Kõik, mis meelis36 postitas
-
BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
Nonii eile sai siis suurem osa põhjast ära keevitatud, mõningad kohad veel, kui suurem osa tehtud. Täna käisin esitiibadel almelos järgi kätte sain ainult ühe ülehomme tuleb teine... läksin klaaskiud tiibade pealt üle ikkagi B osa lahendusele. Otsus tuli puhtalt olematu finantsi kaalutlustel.
-
tiibasid polnd jah küljes kuna need oma eluea ära elanud peab uued sebima ja proovisõitu tegin kuna regullisin rooliotsi vaatasin kas asi enamvähem.
-
Eile sai siis jälle autot tehtud hommikuni pmst. Sai esimene õõts ja rooliotsad vahetatud, nagu alati tuleb mingi tore üllatus, eilseks üllatuseks tuli tõdeda kurba tõsiasja et püstak ka peetis arvatavasti kuna 1 esiratas ikka lääpas. Roostet sai nipetnäpet maha käiatud ja roostemuunduriga jamatud lõppudelõpuks olin nii laip et proovisõidule minnes oli keegi kaaskondlastest esiratta poldid suhteliselt lahti jätnud ja kui 20-30 pealt esiratas lihtsalt alt ära veeres ja ma pidurikettaga jääpeal libisesin siis mõtlesin et aitab tänaseks panin ratta alla tagasi ja jätsin asja sinnapaika.... ja saaga jätkub täna
-
Nii pole ammu midagi rääkinud .... vaikselt nokitsen masinaga kui vaba aega on... ega suurt midagi teind polegi, lihtsalt võtan hoogu keretöödeks st. kisun laiali vaikselt ja need mis ise oskan/saan teen ära, mida mitte tuleb lasta teha. Aga mis ma ikka oskan rääkida rohkem... no pics no proof.
-
Kuule auto oma ratastel täitsa ja sõidab esimene õõts vaja vahetada veel, ja keretööd teha milletõttu suuresti auto seisab ka !
-
Sild peaaegu all nüüd ja läheb kohe ka keretöödeks loodetavasti saab kiirelt kuigi finants seab omad piirangud aga üritan ennast üle helikiirusel liigutada
-
minuoma eriti ei tühjene jah.... aga noh esitiiba saab B osana ka niiet väga defka ju pole .... udutuli vb soolas juba .... aga noh pool keretööst pean ise plekkima kui üleni tahan
-
nipetnäpet jah aga loodetavasti terve auto juba keretöödesse aga sinnani veel vähe aega ja mõtlemist, kui hea hinnaga saan teeb terve masina keretööd ära ... midagi nüüd niihullu ka pole ... tagatiib sirgeks, koopaäär uus, tagasild, kapott stange esituli ja veljed, esitiib ka ...
-
- BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
Kõike korraga ei saa .... matsus osa teeb korda ja ilusaks aga kõigejaoks raha pole- BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
Mis siin ikka lähemalt rääkida, sõber käis suitsujärgi , teadagi läheb rullikas kiirelt näpuvahelt ära eriti ilma roolivõimuta ja nii ta oligi .- BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
Sebin vidinaid/pudinaid .... korda teen, ega muud polegi .- Lobamokkade rubriik
lambist... joove oli "minimaalne" kaine peaga oli vaja poketbiket ehitada meestel kui striitklass oli ning junga buumeriga "kartulite keetmine"... noor mees huvi on miks mitte- Lobamokkade rubriik
- BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
värv enam nii kena polegi esitiivad ja alumine ring tahab korda tegemist- BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
seisab, elan seal- BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
Auto siis seisis mõne kuu erinevate raskuste tõttu.. kuid nüüd on masin jälle liikvel lahinguväljal näeme raisk !- Lobamokkade rubriik
Neiud naised noorikud, tuletõrje voolikud. Mina arvan et hea on kosemose rakett ... ja nii on nagu pühapäev käib- Lobamokkade rubriik
fuck the speed limits, sai toodud võrust endale igapäevasõiduks "vahva" Nissan Skyline (sunny/sentra:D:D), traveller kerega sportautot on õnnistatud 1.7d mootoriga millel elujõulised 40kw .... väga püss värk võrus panin 10 lirtsu sisse ja sõitsin tallinna ... fakk veerand paaki ikka alles, ei saa otsa teine- BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
ou ärige norm kapotimärki ?- BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
Kuna sain mõneks päevaks kasutada korralikku kaamerat tegin lihtsalt mõningad pildid, midagi toimund pole kolisin uude koju ja laisk olen ka ning õlu on maitsev.Ok antenniotsa sai monteeritud pinksipall pidi levima nii et paha hakkab . Aga no pics no proof niiet... permanent marker permanent marker vol. 2 "Ou mees, järsku pesed oma auto ära"- Kogunemiste pildid
m6ni kadrr sitaks külm oli muidu ja käigukastgi pole esimeses nooruses nii nad räägivad- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
kahjuks see kord ei jõua kohale haige lapsega uues kodus funnin täna sain full hd kanalid ja kiire neti niiet olen itimees täna- BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
ma olen ka rannoga ühel meelel- BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Kui renx neid värvind pole siis nad ongi vallatud uriinikarva plekud - BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus