Hüppa postitusse

ranzzz

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ranzzz postitas

1. Kle täitsa toimib aga tnx anyway Sellega oli ka hästi naljakas teema .... lihtsalt ükspäev hakkas täitsa lambist tööle ma arvan et kuna teda ei kasutatud kergelt 8 kuud siis ta lihtsalt oksudeerus kinni aga samas mootor tollel toimis ja nu ex ta hakkas siis pikapeale tööle
  2. pole siia ammu enam midagi kirjutand aga nyyd tuli siis kerge tuhin Tehtud siis vahepeal sellised asjad: põllele sai siis lisa pandud, õõtsad ja rooliotsad läksid vahetusse ning rooli risti sain ka ära vahetatud ilma et rooli latti ettepoole tõmbasin Mingid ovaalidki sisse loobitud ning naeladki alla pandud. Nüüd siis ootan lund ja jääd :twisted:
  3. tuli välja et ennem lõpupütti on sumpas kerge 1cm läbimõõduga auk aga nyyd see ka ära likvideeritud
  4. Kle truumu diagnosika-s Sõbrad tuttavad soovitasid ja paistis et need vennad teatsid ka mida nad teevad. Kusjuures tuli välja et üks vanem vend nii u. 45a on ilge rulliku fanat
  5. Midagi sellist võix veel orgunnida :wink: ise kyll kahjux kohal ei olnd kuna tooaeg polnd tabletikatki veel aga nyyd tulex kyll mul hea lähedal tulla ka sinna kristiine parklasse 8)
  6. mis siis rahvas mõtleb ? mis kuupäeval ja kus siis midagi toimux kui ültse toimub :roll:
  7. Nonii ...täna sai siis diagnossis käidud ja teada sain siis seda et küünlad vahetusse, klapid vaja ära regullida, sisselaske kollektori tihend ja pihustite tihendid mingi aeg vaja välja vahetada. Muidu pole hullu midagi
  8. nonii ...sain siis keskluku probleemist jagu. Nüüd siis tuleb ette võtta esisild. Seal on vaja vahetada rooli otsad ja sarniirid. Arvatavasti selle probleemiga ma pöördun eix22 poole mingiaeg
  9. Täpselt õige.. Salongist ei peagi kapotti avama .. juhipoolse prillitaga on koht kuskohast saab kapoti avada :wink:
  10. Kle nii v6ib juba p2ris targax saada T2nud
  11. Nja aga ex see ole pea iga vana masina asi et sul sitax tegemist on mulle ka velg meeldib :wink:
  12. Tänud kõile mõtete eest : :wink:
  13. Täna sai siis tagaistuja käetugi ka nn kinni installitud :wink:
  14. kui väga tahta saab ka igast aknast
  15. Mis nyyd puutub kõrvalistuja ukse lukuauku siis ka see on ära korjatud niiet mina hetkel oma ajudega kyll ei suuda midagi välja mõelda kuidas sealt võtmega sisse saab :oops: :roll: Tänud :wink:
  16. Njaa ...see kujunex siis natukene problemaatiliseks aga kyll ma siis midagi välja olen sunnitud mõtlema
  17. Aega võttis aga asja sai ühesõnaga sai siis endale ka lõppudelõpuks see rull soetatud. Tegu siis Jyrx-i vana liikuriga Hetkel siis punane sedaan millel lukuaugud ja märgid kaotatud. Aknad ja katuseluuk vändaga. Sisu suht korralik ees is-i tekstiil sportistmed taga siis arvatavasti ise aretatud käetugi mis hetkel pole siis kruvidega kinni. Muidugi eriti edevad kroom rõngad on näidikute ümber Värv iseenesest on pleekind ja on näha et teatud kohad ntx kapott on mingi geeniuse poolt tavalise spreiga üle käidud aga muidu pole hullu taha isegi mingi antikas pandud. Mootor siis valdeku käealt üle käind. Kuna auto väidedavalt oli 8 kuud niisama seisnud valvega parklas siis ex ikka mingid roostetäpid ole kaa aga ei midagi hullu, kere paistab kõva olevat. Vigadest siis ka natuke. Välimised rooliotsad tuleb ära vahetada, pidurivõimendi pole ka enam oma esimeses nooruses mis siis läheb ka lähiajal vahetusse. Mis kõige nutusem on see et kütuse näidik ei tööta ja kesklukk jukerdab :/ Ex ta kunagi läheb ka keretöödesse aga see ei jää kindlasti sellesse aastasse. Mõned pildid siis kaa Täitsa õige tekst :wink: --> Ühesõnaga ise olen rahul ja nokitseda ja mäsaata saan selle armukesega niiet küll ja veel

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.