Hüppa postitusse

ranzzz

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ranzzz postitas

1. Ahh ära aja pläusti talvisel ajal on plekk IN enamik panevad oma kenad valukad talveunne
  2. Esiteks kohe ütlen ära et väga kena isend tundub olevat ja ära muretse arvatavasti sa ei saagi rulliku haigusest lahti Teiseks... õõtsade koha pealt ma ütlen niipalju et kui tutikad õõtsad panna siis on ikka kindlam tunne kui hakata neid sarniire ise pressi all aretama niiet ma soovitan uued osta. Enda kallikesel tegin alles paar kuud tagasi vahetuse ära ja läxin ka seda teed et kui ette võtta siis ette võtta ja uued õõtsad ta saigi Vahe on täitsa olemas M-il ja tavalisel E30-l . Täpselt ei mäleta aga kinnitus augud on teises kohas ja kas mitte ei saand M-il seal mingit kokkujooksu või mingit kallet regullida :roll: Ei oska väga kommenteerida. Raimo peax vast rohkem seda teemat teadma
  3. Vaevalt küll et keegi vastu on ... sellised üritused siiski suht lahtised :wink:
  4. nu peaasi et osalisi on Ootame siis aktiivset osavõttu
  5. Nonii ...eile sain oma " musi " kätte. Väga mõnus tasane ja terve see aeg kui garaazist koju sõitsin ... mina makki ei tunnistand :twisted: ühesõnaga jah ...väga rahul:)
  6. hihh... sul eriti kauge tulla ka ju :D:D auto aint fookuses
  7. icehouse teeme siis asja ametlikuks vaheta alatopicu nimi ära .... kes tuleb see tuleb ja kes ei tule see ei tule. Kõigile sobivat aega kahjux tõesti ei leia aga pole hullu... kuskilt tuleb ju alustada ja see nn pall veerema panna
  8. teeks siis 2 veebruar seal kell 19.00 Ma nõus :twisted:
  9. täpselt nii. Seessuhtes teeb ära selle niikuinii. Pärast kui üritus edukalt läbi viidud ja jäädvustatud ning ka siia üles pandud....peax tulema melu sellistele üritustele. Siis peax järgmine üritus rohkem tegelasi olema :roll:
  10. mina tuleks küll kohale kui vähegi võimalik loodetavasti saan auto homme õhtul kätte :roll: Mina olen kõik oma kokkutulekud a'lecoq arena taga parklas pidand. Need korrad on küll olnd sõprusringi sisesed. Aga loomulikult on ca kõigil mu tuttavatel bmw marki sõiduautod aint erinevad mitte e30-ed. Eesti kaitseorgan on ka ikka meid piilumas käind aga senini pole midagi teind. Kui seal parkida ja juttu rääkida ei juhtu midagi ... kui seal paaru anda siis tullaxe ütlema küll
  11. Nagu ma aru saan siis ma peax tellima sealt selle kat versiooni selle h5. Aga mul just probleeme selle oliginaal osaga seal pildil mis vast kaasa ei tule kui ma õieti aru saan :roll:
  12. Hetkel siis jalamees Väljalase hetkel tegemises. Hakkas jubedat häält tegema ning sai siis alla vaatama mindud ja avanes siis selline vaatepilt et kinnitus kohas (ploki kõrval) täpselt peale kinnitust laseb läbi. Sukk laseb läbi ja ennem lõpu pütti seal kus kaks väljalaske toru saavad ühex laseb ka veel läbi :? tagant on ilusti tehtav aga eest ... krt ei tia. Sai ka siis korra räägitud UM-i vendadega ja nad tahtsid nii mitu raha saada uue väljalaske eest et ma pidin per**li kukkuma Kui see keevitus ei jää püsima siis tuleb toru kolle alla installida mis iseenesest ei ole ka paha mõte :roll:
  13. sai siis nüüd see nv ette võetud auto remont. vahetatud said tagaratta laagrid, esimesed õõtsa puksid, rootor ja jagajakaas. Pole ennem teind ja seepärast ka kulus tervelt 2 päeva aega nende tegemisex. Ntx tagaratta laagreid vahetasin 12h ilma tõmmitsateta, tõstukita ning pressita. Päris paha oli aga jah ...aega võttis asja sai
  14. tänud saab tehtud :wink:
  15. Tänud eks ma ikka üritan teda hoida nii nagu ma oskan ja suudan :wink: aga jah ...järsku annab korraldada midagi 8)
  16. pole siis uusi pilte ammu uppind Ja nüüd siis natuke talviseid pilte ka
  17. vot nii ongi et me ei tea üksteist aga never knows ... järsku kunagi see muutub läheb tarvis ja tänud
  18. Kuulge kutid ma vaatan ka et hetkel jahute veitc vale teema all :? aitähh impsi et omapoolset tähelepanu pöörasid :wink:
  19. on mida kõrvataha panna :wink:
  20. Ex ta tsipa anna tunda ikka aga kurtmisex pole põhjust
  21. njaaa...mul on sedaan ... kahe poolene ja aku taga ei kurda ausaltöeldes
  22. ex ma võtan selle lähiajal ette jah. Tänud kõigile aga jah ...minagi õllatusin et tagavedu niimoodi ronib :shock: ega ta väga nobedalt ei lähe aga see-eest järjepidavalt :wink:
  23. Nalja peab ju saama :D:D aga jah ... neidki leidub igas ilmakaares
  24. Sai teist tsipa jah päris raju oli isegi aga ei ... mulle ekstreemsused meeldivad 8) Isegi hakkasin korra x vaatama peale 6 korda kinni istumist tegelt polnd hullu midagi sai ilma kühveldamata hakkama ning kõrvalise abita aga siiskit x-ga polex problat olnd kusjuures tagavedu on jah täitsa tegija niiet jõudu ja jaxu samal rindel olevatele vendadele

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.