Kõik, mis jeff01 postitas
-
K: Tuuningu legaalsus eestis!!
Kui mõistus peas siis puur nüüd küll kedagi kihutama ei pane.
-
kaar on tõesti lihtsam lahendus ja lubab sõita lausa kümnesse sekundisse. FIA nägemus Turvakaarest: http://argent.fia.com/web/fia-public.nsf/3B508127A498C9ABC12573A90051BFA3/$FILE/2008-DessinsDrag%20_24.10.07.pdf?Openelement (Pilt nr. 12) Ukse eest eemaldatava toruga turvakaar: http://www.cachassisworks.com/Stories/HowCAC-005_WEB.pdf Keegi võiks tõesti uurida välja mis pärast blokitakse ARK poolt torude autosse panemist.....meelde jäänud, et ei sobi ukse ees olev toru mis turvakaare puhul võib olla eemaldatav.
-
320i-->325i Shadowline '89 - Ranno
Kunagi sattusin porschega sellise probleemi kätte (lukkude tagant olid hoovad ära võetud kuna lukke sai keerata ka kruvikeerajaga) Tookord tungisin autot natukene üles ja panin krokodillid starteri jämeda juhtme külge, et akusse veidi voolu anda ja uksed puldist avada :wink:
-
316 '88 - M-Tech
Mis selle siduri eluiga tänaval liikudes olla võiks? kui raske temaga vaikselt kohalt võtta on?
-
.
Ilus, vaatan et bmw interiöör on kvaliteetsetest materjalidest valmistatud sest näevad ka peale aastaid "autos elamist" (Paarikümnest aastast mis nad vanad on vast oma aasta kuni 2 ikka keegi sees istunud) täiesti veatud ja terved välja. Isegi minu panni põhjamatt näeb kui poest tulnud välja ja kui keegi tahm poleks muid detaile augustanud või liimiga mökerdanud oleksid ka kõik muud osad kui uued. Hoia seda autot ja tõsta selle automargi mainet :wink:
-
316 '88 - M-Tech
Kuidas sellise auto sõidetavus tänavail on? Kui soov autot hoida siis linnas punktist A punkti B võidaks ilmselt stock 318? Väga madalad autod, väga suured veljed, väga suured pidurid, väga jäik vedrustus, võimalikult vaba summutussüsteem jne jne mis kõik auto ostarbekust tänavalt ringraja suunas suunama hakkavad on vägagi moes hetkel Alles hilja aegu tuli ette olukord, kus eesti superauto sarjas sõitnud autoga oli vaja veidi linnast väljas (Kruusateedel) sõita ja pidime sellest variandist loobuma velgede, rehvide, tiiva servade ja põhja tervise huvides....istusime passatisse ja ajasime omad asjad ära mõtlemata sellele mis ennem peavalu tegi. Mina isiklikult ei kannataks välja, kui igapäevaselt peaks kruusal 20km/h veerema kuna minule tähendab kodune kruusatee igapäevaselt 120-150km/h liikumist. Tore muidugi vaadata teie ilusaid autosid :wink:
-
Tänan väga suurepärase informatsiooni eest, kontrollin kohe järgi sest seni kuuldu ja loetu põhjal pole se eestis kellelgi läbi läinud Edit: Ah see on see mees kelle autol 400hp ja selle tõestuseks kehvem veerand miili kui minu pmt stock autol Eks ma siis uurin talt aga jah.....kaheldav
-
Ma ei saa siiski aru miks mul peavad teised istmed sees olema kui liiklen üksinda ja teistele istmetele ma niikuinii puutuda ei tohi kui mul turvavöö peal on :roll: statsionaalsem on polditav iste küll aga EI OLE kõigis bussides kiirkinnitustega istmeid vaid samamoodi polditavaid kohanud :roll: Nojah peab siis edaspidigi politseionude mõistvale suhtumisele lootma nagu seda istmete teemal seni tundnud olen.....ümber registreerima minnes peaks ilmselt mootori maha võtma
-
Mind on nimelt ilma tagaistmeteta kinni peetud ja vaid piiluti autosse ja ei öeldud midagi, tahtsingi teada kas normaalne ment või on se legaalne.
-
Kuidas on lugu istekohtade vähendamisega? (Bussil võib ju istmeid välja võtta? ) Kui taga pole istekohti kas siis küljeklaasid võib asendada kergema materjaliga? Meenub lugu, kui ülevaatusele minnes sai bussipargist sõiduautosse tõstetud tõkiskingad millede kõrgus oli 25cm kandis ja rataste alla kohe mitte mingi valemiga ei mahuks, tulekustutiks oli 6 kg kustuti ja asjad asusid auto salongis kuna pagass oli jama täis
-
325i 24v MSEFI '85 - Mart
Kes niiviisi joota oskab? Toredasti põlenud, ei olnud vist väga keeruline viga otsida Ilmselt 1 põhjus, miks ei soovitata neid FETe MSi plaadile joota (Nagu mu soomest tulnud MSi omalooming prototüübil oli) Kui 6x coil on plugi kasutad siis pidid vist mõnest väljundist loobuma? mis lisad su MSil muidu veel on?
