Kõik, mis KrissCross postitas
-
O: Tagumisi ketas õõtsasi!!!
Tere! ootan pakkumisi telefonile 5646 3508 või siia!
-
M: palju erinevaid e30 osasid
M20-le plokikaant 885 lôpuga?
-
Ostan m20b25 885 plokikaant!!
Hei! Tel 56204534! Vôib olla ilma nuki ja nookurite jne.
-
Tagasilla camber ja toe plaadid
oky kui sa nii ytled ja oled näinud oma silmaga et on siis ma tellin sealt! Tänud
-
Aga stancest tellides on need plaadid on teistsugused, kui siin pakuti! oleks just selliseid vaja nagu siin pakuti et on need ääred ka kyljes!
-
Kas oleks kellegil pakkuda??
-
Hei oleks ka vaja 2 komplekti! Vôte pakkuda!
-
Müüa mtech II esistange koopia
Tere kas veel vedeleb stange?
-
M: M3 klaasfiibrist detailid, compacti tagasild
Tere kas veel alles asjad??
-
M20b25 nukkvõll!!!
Jep kahel nukal mis pakuti oli punane täpp peal! Ja see mis peal oli ja tahab välja vahetamist saada on valukood peal. Aga mingit muud märget siis ei olegi vôimalik leida et kas on samasugused nukad?
-
M20b25 nukkvõll!!!
- M20b25 aju juhtmestiku infot?
Oky tänud ! Varsti kui mootor peal on siis saan teada mis ta teeb vôi kas yltse teeb midagi😁! ✌️- M20b25 aju juhtmestiku infot?
Ja nägin seda postitust ja vaatasin aga see oli e34 pealt mootor! Minul on e30 pealt ja paar pistikut vähem ja värvid ka teised.- M20b25 aju juhtmestiku infot?
Tere sooviks teada saada mis juhtmetega tegu aju juures olevate 2s pistikus? Mootor siis 2,5 m20 125kw! Vanal mootoril m20b20l pidin nendest juhtmetest syytepooli vedama juhtme et käima saaks aga see on teistsugust värvi juhtmed! Kere juhtmestik ei ole originaal. Tänud!!- M20b25 viga saanud mootor
Ja torukoldes ka pilt hinna soovi?!- M20b25 nukkvõll!!!
Oky tänx infi eest aga mul vana nuka peal selline kiri LYD 7 kas selle järgi saaks ôige nuka vaadata? Näiteks 2,3 nukk mis mul on olemas LYD 6. Kas see on siis nii öelda kood mida jälgida ostmisel v?- M20b25 nukkvõll!!!
Mul endal 2,3 nukk olemas aga uuringi kas 2,5 on sama vôi on ikka teistsugune originaalis!- M20b25 nukkvõll!!!
Tervitus Sooviks teada kas m20b23 mootori nukkvõll oleks hea lahendus m20b25 mootorile? Kas on ültse neil vahet? Ootan arvamusi tänud!- M20b25 viga saanud mootor
Tere oleks huvi nukkvõlli seisundi koht? Pilte!- Ostan m20b25 mootorit
tehke pakkumisi siis ps-i või tel 56204534- E30 varuosadeks
Tagumisi ketas õõtsasid leidub teli?- O: e30 üle 2l. Mootorit!!
Siis kui endale leian m20b25 või m27-e siis on mul m20b20 üle jah!- O: e30 üle 2l. Mootorit!!
Mootor võiks olla komplektne!- m10 juhtmestik, m20 mootoriga??
jepp sain töòle lôpuks!!!!!! 😊 Tegin, nii et panin sellest samast kolmesest pistikust aju juures, keskmisele voolu syytepoolist ja timmm 😊,säde olemas! Miks ma seda tegin et m10 ära vôtsin ja selle asemele panin! Pôhjuseks oli et m10 perses klapid peal kuna plokikaan käis lihvimises ja vôeti liiga palju maha ning klapid kolvides ning plokis môrad. Ja selle m20 sain ns pmst!- m10 juhtmestik, m20 mootoriga??
aju juures on see kolme otsaga pistik, mis juhtmega ma need yhendama peaksin? Ja on veel kaks otsa, yhel on juba midagi timmitud?!?!? - M20b25 aju juhtmestiku infot?
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus