama Usu mind ...sa polnud ainuke
  7. Kõigi eelduste kohaselt olen platsis
  8. Sai siis lõppudelõpuks see hella blackide käsitöö ette võetud ja tulemusi näete piltidelt Hiiglasuured tänud kasutaja Zhaft-le!!! Before After Selle hooaja esimene lumi 8)
  9. Kle sooja mootoriga hoiab 500rpm ja käivitades välja ei sure niiet ta midagi siiskit tegutseb aga eks reaalselt seda ole näha homme hommikul Eks me mulise sellel teemal kogunemisel pikemalt
  10. kui töölt piisavalt vara lahti saan siis lendan ka peale
  11. ma üritan ka läbi hüpata aga ei ole kindel et kella 20.00ks jõuan
  12. Ainult kiidusõnu sulle et ültse video tegid ja üleültse mitte halva : : : : Arenemis ruumi on aga mis kõige tähtsam ... algus on tehtud :twisted:
  13. tal on silma selle asja peale lihtsal
  14. Selle profesionaalse pildi eest pead tänama minu küljeluud Aga tõesti väga hea pilt
  15. Minupoolsed pildid http://fotoalbum.ee/photos/Mpower/sets/869349
  16. 10 PUNKTI Pähklikesele !!!! 8) raudne käpp ja vajadusel abistaja
  17. minagi jäin väga rahule keep on going E30 :twisted:
  18. Nu kui maa-alustest minema aetakse siis mingi platsi raudselt leiab kas või Ale coqi oma aga me siiskit üritame kuhugi maa põue saada On sul järsku mõni ettepanek ?
  19. To Pähklike: saatsin kirja neile ja vaatan järsku saan ka homme õhtu sealt läbi käia kui aega jagub
  20. Ou mihkel ...järve serveris on ju kaa maa alune parkla :twisted:
  21. Point oli pigem selles kuhu hiljem crusi lõpus minna et vast üks ühine pilt teha ja seda siis juba mustika maa-aluses parklas kus vihm kaela ei saja ja soe on seal kaa Kui sinna ei saa siis järsku kristiine omasse ? :roll:
  22. Vahepeal siis sai oma väikeste kätekestega ära tehtud ka klapiregull ning nospli poolsed plastikud sai ülevärvitud (prillid, neerud, kojameeste koovad, ja ribitega õhuvõtu avad mis kojameeste all)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.