Hüppa postitusse

oismets

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oismets postitas

1. täpselt !! aga no ma ei saa ju kindel olla vb oli lihtsalt kokkusattumus et siis ära kadus.seega ei tahaks liiga vara veel maha teha
  2. nüüd sai sidur õliga kokku ja kiirendades hakkab libisema nimelt siis andis klapikambrikaanetihend saba ja sealt jooksis õli sidurikotta kus ta juba omatöö tegi.tellisin täna siis uue sidurikomplekti (sachs),vändasimmeri,klapikambrikaanetihendi ja käigukasti simmeri.lähipäevil üritan ära vahetada.olen nüüd natuke salongi tavaari ka kokku ajanud (pisemaid plastikuid orig kinnitusi jne) nüüd veel puudu pagaasniku kate mis mult mõni päev/nädal enne metsaalt väljaajamist rotti lasti nimelt siis paar nädalat enne seda kui pilli jälle ellu äratasin käis minujuures üks vanem meesterahvas kes seal maad mõõtis või mis iganes tegi ja kui seda touring diisel automaati nägi oli ikka väga elevil seal ja tegi ka hinnapakkumise mis ei olnudki vanarauahind vaid isegi päris soliidne arvestades olukorda aga kuna alles olin selle pagaasniku katte sinna pagassi visanud garaazialt siis teadsin et seal ta olema pidi aga mida 2 nädalat hiljem ei olnud oli se kate.ja ma ei ela kuskil linnas vaid paksus metsas kust ilmselgelt keegi seeneline ei tule et näe ooooo selline kate ,võtamee.... tean muidugi ka tema pärisnime ja foorumi kasutajat mida enam vist ei eksisteeri ,nägin ka veel ühte halba kommentaari selle kasutajakohta niiet imestada pole... niiet tal on külalisi oodata
  3. sellel bemmil mitte polnudki progeaju ?
  4. Okei suured tänud .sain just anduri nüüd hakkan juhtmestikku lappama
  5. Okei ,mäletad ka kas salongist tulev juhe oli samuti pruunlilla ?
  6. Kas ma nüüd saan õigesti aru et, ühe pinniga andurit vaja ? Täna hakkasin enda probleemiga ka tegelema nimelt andur ei liigu grammi ka .tõmbasin pistikud kõik lahti kus ümber jooted tegin ja seal läheb ilusti pruunlilla pruunlillaga kokku aga avastasin et ühendusi tehes ei mõelnudki sellele et anduril 2juhet ja seetõttu on pruunkollase ots lahtine.ehksiis küsin inimestelt kes on kokku puutunud .kuna ma tõesti ei leidnud mingeid adekvaatseid wiring diagramme. Tänud ette
  7. Täna sain üv ka tehtud.tegutsesin siis seoses hcga nii... kütusesurve mõõtsin ära see oli korras,siis mõõtsin kompressiooni jäid sinna 15 kanti.siis vaatasin üle süüte see oli ka paigas .siis lõpuks panin 2,0 pihustid peale ja läksin ehkupeale välja .alguses oli pisar juba silmas et ei läinudki paremaks aga ennäääe imet järsku paugust ainult tetud pööretel lõi neil ekraanipeal kõik asjad rohleiseks ja saini hakkama.muidugi suured tänud sellel ülevaatajale kes mul viimased 4 heitgaaside mõõtmist tasuta tegi ja viitsis minuga jamada ning elas minu ehitusele kaasa! Respekt ülevaatajatele kes teevad oma tööd südamega ning on mõistvad.ütles veel et kui peaksin asja reaalselt korda tegema hakkama siis hüppaksin läbi ja ta mõõdab ära ☺
  8. Võtme auk täiesti mäda .eiviitsi väga pusida sellega
  9. Heatöö ja kena masin .jõudu!
  10. Jama. Seega touringumehed võivad pakkuda lukusüsteemi korralikku, kus toimib ka keskluku osapool. Aga suured tänud @eix22 konkreetse vastuse eest. ☺
  11. Küsimus targematele meestele ...kas touringu ja sedaani tagaluugi lukusüteem on sama ?
  12. Täna siis @Alps -iga sai õllekõrvale õli intervall ära nullitud
  13. Seefi huvitav fakt aga üv punktis käisin heitgaase tegemas arki jaoks ja mitterahuldava peale aga ikka võeti arvele see nagu huvitav...
  14. Hmmm se viimane idee väga hea ......arvan sp et saab lisaõhku et lonkab kohapeal.aga nüüd tõmban süütepoolid maha ja vaatan massid ja asjad üle.nüüd ei lähe enam edasi nagu...
  15. Asi arvel asi sujus kenasti aga üvlt läbi ei saanud co jne normis aga HC paigast ilmselt saab kuskilt lisaõhku ,siis veel ei tõõdanud signaal ja muidugi olid minulgi kuskil ledid ja nagu bemmile kohane mainkti ära ka tagumised rehvid.
  16. Oleneb mis rõuku tähendab aga ei .lihtsalt neli inimest kirjutanud et tahavad juppe saada (autoküljest) mõtlesin et mainin ära
  17. JUPPE POLE MÕTET KÜSIDA!!!ei müü lsd, velgi ,armatuuri ega midagi ........
  18. Homme se tõehetk ,kuna arki minek!!iseväga ei põe kuna vaatan teiste kapotialuseid ja enda oma siis mul näeb ikka väga viisakas välja kõik .(iga l.ts kiidab oma vi..u ) . Aga ja mul sai kapotialune tõestiviisakas kui nüüd välja arvata sisselaske koonukas mis on läbi elanud paar superkrossipauku .täna tegin veel viimased nokitsemised ja ehk homme arki ülevaatajal heatuju ja kõik saab jokk.vahetasin siis ära lsd õli .mõned pirnid ,tuled viled ja möllasin veidi kivikaitsmega. Aga kui asja nüüd ametlikuks peaks saama siis üritan mõne värvitöökojaga jutule saada et enamvähem tipptop korda teeks.kuigi mingi jama on veel tühikäiguga lonkab kergelt tühikäigul arvan et tühikäigumootor streigib väheke .tõmme ei ole ka veel nagu õige või on asi lihtsalt diisli lsds.igatahes mainin ära ka selle et enne bemmi tulekut olin korralik hondamees. (Prelude) ja kardan et hondaga tõmbaks korralikult koti pähe bemmile.
  19. Muuseas küsin kuidas m50b25 arvelesaamisega lood on .jajajja tean et on pikk teema aga sealt jäängi otsima tarka juttu.küsimus rohkem ka pärnu arki kohta et kas keegi on käinid sellise juhtumiga mr kitsehabeme juures kontrollis ja on ta oma jumalasõnaga templi ka paberile pannid.olen kuulnid siiani ainult halba
  20. Kusjuures kahtlustasin sama .aga ei olnud
  21. Täna peale tööd sai töökojas veidi hullata ja tegin ära siis veel mahalaadimise probleemi .algul laadis maha 0.33 (makk laadis maha ) maki sain paika bedasin süütealt uue juhtme ja korras niisis sain mahalaadimise 0'07 mis juba päris hea aga miski laeb veel maha sest ideaalis võiks olla alla 0,05 .mõistus otsas tõmbasin salongi molekulideks aga tulemusteta ....kõik proovisin eraldi läbi .. siis panin uue tagurpidikäigu konna et tuled ka säraks ning eile veel poleerisn ta ära ka,sai suhteliselt viisakas aga värv aastatega liikapalju kannatada saanud.
  22. Kui arvele saan siis plaan hakata puuduvaid asju järjest ostma tagasillapuksid amordid vedrud ja poolteljed ..ülejäänud tuvnoid hetkel ja selle 2,4 pakkumistele olen kõigile ri õelnud sest plaan kunagi taastada
  23. Diisli pudipadi alles
  24. Vabandan kui kedagi solvasin aga minujaoks nii on... diisel jäägu ikka kolhoosi.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.