Kõik, mis oismets postitas
-
324td Touring '89 m50b25 - oismets
Ja muidugi mainin ära ,et sakslane tegi kunagi ikka rauda põll päris mehine asi
-
E36 istmed ..... Eile õhtul võtsin põlle kaa eest ära ja painutasin väheke.üldiselt sai päris hea isegi aga ega teda ilusaks ikka ei saa niipalju kortsu lükatud kunagi.vähemalt nüüd püsib udukas õigekohapeal Enne ja pärast siis pilt
-
Tühikäik ja käivitus nüüdseks korras aga soojastpeas on madalatel pööretel maru jõuetu.algusestpeale olnud nii ,et hommikul võtad läheb edasi nagu 2,5 ja kui soojemaks läheb siis tuleb pööretel alles vuhin taha ja on kuidagi jube lahja .. jama Aga täna koristasin auto ära.
-
M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
Katuseluugi mootorit juhuslikult ?
-
O:elektrilise katuseluugi mootorit
Äkki kellegil vedeleb siis katuseluugi mootorit.kuna ma ise pole ühelgi e30nel peale endaoma elektrilist näinud siis ei viitsi hakata ka iga teemaalt küsima. Või äkki sobib elektriakende mootor ?
-
Solenoidi viga iseenesest ei näita . Mingipäev hakkan juurdlema seda asja.. vahets teeb käivitades normaalse popsu ära
-
Ma mõtlesin sama aga kas se filtrijalg ei või erinev olla? Mõtlen et äkki se mingi jama et survet ei tule vm
-
-
-
Sai reede õhtu garaazis veedetud ning vanos peale pandud .ühesõnaga on se lugu pikk ja keeruline.nimelt oli autol olemas vanose aju õhulugeja jne aga puudu oli vanos ise ehksiis oli nonvanose nukk ja vanos oli ära võetud .siis on autole pandud mdeagi mille kaan ... ilmselt uuema põlvkonna m52 aga igatahes pidin plokikaant freesima et vanose kopsik ära mahuks.panin siis vanose vanose vooliku vanose nuka jne ....neid asju millest ma isegi õidagi ei tea on seal veel ,seal on päris palju eeineva põlvkonna2,5 mootoreid vist... igatahes sain auto märksa teravamaks aga tühikäik kadus ära,aga see polegi probleem vaid eesmärk.... Sain ka m-tech 1 rooli ,ilma nahata nagu ikka....
-
Tänud @zero umbes sellist vastust ootasingi,et kellegil oleks sama jama olnud....homme proovin ära. Täna sain igatahes päris palju asju korda ja sai üht touringut lammutamas käidud.sain siis spidoploki(vana laadis akut maha vn se kivi plaat sai ainult uus panna) sain tööle ka tempi seieri lõpuks siis hulganist salongi plasteikuid jne jne jne jne .sain lõpuks ka keskluku niimodi tööle et ka pagass läheb lukku ja lukku saab keerata ka juhiuksest mitte kunde uksest nagu ennem oli.
-
Survelaager tutikas .kõik asjad mis lahti võtsin panin uued ....... isegi hoovastikubsimmeri vahetasin ära
-
Mul on endal ka sületäis neid silindreid ja varda pikkus erinev silindri pikkus erinev osadel läheb silindriots kaasti sisse osadel mitte jne
-
Ma juba harjunud aga kui mõnesse tavalisse autosse istud kaob sidur ära nagu gaasipedaal ,paneb korra mõtlema et sidur täiesti tühi. Tänud @tns1 nädalavahetusel vaatan mis sõpradelt tuttavatelt ja endakuurialt kokku komplekteerin.
-
Aga 34ja oma sobib üks ühele ? Peasilinder siis'
-
Õhutada saanud tohhhhujaaaa ei leki ka nagu .vedelikku ei kao ega midagi .sidur koos korviga nädal vana .mõtlen et äkki peaks proovima uut peasilindrit.
-
Nii m50 mehed... kas teil ka selllist nüäänssi olnud et sidur võtab maru alt .siit siis küsimus et kasviiese peasilindri töömaht suurem kui e30 316el ? Ei tohiks nagu olla ?ja üleüldiselt pedaal ka väga raske .linnasõiduga väsib jalg ära ,kuna peab na põhja ka suruma.
-
- 324td Touring '89 m50b25 - oismets
vabandust.kaameramees oli natukene svipsis- 324td Touring '89 m50b25 - oismets
Hah ja mul nõme komme.... kui ametlik pole lasen ülli- 324td Touring '89 m50b25 - oismets
Mootor töötab uus sidur ja vända,käimari ja hoovasyiku simmer uued samuti ka klapikambri kaan ja selle tihend uus nüüd nagu toimis hästi kuniks täna kardaani vahepukk vist lahti tuli.pärnus weekend ja no kuradi kurjaks ajab kui soomlased 20km/h ees sõidavad kui sul kiire lõunalt tööle minna on.varsti ajan tõstukile ja vaatan mis seal all lärmama hakkas ilmselt tõmbas poldid keermest välja .... olid juba ennem kuidagi imelikud keerata Lükkasin siis 3andalt 2käigu ja laba põhja ja siis käiski pauk ja korras- 324td Touring '89 m50b25 - oismets
Ma ei olegi ju süüdistanud aga lihtsalt mõni päev peale seda pani sealt jooksu se sp ka mainisin et otseselt sind süüdistada ei saa .ma isegi ei pannud siia sinu nime ega midagi aga siin laksati millegipärast kohe välja kellest jutt mul ka ausaltöeldes suhteliselt suva sellest kattest juba kuna uus ja parem soolas ..... läks kuhu ta läks ... kui sina pisturki ei lasknud siis vabandust et sind "süüdistasin"- 324td Touring '89 m50b25 - oismets
taaskord võib olla vabalt kokkusattumus aga nii huvipärast sai helistatud ja küsitud sellist kardinat temakäest ....tal selline täitsa olemas aga üks kronsa kerepoolne kinnitus on puudu. huvitav sellejuures see et ma leidsin ühe akukastist mis sinna ilmselt kukkunud oli.ise ma neid kinnitusi ära keeranud pole - 324td Touring '89 m50b25 - oismets
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus