Hüppa postitusse

Fox

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    28
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis Fox postitas

  1. Fox

    M: Kaks jooksu velgi!!

    BBS-ide täpsemad mõõdud huvitaks - diameeter, offset, laius.
  2. BMW E38 740 brembo sadulad. Sai kunagise projektika jaoks soetatud, läks aga nii et auto sai enne maha müüdud, kui võimsamad pidurid külge sai. Pidurivedelikust sai kohe ostujärgselt puhastatud, värvitud ja pärast seda on nad kuivas garaazis riiulikaunistuseks olnud. Hind 100.-
  3. ma otsin spidomeetrit kelladeplokist, kopereerume?
  4. Ostaks korras 168 diffri koos flantsidega ja mingi tagakaas võiks ka olla. Eelistatud oleks 4.11 ülekanne aga võib ka 3.9 või 4.27 pakkuda.
  5. Fox

    Lobamokkade rubriik

    Sai mõni aasta tagasi masinale ketassild soetatud. Nüüd ühel pool laagris korralik loks sees. Küsimus on, kas on võimalik ka väliselt kuidagi tuvastada, on tegemist suure või väikese laagriga õõtsaga?
  6. Pakkuda siis eelmistest projektidest üle jäänud kraami: M42 torukollektor. Vist on M40 ploki jaoks kinnitused külge keevitatud. Ise kasutanud ei ole aga paistab veel täitsa tugev tükk. Hind 55.- M50, M52 torukollektor. Kasutasin umbes 3 aastat, nüüd juba ligi 10 a riiulil tolmu kogunud. Komplekti hind 90.- MÜÜDUD! E36 veljed, kahel on kulunud Toyo R888 semislikid peal, trenni veel vast kannataks teha nendega, tänaval ei liikleks. Komplekti hind 70.- FK madaldusvedrud, auto all kasutust leidsid reaalselt vast kuu aega, madaldust oli mälu järgi äkki mingi 45mm. 2tk hind 25.- Kogu kola asub Tartu lähedal, huvi korral saan päeavsel ajal Tartusse ka tirida. tel 5IO 1771
  7. Fox

    Lobamokkade rubriik

    Kiire otsinguga tuli ebc yellowstuff kohe välja, rohkem pole tagasillale vajagi. Tundub et seda supportit on päris paljude VW grupi masinate alla pandud, ma arvan et leiab paljude teiste tootjate kõvemat klotsi ka.
  8. Fox

    Lobamokkade rubriik

    Tänavasõidukile ilmselt ei olegi see 1kg kaalusäästu midagi väärt. Mul läheks see lahendus kerge rinkasuunitlusega masinale, seal on vedrustamata massist 1kg alla saada juba päris asjalik tulemus. Natuke tegelesin ise vahepeal detektiivitööga ja tundub et VW grupi masinatelt Golf/Jetta 4 tagumine support on suht söödav asi, käsipiduri võimekus ka kohe küljes ehk siis saaks kogu selle nõrgukese OE kässarikola ka minema visata.
  9. Fox

    Lobamokkade rubriik

    Teab keegi targem, kas E30 tagasilla külge mõne uuema sõiduki kerged alumiiniumist supportid ka väikese vaevaga istuvad? Päris bolt-on lahendust ei otsigi, pigem ehk keegi oskab suunata, millise levinud automargi poole üldse vaadata, kust saaks siis sellised maha kruvida? Võtmesõna supportite juures on siis kerge kaal.
  10. Fox

    O: M10 mootorile 5 k käigukasti

    Endiselt otsin kasti
  11. Fox

    O: M10 mootorile 5 k käigukasti

    Huvi olemas, vaata PS
  12. Eelistatult võiks asuda Eesti lõunapoolses osas aga võib ka mujal paikneda. Võib pakkuda ka vanemaid E21 alt pärinevaid trossiga spidole kaste. Pakkumised PM
  13. Fox

    Lobamokkade rubriik

    Küsiks üle, mis mootoriga rulliga tegemist ja mis tootja osa? Ja kõige olulisem küsimus, millist kasutust auto saab? Mul omal kogemus B-osa võllidega puudub, siinsamas teemas umbes 3 lk tagasi on aga arutelu, kuidas kõige etem b-osa võll on ka kehvem kui kasutatud originaalid. Olen kuulnud veel mingit saunanaiste juttu, et e30 võlli otsi annab vahetada e39 omade vastu, on sellel jutul tõepõhja all?
  14. Fox

    Lobamokkade rubriik

    Tuleks selle paljuräägitud pooltelgede teema juurde tagasi. Logistasin nädalavahetusel murelikult enda sõiduki poolteljed üle ja tõdesin, et lõtk täitsa tuntav. Kuskilt kvaliteetseid jämedamaid pooltelgesid peale ei paista tulevat ja isegi lõtkuga pooltelgesid müüakse juba 50+ euri tükist On kellegil mingi "plaan B" ka olemas, või sõidame kõik nii kaua kui originaaltükke jätkub, ning siis rakendame hobuse E30 ette? Mis seal pooltelje juures nõrgim lüli on, mis harilikult järgi annab? võll ise pooleks või laguneb ots ära? Taastada ei anna kuidagi?
  15. Väga korralikud liivapritsitud/värvitud püstakud olemas, sai oma projektika jaoks taastatud aga ei läinud ikka käiku. Kaasa võin anda ka vedrud. Paari hind 50.- Asuvad Tartu lähedal.
  16. No tuli aeromotorsiga ebameeldiv kogemus ära, nende kodulehe otsingu/süsteemi vea tõttu sain vale varuosa. Kaup osteti küll tagasi aga saatekulu hüvitamisest keelduti. See 6 eurot mind ei loksuta ja edasi ei viitsi protsessida aga mina sealt põhimõtte pärast enam ei telli (alternatiivseid võimalusi kus sama raha eest kaupa saab on mitmeid siingi teemas välja toodud). Kui juba nii väikeste probleemidega on vaja asi kliendi kraesse veeretada, siis kujutage ette, mis juhtub kui suur raha mängus ja päris probleemid tekivad.
  17. Võib ka tervet diffrit pakkuda.
  18. Ideaalis võiks olla lõtkuvabad, aga võib ka poolpiduseid pakkuda
  19. Fox

    O: M30 starteri

    Pole küll 100% E30 teema aga oleks tarvis E34 või E32 pealt pärineva M30 mootori starterit.
  20. Üle alljärgnevad E30 jupid, hinnad taga: E30 Esimesed püstakud (peenike amort), liivapritsitud ja värvitud, 2tk hind - 50 E30 esisillatala, puhastatud ja värvitud - 40 E30 esim vedrud (4 sil) 2tk hind - 15 E30 esim õõtsad 2tk hind - 20 E30 roolilatt võimuga - 30 E30 1.8 karpa koos õhupuhasti ja sl kollektoriga - 35
  21. Fox

    E30 varuosadeks

    Kas m10 sisselaske kollektor ja karburaator on pakkuda?
  22. Fox

    M: E30 varuosad

    MSW veljed - mis offset?
  23. Fox

    O: M10 mootori torukollektori

    Endiselt otsin. Korraliku M10 torukollektori vastu võin vahetuseks pakkuda M50/M52 vähesõitnud torukollektorit.
  24. Oleks tarvis siis M10 mootori torukollektorit (väljalase).
  25. Oleks tarvis ühte jämedat veovõlli ning typ 188 diffrit E30 sillatala külge, tagakaas võib olla ka e28 oma. Ülekanne võiks siis olla vahemikus 3.91 - 4.27
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus