Hüppa postitusse
FACEBOOK-i KAUDU SISSELOGIJATELE ×

jan17

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    69
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Postitused, mis jan17 postitas

  1. Ökonomaiseriga probleem.. ehk näidik, mis näitab kütusekulu. Näidik kas istub nullis või põhjas, kuid enamasti nullis. Tükk aega ühtlase gaasiga maanteel sõidad siis nagu tahaks midagi näidata, kuid ei miskit. Kust probleemi otsida? 

  2. 17.8.2019 kell 18:44, Margo ütles:

    No ei pretendeeri täielikule tõele mu jutt, aga täisgaasil mina mootorisse suvalist õhku juurde ei taha :D vbolla kuidagi engine loadiga seotud, et imetakse mingil hetkel veel, kui gaasi maha lased vms ja vaakum suur, aga käivituse hetkel peaks korraks laskma selle lahti igatahes.

     

    Kas selle pimeks toppimisel on mõtet? 

  3. Ega keegi ei oska äkki öelda.. söekanister ja vahel vaakumklapp (evap valve, purge valve jms) mis suundub sisselaskesse. Kui pistikust tuleb 12v pinge peale alati (kui mul just juhtmed tagurpidi pole), see tähendab, et klapp on sulgunud tavaasendis - kas nii on õige? Juhtmed on vastupidi siis kukub mootor lonkama nagu võtaks lisaõhku.

  4. Keegi teab, kuidas G240 316i M40 pealt istuks M52 otsa? Kas M20 hooratas istub sisse või mis oleks parim variant? Kardaani kohta ka kuskil infot? 316i swapi kohta nii vähe infot liikvel, kaevan foorumis veel, ehk leian midagi.

  5. Kogemustest rääkides siis carstyling24.ee samamoodi igub pakkidega. Eestis tavaliselt harval juhul maksimaalselt nädalaga saadetis kohal, aga suure töenäosusega tellivad ise hiinast sisse, mida ma võin ka kokkuvõttes ise teha. Eelmise saadetisega läks kolm nädalat, nüüd proovisin uuesti, et ehk äkki oli lihtsalt halb kogemus aga hetkel järgmine saadetis kisub üle kahe nädala. 😃

  6. Miks väljamaa saitidel kõik nii suurt rõhku panevad viie poldi peale ümberehitamisele, et paremad pidurid saada? Kas siis need adapterid, mis näiteks RX-7 pidurid või E32 omad külge lasevad sobituda, ei aita?

×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus