Kõik, mis ranzzz postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
ma usun et samuti kohal
-
ahh mäss sa seletad ... pagass on hetkel ideaalne külmkapp
-
Ära pabla ...mul liigub see 4pakk juba 3 päeva kaasa
-
324 td facelift
mina panin ja paneks küll silikooniga tagant et vältida järve tekkimist tulle
-
Mustikas ikka mustikas
-
324 td facelift
tööstuslik föön ja kuumapüstol peaks üks ja sama asi olema niiet jah Võta heaks 8) Tagasi pead panema ikka õige klaasi liimiga .... silikoon ei päästa väga usu mind ma tean
-
324 td facelift
Osad ütlevad et võtavad tuled kaenlasse ja tassivad sauna teised jälle et topivad prae ahju ca 250C peale 15 min. aga mind isiklikult aitas neid teostada kasutaja zhaft kes endalgi korduvalt neid teind. Tema lõikas kipsinoaga selle plastmass riba lähitulede ümbert ära et saaks klaasi tihendile ligi mida hiljem siis õrnalt noaga läbi lõikas. Kaugtule klaasid võtsime küll soojaga ära aga mitte ahju ega sauna abiga vaid kuumapüstoliga (kõlbab ka tavaline föön aint veits kauem pead susima). Lähitule reflektiri värvid mustaks ja kautulesse paigaldad ristid (nende jaoks tuleb loomulikult augud puurida). Ning nii lihtne see ongi
-
320i-->325i Shadowline '89 - Ranno
No ma pidin ju oma rõõmu/sõidumõnu kellegagi jagama Usu mind ...sa polnud ainuke
-
Kõigi eelduste kohaselt olen platsis
-
Sai siis lõppudelõpuks see hella blackide käsitöö ette võetud ja tulemusi näete piltidelt Hiiglasuured tänud kasutaja Zhaft-le!!! Before After Selle hooaja esimene lumi 8)
-
Kle sooja mootoriga hoiab 500rpm ja käivitades välja ei sure niiet ta midagi siiskit tegutseb aga eks reaalselt seda ole näha homme hommikul Eks me mulise sellel teemal kogunemisel pikemalt
-
kui töölt piisavalt vara lahti saan siis lendan ka peale
-
ma üritan ka läbi hüpata aga ei ole kindel et kella 20.00ks jõuan
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Ainult kiidusõnu sulle et ültse video tegid ja üleültse mitte halva : : : : Arenemis ruumi on aga mis kõige tähtsam ... algus on tehtud :twisted:
-
te pole ainukesed :twisted:
-
tal on silma selle asja peale lihtsal
-
Selle profesionaalse pildi eest pead tänama minu küljeluud Aga tõesti väga hea pilt
-
Minupoolsed pildid http://fotoalbum.ee/photos/Mpower/sets/869349
-
10 PUNKTI Pähklikesele !!!! 8) raudne käpp ja vajadusel abistaja
-
minagi jäin väga rahule keep on going E30 :twisted:
-
Nu kui maa-alustest minema aetakse siis mingi platsi raudselt leiab kas või Ale coqi oma aga me siiskit üritame kuhugi maa põue saada On sul järsku mõni ettepanek ?
-
To Pähklike: saatsin kirja neile ja vaatan järsku saan ka homme õhtu sealt läbi käia kui aega jagub
-
Ou mihkel ...järve serveris on ju kaa maa alune parkla :twisted:
-
Point oli pigem selles kuhu hiljem crusi lõpus minna et vast üks ühine pilt teha ja seda siis juba mustika maa-aluses parklas kus vihm kaela ei saja ja soe on seal kaa Kui sinna ei saa siis järsku kristiine omasse ? :roll:
-
Vahepeal siis sai oma väikeste kätekestega ära tehtud ka klapiregull ning nospli poolsed plastikud sai ülevärvitud (prillid, neerud, kojameeste koovad, ja ribitega õhuvõtu avad mis kojameeste all)