-
Kas originaalpaagid on seestpoolt kaetud? Usun et se läbiroostetamine võtab aastaid ja saab toimuma väljastpoolt sissepoole kuna ka bensiin määrib mingil määral, või plaanis etanooli pealt sõitma hakata? Miks MSiga käivitumine ei õnnestu? pane palun mingi hind, millega mullegi väikese paagi oleksid nõus valmistama (20-30L....bena hind ju nii hirmus kõrge )
-
316 '88 - M-Tech
laenan Mardi pilti: http://mart.isa-geek.net/kraam/front_coilovers/images/img_7037.jpg Hülssideks kutsutakse antud juhul keermestatud osa mis püstaku peale sobitatakse ja kinni keevitatakse.
-
320IS M-Tech II '88 - kristokr
Väga tore haruldus, hoia teda :wink:
-
316 '88 - M-Tech
On seni saadud ja saab edaspidigi :wink: (Kui tegu pole muidugi salomee klotsidega mis 100.- kandis kmpl maksavad sest mul on sellistel kriitilisel hetkel kate maha jooksnud porschel)
-
316 '88 - M-Tech
nägin tänagi rullitud esitiibadega 5x120 conversionit (cabrio kerel ja kui ei eksi siis 540i supportite ja m3me ketastega) ja tore kui keegi viitsib aga mul pole mitte plaaniski enam Pole külmi ja vilisevaid pidureid tarvis :wink:
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
Midagi minu maitsele Väga ilusad pildid
-
325i '90 - Krst
Mõtlesin seda, et mu samas võimsus ja kaalukategoorias porschega ei tulnud mul mitte esimese korraga raplas 58 sekundist ringi. Eks siin ole küll 100 muutuvat tegurit aga siiski pean seda aega kolmese kere ja algaja rinkasõitja kohta heaks. Mul nimelt tekkinud kompleks selle kolmese kaalujaotuse osas kuna eile tõstsin tagastangest tagaotsa niipalju üles et autot plokis tagaratastega pool meetrit lükata suutsin (muru ja kruusa peal) nimelt oli kuu aega käsipidur peal ja maha ei taha enam tulla. Seepärast mõtlesingi et kolmestele on minut juba väga hea aga tuleb välja et polegi ais nii hull...
-
325i '90 - Krst
Ilus auto ja rapla tulemus alla minuti pole üldse paha arvestades seda et tegu kolmese bmw-ga. Rapla rada nii aeglane ja tehniline et powerit pole sinna rohkem vaja, küll aga hästi sobivat ülekannet et 2 kiiremat kohta sõita mingi käiguga lõpuni ja et ei jookseks piirajasse enne mahapidurdamist nagu mu porsche tegi Sauga aega ei tea kommenteerida.
-
316 '88 - M-Tech
Seda mootorit on igalpool niipalju üle laetud et know how selle kohta on täiesti arvestatava mahuga olemas ja jalgratast leiutama ei pea. Ei pea ka mõtlema palju kannatab keps, kolb vms....
-
316 '88 - M-Tech
Mootor on ikka väga must seest :? Kahju vaadata, kuidas inimesed sellist mootorit hoiavad. (Enne praegust omanikku muidugi) Veidi aega tagasi lammutasin laiali 2 mootorit, mis kumbki 300-400k sõitnud ja isegi hullem mootor polnud seest nii tõrva värvi. Puhtamal mootoril olid aga kõik tihendid läbi ja keegi hoolas omanik valas pidevalt puhast õli peale, mis mootori seest puhtaks pesi Se ilmselt hoidis ka väntvõlli sellisena nagu ta tehasest tulles oli, st et uue väntvõlli mõõdus ja kulumismärkideta. Mihklit teades saab se mootor vähemalt päästetud ja kestab veel sadu tuhandeid.
-
Mis põhjusel? :roll:
-
316 '88 - M-Tech
Selge siis on vist tiba kiirem kui e30+m30 Loodan, et saan oma auto ikka mõne nädala pärast korda ja sinuga kunagi ka kõrvuti kohtuda :wink: Niisama uudishimu mõttes.
-
316 '88 - M-Tech
Mis rehviga sõitsid? :roll:
-
Niikuinii hakatakse nüüd lahmima et lada tuuning aga mulle meeldivad näiteks sellised tiivad: http://www.kopikasracing.ee/Pildid_foorumisse/image012.jpg