Kõik, mis meelis36 postitas
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
ahvipärdik kk sul 15"
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
joppas et jõudsin 2 tööpeal käimisest nii väsind et kustusin telekaees ära ja järgmine pilt ranzzz seisab kõrval ? no ega midagi sai ära käidud aga homme uuesti ?
-
No aga keegi viitsib täna kohale lennata ? Oleks täitsa IN
-
Mis neljapäevasel päeval häda siis on ei suuda lonti kuival hoida ?:D Ei minupärast võib täna ja homme ja ülehomme ka kokku saada, midagi pole niikuinii peale tööd teha
-
BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
Kuna sellist väärtust nagu raha või kuidas te seda nimetate, ma ei ole ma veel kahjuks oma lühikese elu jooksul näinud, siis sain odavalt dunlopid 185/55
-
Surma ei karda selle vastu on rellakas ja pintsel
-
sa kedagi nähtud jah täna hommikul. Unine olin laps lasteaeda ise tööle
-
No eks siis koos minek
-
Tänud eks järgmine kord proovin ikka ka rajal olla
-
e30 originaal plekid 2 on 14x8 ja 2 on 14x7,5
-
Sai siis käidud raplas täna nagu ikka lubajaid tulijaid oli palju kohal oli väga vähe aga ei nalja sai pilte sai sitaks, ahjaa eile öösel said ka laiad plekid alla. Mõningad fotosüüdistused siis oma autost,ürituse pildid panen kuhugi teemasse üles nt kokkutulekute pildid vms aga noh pildid siis Jah ma tean et esiosa liiga kõrge nats renx heidaks niikunii ette sellepärast pidin ka mainima aga jah siuke ta hetkel on
-
Sul suts kiirem pill paneme lambi numrid ja linnas volvosid rüüstama
-
Volvo 900 seeria 700 seeria uuemad ka vist aga 900 seeria omad jah võtad alt keerad teistpidi ja külge hopsti
-
2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
igatahes +3 (perega:D)
-
kohal siis suhteliselt kindlalt mis ma lapsega kodus ikka passin tuleme vaatame, nagu tema ütleb "bemmi autosid" OT kellegil volvo lisa pole üle, kevad käes auto tahab välimust saada poleeri tegin ära see veel puudu
-
punuks peale see oranz velg mis oli jazzkaare reklaamis, aga see selleks. Peab ka paar purki teknos ferrexit vist ostma
-
Nii nädalake tagasi andis saba tutikas lemförder tagumine tugilaager, naiss.Õnneks aitas mind sellega hädast välja kasutaja Reino kes vahetas tugilaagri ära ja nii muuseas ka ¹arniirid ja stabika puksid, tänud. Auto jälle liikumas ja nägu taas naerul niikaua kui hapuks minevat keret vaatan. Eks suve poole vaatab mis teha annab, väiksed 2.7 plaanid mõlguvad ka. Ahjaa renxule tänud porilapatsite eest ka , äkki sobib plekkidega.
-
V: OMP repllca korraliku mtech2 rooli vastu
Hea sügav rool, vahetükk ka paras nii et ilusti istub käes, toob rooli palju lähemale, aga kuna igapäeva sõiduks muutub tüütuks siis vahetaks enamvähem korraliku mtech2 rooli vastu, rool ise väga korralik ja tundub okei kvaliteediga vähemalt mina küll ei nurise, rool ise ka heas korras ning vahetükk ka. pakkumised PS
-
Vaatasin jah et mingi möglaga tehtud, aga pagass on ussitanud ja kõksu saanud kõrvalistujapoolne tiib (vb mõlemad tiivad) tahavad vahetust. Eks suvepoole vaatab kui uude suuremasse töökotta kolime siis vb proovin kätt keretööde peal kuna teised liikumisvahendid on olemas.Keretööde raha pole kahjuks kusagilt võtta ja üleperse tegemise asemel võin ju ka ise kätt proovida, igatahes parem kui rooste.Aga eks vaatab kui tulevad uued raharongid ja lotomiljonid laseb kindlasti asja teadjal ära teha,aga jah see selleks.
-
Kusjuures alt väga mäda isegi ei ole aga tegemist tahaks tiivad on suht hapud ja kindlasti ka karbid vahetusse kunagi aga hetkel pole finantsi laseme ikka rohkem hapuks minna et suurem summa välja käia kogumine keretöödeks on nagu pangaliising . aga ei jah auto hästi teenind vahetust tahavad sarniirid ja stabika puksid veel ja ma kahtlustan et tagasilla puksid ka kuna kiirendades ja augulisel teel jubedalt kolistab ma ei oska midagi muud mõelda kuigi keegi on sinna powerflexid pannud aga vb otsas need ma ei tea mis seal veel niimoodi kolistada võib aga eks seda tuleb uurida.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
mida diislit, andke andeks aga kellel tuleb siuke idee valmistada selline p****s preparaat ja pärast julgeb sellise ka õue ajada et pite teha ja vähe sellest ka netti panna ja võibolla isegi julgeb ta sellisega ringi sõita, mina ei julgeks. Aga noh minupoolt oleks lühidalt...Ema, anna padruneid !
-
320i Cabrio '89 - Jann
Uskumatu... värv on ikka super hea valik...ootan juba väga masinat valmiskujul
-
väga spets esilisa ülipro näeb välja ma peaks omale ka miskit sebima mu esilisa kahekorra esipõlle taga
-
Amordid all differ all rooliots vahetatud veel ¹arniirid vahetada Ja differ töötab siiamaani küll laitmatult, ei mingeid halbu hääli ja rattad veavad mõlemad
-
pildipealt kui kerevigu näha pole on asi ikka eriline maasikas 2.0 häirib mind ikka see rida kuuestest kuidagi nii hapu aga ei muidu naiss...tuli torru mis seal ikka