Hüppa postitusse

ellu796

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

1. Müüa E30 Mtech 2 laiendite komplekt ABS plastist. Tellitud Ukrainast. Lisatud pilt illustratiivne. Pildid lisan paari päeva jooksul. Hinnasoov 950.- Asukoht Tartust 20km Tel 56950045
  2. Müüa E30 Mtech 2 laiendite komplekt ABS plastist. Tellitud Ukrainast. Lisatud pilt illustratiivne. Pildid lisan paari päeva jooksul. Hinnasoov 950.- Asukoht Tartust 20km Tel 56950045
  3. Müüa e30 esimeste tõstekohtade rem. komplekt https://www.classiceuroparts.com/product/front-jack-point-sill-floor-rust-repair-metal-panel-set-lr-for-bmw-e30-euro/ 70euri Tartust 20km või pakiautomaati Tel 56950045
  4. Müüa e30 Zender tagastange lisa. Kärukonsu jaoks eelneva omaniku poolt avad sisse lõigatud. Asukoht Tartust 20km Hinnasoov 80.- Tel 56950045
  5. Update üle pika aja. Auto sai nüüd lõpuks puhtaks roogitud ja keretöödesse. Eesmärk oleks järgmiseks suveks kokku saada ja sõitma. plaanis ka värvi muudatus-mustaks. Täpne toon veel täpsustamisel.
  6. Kui eelmisel juhul oli juttu 200hp siis võtan need sõnad tagasi. Pigem hetkel olen üritanud mootori jahutust parandada el vendiga ning eks intercooler jahutab ka mootorisse minevat õhku ning boonusena võiks mõned kw juurde saada. Eks näha ole, mis see reaalsus lõpuks on, kui ühe korraliku tiiru saab tehtud. Hetkel käsil esimeste coiloverite paigaldus ning paras peavalu on selle lukustusmutri lahti saamine. Ei tule ei meisliga lüües, kullinokkadega keerates. Sai lõpuks relakas kätte võetud ning ehk saab lahti lõigata natuke.
  7. Avastasin, et pole 2 aastat midagi kirjutanud. Pole jõudnud tegeleda, kuid lõpuks olen üritanud leida selle aja. Suve teises pooles olen planeerinud rullika jälle tänavatele saada ja järgmine aasta keretöödesse saata. Hetkel sai intercooleri torustik veetud ja mässatud elektrilise ventilaatori juhtmestikuga. Pettusin Colorstat by Verneti termostaadis ja temperatuuri anduris kuna peaks olema kvaliteet toodang, aga ei kumbki ei toiminud korralikult. Termostaadil liikus ainult üks osa ning temperatuuri andur reageeris alles 95kraadi juures, kuigi peaks olema 80/85 kraadi. Sai ostetud Behri termostaat ja kohe teine tera. Temperatuuri andurit veel uurin ja mõtlen. Hetkel jäänud on veel esimesed coiloverid paigaldada, sisu koos katuseluugi osaga tagasi sisse tõsta, coolerile kinnitusraam teha janesiots kokku laduda ning avastasin ka kütusetoru lekke ning ega ka tagumised piduritorud kiita pole. Hetkel pigem vahetaks kütusetorud ära ja üritaks piduritorud järgmine aasta koos keretöödega teha.
  8. Ülevaatused tõesti karmiks läinud. Kui ennem oli velje-rehvi teema rohkem ARKis arvele võtmise probleem, siis nüüd üv punktid ka kontrollivad. Mitte küll kõik vast, aga mul eelmine kord ka vaadati kui ühe e38ga läksin. Õnneks olid ülevaataja vaatas ainult ühte ratast.. selle mõõt klappis. Mul olid erilaiused veljed ja rehvimõõt erines teljeti. Olen täheldanud ka seda, et ülevaatusele pannakse küllaltki absurdseid asju kirja. Olin uue auto otsinguil ja tegin erinevatele autodele mnt lehel taustakontrollli, et mis üv punktides kirjutatud on. Küll leidsin selliseid asju, nagu : Iluliist puudu, värviparandused, salong kulunud (kus juures auto kuulutuses oli jummala ok sisu.. ), uksenurgas roostet jne. Siis tekkis küll küsimus, et krt... kas varsti hakkavad vaatama ka, kas veljed all on originaalvärvi? Äkki neoon kollane veljevärv on ka liiklusohtlik, äratab ehk liialt tähelepanu
  9. Autoeksperdis müüa veljekaitsevahend. Ise seda proovinud pole, aga teisi Sonaxi asju olen ja nendega rahule jäänud http://www.autokataloog.ee/et/artikkel/so-236-100/valishooldusvahend-sonax-xtreme-veljekaitsevahend-250ml Aga muidu Fixus Mustamäel on norm poleerpasta müüa.
  10. Palju autosid kohale tuli?
  11. Läbi Tartu Turu tn Fixuse tellisin
  12. Normis seisus r6 td hall vaip pakkuda. 20.-
  13. Sain vahepeal turbo kätte ja beezid porimatid 🙂 Kuna siiani pole e28 turbo õlitorusid leidnud, siis järgmine nädal käin dunlopist ja hydroscandist läbi. Äkki suudavad mingi lahenduse pakkuda

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.