Kõik, mis extreme327 postitas
-
O: Taifun tulede komplekt
-
Lobamokkade rubriik
-
OSTAN: Brock B1 16x9
-
Lukku
Rihmaratta ja roolivõimu kronsa leiaks ma usun Lõuna-Eestis.
-
Kes, kus ja keda nägi
Hall,sedaanja nelik? Siis vast endine @eero masin? 😃
-
O:Remotec A
-
O: touring või preface kupee
- M:Coilid
-
O: e30 fl kupee kere
- Kes, kus ja keda nägi
Kusjuures eile õhtul nägin ka valget kupeed Tõrvast läbi sõitmas õhtul.- M:Coilid
Ei pea miskit keevitama.- M:Coilid
- O:Rial 8517/9517 veljed
- M:Coilid
Müüa uued coilid e30 jaoks. Esimesed uued amordid. Peaks olema 51mm püstsku jaoks. + vedrud ja regull mutrid+Tagumised uued vedrud. Asuvad Lõuna-Eestis. Postiga saan saata. 150€- O: E30 kupee
Tere On pakkuda 325e Kere roostevaba! Rohkem infot pm.- O: M30 mootorikäpad
@Max.🙄 Sul oli pakkuda?- Lobamokkade rubriik
- O:325e temp anduri
- Lobamokkade rubriik
Eile paar tiiru tegin oma 325ix iga,suverehv all ja suht libe- OSTAN: Brock B1 16x9
- m50 swapi legaliseerimine
Mul on e30(325ix) alt mis sõitis m50b25 motoga terve sumpajooks pakkuda. Aga katalisaatorit pole ja ÜV tiba keeruline saada vist. Tagumine osa Superprint teema.- m50 swapi legaliseerimine
Mootori käpad EI pea olema originaalid. Mootori padjad aga küll. Mootori käpad võid ka ise meisterdada kui vähegi hakkaja oled.- Lobamokkade rubriik
Ilge vinge karp. Maksab samapalju nagu rool 😄 Keegi karpi ei taha sis võib mulle pakkuda!- M:Mtech2 väike rool
- Lobamokkade rubriik
Karpi oleks vaja jaa. aga niipalju kui neid müügis näinud koos rooliga siis vastus on,et karpi kaasa ei saa. - Kes, kus ja keda nägi
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus