Kõik, mis ervin postitas
-
316i ( M50B25 ) 94a. - Ervin
Nüüd kus suurem "hurraa" moment on möödas ja asjase rohkem süvenenud olen hakkab selguma ka vajalike tööde / ümber tegemiste hulk. * pidurivôimendi vahetus väiksema vastu * sobilike mootoripatjade leidmine ja vahetus, praegu juhi nurk mingitel toru juppidel ja tänu sellele ka mootor liiga kôrgel * tehtud juhtmestike ühendus vajab üle käimist ja ilmselt ringi tegemist. * roolivôimu torustik * mootori juhtmestiku ümber vedamine. * jahutus * erinevatele lahtistele juhtmetele ja voolikutele koha leidmine Ja kui sitasti läheb siis veel karteri pôhja vahetus sest tundub et on 36 oma, ruumi kuidagi kole vähe karteri pôhja ja silla tala vahel aga mootor peaks minu arust madalamal istuma. Juhipoolsest "mootoripadjast" ka pilti 😀 Ja no, see süsteem siin ei tundu just jätkusuutlik... Täna sai salongi juhtmestik paika tagasi ja vaip sisse, siis sai hakatud elektrit taga ajama. Elektri aknad ja puhur, peeglid jne ei toiminud. See probleem sai suht kiirelt osalise lahenduse kui juhtmestikust musta rohelise triibuga juhtmele mass peale sai. Luuk ja puhur sai toimima aga akendega on mingi nali endiselt. Hetkel avaneb lülitist ainult kôrvalistuja aken. Teised ei tee midagi. Kui mootoritele otse vool peale anda liiguvad kôik. Ei tea , eks saab edasi harutada 😀😁
-
M/V:E30 touringu osad (muudetud)
-
M/V:E30 touringu osad (muudetud)
Keskkonsool 5€ (lülitid,juhtmed müüdud) Neerud 10€ tk Vasak prill 5€ Tagumiste akende manuaalsed tôstukid 10€ paar Esiukse manuaalne tôstuk 5€ Juhi peegel klaasiga 15€ Tagumiste uste keskluku juhtmed 5€ Lingid 5€ tk Külje klaasid 5€ tk Luugi klaas 15€ Konks 35€ Armatuur 35€ Pidurivôimwndi koos silindri ja paagiga 25€ Tungraud 15€ Uksed 50€ /tk Muu pudi 5-15€ Ideaalis vabaneks kôigest korraga, 250€ Samas otsin järgnevaid tükke : m-tech 1 rool 85a. autole juhi sport iste aga vôib pakkuda ka kôrvalistuja oma ,et vôib pakkuda mingitsorti vahetust. Tallinn
- Müüdud
- Müüdud
- M/V:16" randiga valuveljed
- Lukku, Müüdud
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
400 eest autot küll ja veel. https://m.facebook.com/groups/760990050590077?view=permalink&id=1830845103604561
-
Pidi tulema turbokas aga minu käes esialgu kindlasti ei tule. Pealegi, mis sellest strokerist ikka turbotada 😐 Pealegi 2.5 ilma turbota on tunduvalt lihtsam ametlikuks saada 😀😎 Kere jah keevitatud hiiumaal kuskil, Mootor nagu ma aru saan kokku laotud kuskil lôuna eestis, Kere ise pärit kuskilt harjumaalt nii et korralik üle eesti auto 😀😀
-
318i 85a. - Ervin
Sel ajal kui touringus epo kuivas sai siin esimese otsa heli ära vahetatud ja lisatud ka tweetrid. Heli kvaliteet vôrreldes eelnevaga muutus 10 kordselt. Kuigi ka ennem olid autos aftermarket kôlarid aga eks need olid oma aja juba ära elanud ja uued sai natukene vôimsamad ka 😀
-
Epod, krundid, möllud tehtud 😀 Järgmiseks nädalaks loodetavasti vaip ka ära kuivanud ja saab hakata salongi kokku tagasi laduma. Hetkel on muidugi plaan vaip ära ka värvida aga eks vaatab kuidas asjad lähevad.
-
Autovärvid.ee , Kassi 12 on kauplus. Kvaliteet hea, hinnad normaalsed ja kohapeal saab alati kôikidele küsimustele vastused.
-
Sai siis täna vaip välja kistud ja kuigi kôik on märg on vaiba alune vaatepilt suhteliselt hea, ootasin midagi hullemat. Pool päeva on kulunud kôige selle kuivatamisele, puhastamisele ja lihvimisele. Loodetavasti saab homme epo peale. Vaiba viskasin esialgu auto katusele tagurpidi, päike on seda pool päeva küpsetanud aga ikka on sigamärg. Loodetavasti hoiab ilma ja saab homme veel seda päikse käes kuivatada. Koopad ja karbid sai puhtaks ja kivikaitse peale. Pagassist tuli paar auku pôhjast välja mis saab homseks kinni. Tagumise luugi ja külje klaasid sai tagasi liimitud.
-
Lukku, Müüdud
Design Editon sportsisu touringust Esistmed sport ja soendustega Esimesed polstrid el. akendele Seisukord piltidelt näha. Jupitama ei hakka esialgu. 400€ Samas otsin esimest sport istet keskmises seisukorras ,ideaalis juhi oma ja M-Tech 1 rooli 85a autole ,rool vôib olla ka ilma nahata. Vôib pakkuda vahetust + €€€ Tallinn
-
Müüdud
M-Tech 2 täis ring pakkuda. Klaasplast Touringule, peaks sobima ka sedaanile. Ühel küljepaneelil on vigastus ja esistange vajab ravi ( kui aega leian teen môlemad ise korda) Hind 300€ Samas otsin esimest sport istet keskmises seisukorras ,ideaalis juhi oma ja M-Tech 1 rooli 85a autole ,rool vôib olla ka ilma nahata. Vôib pakkuda vahetust + €€€ Tallinn.
-
318i 85a. - Ervin
-
-
Panen oma teise rulli siis ka siia. Saab ehituse/remondi päevikut pidada ja lolle kùsimusi esitada Kôik sai alguse sellest et otsisin oma valgele madaldus vedrusid ja leidsin ühe seti Piritalt kus garaazi nurgas vedeles üks poolik touringu projekt. sai asja natukene uuritud ja nädal hiljem sai käed löödud. auto toodi mulle garaazi ette ja esimene päev kulus asjade sorteerimisele, auto oli otsast lôpuni igasugu juppe ja kola täis. Mingeid juppe toodi veel teine päev juurde ja tuuakse veel kolmas laar juppe ka 😀 eks siis saab korralikult sorteerida mida vaja ja mida mitte. Aga asjast siis. E30 316i Touring mis tehasest välja veerenud 94a. ja vôimsa 73kw-ga. Praegu on aiste vahel M50B25 stroker ( mootori ehitust ja olemust puudutav info on mul hetkel puudulik seega väga suurt infot siia lisada ei ole ) M51D25 vänt M50 non vanose jämedamad kepsud M52B28 kolvid Uued rõngad, tihendid jne (Komp tuleb sellise komboga 9:1 kandis) Kerib edasi küll, ütleme nii 😀 Home made hella black Designe edition Ketas sild taga 4*el aken ja el. luuk Full m-tech replica Kere on keevitatud ja tehtud aga natukene sitasti. Osades kohtades on haljas plekk katmata jäetud, keevitaja on kohati pime olnud ja suured vahed ja augud sisse jätnud. Teine paha lugu on sellega et auto on seest märg. Vaip ja pôhi ujub. Nüüd kui auto on põhimõtteliselt paljaks kistud siis uuel nädalal ongi plaanis parandada keevitaja vead, kõik haljas ja pindmine puhastada ja epoga katta. Koopad ja põhi mastiksiga. Põlled ja karbid ilmselt ka eppoga üle ja kivikaitse peale. Ja siis saab hakata seda poolikut asja edasi lahkama. Pole palju jõudnud veel süveneda aga mingi nimekiri asjadest : - kere vead parandada ja lõpetada - kôrvalistuja esimene rattakoobas taastada - salongi vool leida (peale mootori pole hetkel voolu kuskil) - käigukasti hoovastik vahetada või ümber teha (tagumine ots ei ulata pesase ja üldse on kahtlane) - jahutus süsteem paigaldada - kogu veermik üle käia - piduri võimendi vaja ilmselt vahetada - lae polstri riie ripub - väljalase ehitada - varuosade hunnik sorteerida ja puudu olevaid juppe otsida ja osta - tagumised klaasid kúlge liimida - klaasidelt toon eemaldada - jne jne. Valik pilte , viimased viis siis hetkeseisust.
-
318i 85a. - Ervin
Ei ole muidugi häda midagi, eks see sai siia kirja ka rohkem nagu läbi huumori
-
318i 85a. - Ervin
Nonii, sai siin uunikumiga üks 600 kildine ots tehtud ja ma siiski pean tôdema fakti et vana autoga ei tohi garaazist kaugele minna 😁 Jôudsin mina siis Saaremaale ja lendas rehv, paar kilti ennem seda oli tee ehitus ja märgistamata terav tee serv, et ju ma seal talle haiget tegin. Noh tagavara alla ja edasi 😀 Kuressaares ütlesid spetsialistid et rehvi parandada pole pointi ja nii ma siis hakkasin sealt tagasi tulema oma tagavara radiaaliga 😁😂 Ega palju sôita saanud kui autonturtsuma hakkas, Muhus diagnoosisin veaks sitase kütusefiltri ja pragunenud kütuse vooliku, kiire mägiaivardus ja teekond jätkus suht okeylt nii 70-80km/h. 😁😁 Eks nüüd tuleb poodi minna üks päev ja uued jupid osta ikka, rehvi pean ka otsima minema 😀 Vahepeal sai auto omale ette uue embleemi ja välja sai vahetatud ka tagumised kôlarid. Vanad olid lahjad ja väiksed ja ragisesid juba ka nii et uus blaupunkt leidis omale koha. Esimesed ka plaanis mingi hetk välja vahetada.. Piilusin sinna katte alla, paistavad mingid erilised aretised olema 😁 Ahjaa, uus antenn sai ka külge millalgi vahepeal
-
Lobamokkade rubriik
Nüüd kui vihje ees siis saan ise ka aru et e39 käetoest tehtud. Mingi hetk saab selle küljest mingeid tükke jah, teen kuulutuse varsti.
-
Lobamokkade rubriik
Sain ühe E30 omanikuks milles selline käetugi sees, originaal toode vist ei ole!? Kuigi kinnitus sobib kuidagi jube hästi tagumise tuhatoosi auku ja raami nurk oleks ka nagu ôige.
-
Müüdud
Müügiks praktiliselt uus torukolle. Pärit on M50B25 küljest ja teine ots peaks olema T3/T4 ( Leti hind 400€ ) E30 kapoti alla mahtus ilusti Tallinn 300€ Samas otsin esimest sport istet keskmises seisukorras ,ideaalis juhi oma ja M-Tech 1 rooli 85a autole ,rool vôib olla ka ilma nahata. Vôib pakkuda vahetust + €€€
- O: E30 varuosi
-
318i 85a. - Ervin
No vot mul ennem polnud ju vaja sest oli ainult üks auk 😁😁 eix ma endiselt ootan pilte rohelisest istmest 😀 Kõrvalistuja iste jah aga tunduvalt sirgem ja jäigem kui enda iste oli ja no loomulikult terve riidega.. Teibitud istmega oli paras piin sõita siin palavamate ilmadega.