Hüppa postitusse

paaver

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    34
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    1

Kõik, mis paaver postitas

  1. paaver

    Lobamokkade rubriik

    siiamaani paari asjaga mis tellinud olen on olnud gup tuningus carstylingus ja stances üldiselt igal pool sama kola ja hinnad varieeruvad erinevatel asjadel siia sinna olenevalt tükist. mõnikord on üks kallim teinekord teine. e28le tellitud m5 tiib oli täis rämps igatahes ja vajas tohutult tööd et üldse kasutada. vb need plastikust asjad on paremad
  2. ma tahan just tagaveolise kõrgemaks tõsta. (tõenäoliselt parim valik on ikkagi tutikad originaalvedrud) igatahes jätan meelde muud asjad.
  3. Ostan e30le järgnevad asjad: * kärukonks * karterikaitse * katuseraamid * touringu kunepoolne vihmaveerenni liist. * Mõni pikem led bar katuseraami külge * uus vedruring või Ixi vedrud * 15" randiga vanakooli veljed, eelistatult mõned kärjed. 7" velje puhul peaks ET olema kuskil 0-15
  4. piirkonnast kah vast oleneb ikka? Tartus kevvai ja mz auto on kindlasti pädevad.
  5. paaver

    O: touring või preface kupee

    jätkuvalt otsin. võib pakkuda igasuguses seisus. kui on väga lahedate lisadega või juba m52b28 vms swapiga siis vaatan ka muid keresid.
  6. paaver

    O:m42le karteri jne...

    m40 peaks sama olema
  7. tutikad depod näitavad iga kell paremini kui 30 aastat vanad hellad ja pole porbleemi kinni jäänud varrastega. maksavad poes mingi 150 euri ringi eest koos raamidega.
  8. ma olen üsna kindel et seda sinist olen näinud ja vaatamas käinud. osandati tartu kõrval täielikult ära, mina sain sealt alt 4.27 lsd, aga kere läks luukidega eraldi. oli keevitatud "kõvaks" aga pigem kahtlaste lahendustega, ülekattega paikasid punktides. kuna enamus asjad läksid eraldi siis on seal tõenäoliselt sildadel kere ja sees mingit prahti mida keegi ei tahtnud. suured püstakud ja ketassild on samas tõenäoliselt all sest vaevalt neid viitsinud keegi ära kakkuda. Lillat on 700-1000 euro eest fb viimase kuu jooksul vähemalt 4 erinevat inimest edasi müünud.
  9. no ju siis meil on erinevad standardid. "täiesti sõidetav" ei ole nagu iseloomustus mida ise otsiks. tippkiiruse ilmselgelt veab samamoodi välja nagu manuaaliga. Ilmselgelt liiguvad need ka normaalselt liiklemiseks ilusti edasi. Aga see emotsiooni mida mina olen nende mootorite puhul kogenud võrreldes manuaaliga on ikka et nagu koguaeg oleks mingi ankur küljes ja sõita mannetu. Aga 100% igaühe enda maitse ja valik. sellegi poolest kuigi polnud seda autot isiklikult näinud, vaid ainult rändkarikana tiirutamas. tundus täitsa põnev algmaterjal oma hinna eest. hele touringu sisu on juba tänaseks võrdlemisi rariteetne.
  10. ma pole veel ühtegi bmw 6 või 4 sildrilist bensukat kohanud mis automaat kasti otsas oleks hea kombo. 6sed on halvad, 4sed kohutavalt mannetud. vb 3.5 bigblock m30 on okei. tee mis tahad, aga need kastid lihtsalt ei ole mõeldud kokku töötama mootoritega kus all otsas väänet absull ei ole ja kõik jõud on kuskil piiraja ligidal. Ei ole mingi automaadi viha, isegi m21 otsas oli zf atm kast täiesti ok. uuematest diislitest ja v8test rääkimata.
  11. vaatame mis turul saada on. ilma ühegi kriimuta näituseautot ei taha. pigem üldises heas korras autot millega suvel rahus mureta ka kruusateel sõita julgeb.
  12. Proovin õnne. Äkki on tartus kedagi kellel on mõni töötav ETA mootoriga masin ja kes viitsiks võibolla mõni päev garaazist läbi sõita ja laenata korraks õhulugejat/aju/mõnda muud lihtsalt eemaldatavat pritsekompenenti, et saaksin välistada probleeme miks üks e28 mootor normaalselt ei käi. Hetkel tundub, et segu on ülirikas ja pidevalt viskab silendreid tagant ära ning suitseb nagu vanakurat. sobib nii e28 kui e30. Tänuks leian kindlasti ühe õllekohvri.
  13. paaver

    m50b25NV

    no 500 eest ilma vanoseta komplektset mootorit koos juhtmestiku, aju, geneka, starteri, hooratta ja uue siduriga ikka mitte kuidagi ei leia. Mina arvan et see on üsna aus hind korraliku komplektse asja eest. 500 eest ostaks isegi vist, kuigi vaja pole. nagu ainult 2.5 sisselaske turuhind on juba 150 eurot. Surved mõõdan mingi päev ära. arvestades kuidas mootor käib usun et need on ka väga head.
  14. paaver

    m50b25NV

    Müüa väga heas korras m50b25 141kw Non vanos mootor. töötab väga puhtalt ja jõudu on korralikult. korrektselt hooldatud mootor, tiksusid ei ole. värske 100km sõitnud täissünt õli sees. tutikas korralik vändaandur. 1 massiline hooratas. väga vähe sõitnud sidur. e34 karteriga et sobib otse e30 kerele. aju ilma immo ja ewsita. kogu kompott kollektorite juhtmestiku aju, geneka starteri jne asjadega et otse vahele visata. Hind 1000
  15. paaver

    O: M20 õhulugeja

    sobib 2.0 või ETA pealt. e28/e30/e34
  16. paaver

    O: must preface kupee

    Olen avatud selliste autode pakkumisele. *must *pre facelift *kupee *katuseluuk Sellised kriteeriumid. muu jääb lahtiseks.
  17. pakkuda üks e34, mida kannataks ka tegelt korda teha, sest midagi väga hullu ei ole, aga samamoodi sobiks ka väga hästi mõnele e30le veojõu osa swapiks ehk siis * m50b25 ilma vanose, ewsi ja immota. väga heas korras, hooldatud, uus õli sees, tõmbab väga kenasti, e34 kerelt tulevana on ka kohe õige karter all olemas. * ilusti toimiv 3.07 typ 188 lsd * 1 massiline hooratas. uus sidur, suur zf kast, * lisaks veel recaro istmed, originaal kat ja palju muid häid asju veel, mida raha tagasi teenimiseks edasi müüa. Hetkel pole lihtsalt aega ja huvi ise lammutama hakata. Hind 2800 mida saame kohapeal rääkida. https://www.auto24.ee/used/3463789
  18. Eelistatud diamondshwartz. Tiivad Kapott, Põll Stange Ninaraam Võib ka doonorvrakki pakkuda
  19. paaver

    O:t188 lsd

    Ostan typ188 lsd sobib element või 2.93-3.9 e23/e28/e30/e34 korpuses
  20. paaver

    Ostan uksetihendid

    Ostan touringule uksetihendid. peamiselt vaja esimesi, ehk siis sedaani omad ka sobivad. enda omad on ajaga kokku tõmmanud. Kui keegi teab, et UM või mõni koht pakub ka sellist kraami võib teemas märku anda.
  21. Ehk kellelgi on pakkuda e30 sobivaid vihmaveerennile kinnituvaid raame. Peaks enamus vanad vardad sobima.
  22. Halb. kundepoolne püstak vigane: amordi ülemise mutri keerme osa ära nussitud ja keegi sinna selle kunagi keevitanud. keegi asjalikum suudab kindlasti selle ära parandada ja keermestada. mäda ei tundu. piduriplekke ei ole. Head: ülejäänud osa mõlemal korras ja kõva abs andurid koos juhtmega küljes. 1l uus amort. teine amort ka toimiv. 80 euri kokku. jupitada ei viitsi.
  23. Ostan parema jämeda püstaku.
  24. Ostan: madaldusvedrud, coilid type 168 lsd. ülekannet ei vaja. ainult element sedaani/touringu sportistmed. sobivad ka e36/e46 omad. Riidest/poolnahast/seemisnahast. touring tagaluuk touringu vihmavee renni liistud üks must aknavänt mtech 1 rool/ sportrooli vahetükk ISi esilisa touringu kärukonks
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus