Hüppa postitusse

AxelForce

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis AxelForce postitas

1. Auto on heas korras. Ostetud ja hooldatud ainult Vehos. Müügiga on kiire. Alex 56 66 15 25 http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=997041&rhash=bb2b
  2. Kuna antud firmas enam ei tööta, siis ei saa garanteerida alati kõigele allahindlust. Alati võib muidugi eelnevalt minuga ühendust võtta, ehk saan aidata. Kuid kellel soovi endale midagi soetada näiteks Nooretehniku kodulehelt siis saan mingi allahindluse kindlasti teha. 56 66 15 25
  3. Otsing ei andud mingit tulemust, seega julgen teha eraldi teema. Nimelt sooviks siia koondada kõik garaazidega või pindadega mis sobivad auto hoidmiseks või ala remondiks. Teema tundus vajalik kuna siit ka esimene postitus. Soov üürida garaaz mustamäe-nõmme-pääsküla-laagri-järve piirkonnas. Pakkuda alates 35-40m2, ehk kahte autot mahutavat. 53 47 38 86
  4. sõber viskas enda lae riidevärvi sisse likku päevaks ja valmis ta oligi, aint et lagi kipub paisuma veits
  5. [size=12]26.05-06.06 on kõigile klubilistele A&T-Soundi paigalduses helitehnika -10% ja helitehnika paigaldus -15% soodsam.[/size]
  6. ega summa töö kvaliteeti ei määra
  7. [size=18]TASUTA PAIGALDUS[/size] * Kampaania kestab 09.01.2008 - 29.02.2008 * Kampaanias osaleb ainult A&T Soundi paigaldus * Tasuta paigalduse saamiseks tuleb paigaldatav ese/seade osta või tellida A&T Soundi paigaldusest Laki 11A * Tasuta paigalduse saamiseks peab ostetav ese/seade olema väärtuses vähemalt 1000.- * Tasuta paigaldavate asjade/seadmete alla ei kuulu: Kaablid, Müraisolatsioon, Alarmid, Parkimisandurid, Turvaseadmed, Hands Freed jm. Tarvikud. *Tasuta paigalduse alla liigituvad helitehnika ja multimeediaga otseselt seotud seadmed ja esemed N: Kõlarid, Makk, Laemonitor, Aktiivwoofer, DVD mängija, TV-Tuuner, TV Antenn, CD-Box, Subwoofer, Võimendi, Kondensaator, Voolumuundur jm. seadmed. * Täpsustava lisainformatsiooni saamiseks helistada või mailida - 53 41 8181 või at-sound@noortehnik.ee * Tasuta paigalduse saab soovikorral klient tingimusel, kui ta on kampaaniast teadlik ja teavitab sellest A&T Soundis * A&T Sound jätab endale lõpp-sõna-õiguse paigaldusega seonduvate küismuste osas
  8. ma arvan et sõidan julgelt 5000km selle õliga ja alles siis vahetan ära. ei vahetanud jah mootori patju jne.
  9. peale väga tüütult pikaks veninud ootamist (no parimate asjade ootamine on alati vaevaline ) sain täna tagasi oma automobiili, 2.5 remonditud mootoriga, uue sidurikomplekti ja väikese make-up'iga. ja sai veel ennem autole järgi minemist ostetud 4-punkti vöö. No mis siin ikka rääkida, uus mootor käib väga ilusti, kõik õlilekked jne on likvideeritud. Aga kuidas uus mootor edasi käib, seda ei oska järgmised 3000km öelda. Oli tõesti tahtmine siis natuke proovida aga üle 3000rpm tahokat ikkagi ei lasknud. Laseb asjadel ilusti väga hea õliga sisse töötada ja siis võib juba natuke proovida minekut jne :wink: Nii, et mul on jõuluvana juba käinud ja kingi kätte andnud. Nüüd vaja panna uued mootoripadjad, termosidur, rihmad,mõned lõdvikud, radika kummipuksid. Muidu küsimus, et kui paigutada 4-punkti vööd, siis tagumised 2 panin tagaistujate vööde auku, vasakpoolse esimese originaal turvavööd auku, aga pole kuhugi kinnitada parempoolset esimest. Kas lihtsalt puurida auk, sinna mutter keevitada ja valmis?
  10. homme siis läheb mootori maha võtmiseks, teisipäeval loodaks mootori ruumi vuntsiks teha ja loodan hiljemalt kolmap. uue mootoriga juba sõitu teha. siis saan ka alustada salongi komplekteerimisega kuna väiksed muudatused armatuuris jne on juba valmis
  11. [size=18]lähenevate jõulude puhul kõikidelt töödelt soodustus -25%[/size]
  12. häbi nägu on juba ees et pilte pole auto ehitamisest lisanud aga täna hommikul kui autovaha läksin ostma siis naasin poest ühe pealt näha suht nilbe (pool)korvistmega, kuna enda esimesd istmed suht ebamugavad (minu jaoks, mingi selja häda) ja hind oli uskumatu siis läskin tööle, natuke relakat, keevitamist ja sees see korv mul oligi. Hetkel küll ainult 1 korv, kuna teist saada ei olnud, aga hea õnne korral pidi mingiks ajaks saama. Teadjamad mehed ütlesid, et antud iste on ikkagi kunstnahast, muidu ise arvasin küll et mingi vakstu Eks vaatab, võibolla lasen selle mingi tagasihoidliku riidega või nahaga üle katta. Siinid said natuke ümber tehtud. Muidugi iste on ülevalt õlgade ja alt säärte juurest päris lai ning peab vaatama kuidas ta kohaneb. Nüüd peab 3 või 4 punkti vööd ka sisse viskama (kui kellegil pakkuda siis oleks väga muhe) Sai istet ka kurvides natuke testitud, no kui ennem kurvides käiku vahetada ei saanud siis nüüd võib sellest juba rääkida. :wink:
  13. tänud aga azev a oli suvel ja sügise poole veel all, nüüd ootab uuesti oma aega
  14. sry aga kipun arvamast et sa ise paned segast. antud foto ei olnud seal topicus for real. (tegemist on minu arust soomlase pilliga) ja palju liigub Tallinnas-Eestis musti touringuid Azev A 17" ja numbriga 517 jne?
  15. ah jaa mis veel paras huumor. leidsin sellise topicu, kus otsiti minu autot taga ja mainiks ära et ei ole 2.5'ne ja madaldussari aga saab olema 8) http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=5268
  16. Tuli mõte autole kohe paigaldada ka el. katuseluuk ja el. aknad, kui kellegil pakkuda selle teostamiseks vajalikke juppe, siis rüüm on minu poolne (nimelt kõik on veel puudu, nii el. aknende kui el. luugi mootorid, siinid,tõstukid) Esmaspäeval peaks saama pesemisest kätte sisselaske kolle ja klapikambri kaan ja nendega nipet näpet tegemist ja siis lähevad värvimisse. (mustaks ikka ) Loodan. et järgmise nädalaga pannakse uus mootor kokku ja ülejärgmise nädalaga toimub ka vana mahavõtt, kapoti aluse make-up, väikesed keevitustööd ning esiklaasi vahetus ja uue moto paika panek. Vot siis oleks minu jõulukink juba käes Uue aasta algusest üritaks alustada alusvankri uuendamisega. (uued kettad-klotsid, puksid, esiamordid, tugilaagrid, esivedrud, ehk kõik mis eluks vajalik) Sünnipäeva kingiks plaanin endale teha uue väljalaske :twisted: Võib tunduda mõtetu kulu ja töö aga tahaks vähegi e30'ne lippu kõrgel hoida ja ehitada korraliku isendi. No on ju endal ka ilus vaadata stiilipuhast ja korraliku rulli. Üritan salongi kokku panemisest ja sellega kaasnevatest make-up'idest teha ka veidi pilte.
  17. need kahjuks läinud geoloogide maale
  18. milliseid juhtmeid sa silmas pead? ma muidu suskasin nad kuhugi kotti aga kui viitsimist võin siis need üles otsida.
  19. Hetke seisuga auto salong täiesti juppideks, uus mootor tegemises, pooleli on heliisolatsiooni tööd, tehtud on audio ja multimeedia kaabeldus, kuna musta lage ei leia siis teen "custom made" lae ise :wink: sai natuke korrastatud armatuuri alust juhtme segadust, (välja võtsin originaal kõlari ja võimuvalmiduse, kõik kindalaekaga seotud ja kella ning kõlarite balance'i juhtmed. päris tubli pundar ) uue aasta algusest loodaks heli sisse panema hakata, mootori loodaks peale saada detsembri keskpaigaks, siis kui rahakott kannatab algavad ka alusvankri tööd. Viimasel ajal kisuvad tööpäevad päris pikaks, aga teada on, et oma autot korralikult teha on rõõm. Jõudu ja jaksu kõigile tublidele tagaveolistele
  20. kas varsti kannatab teha eraldi touringute klubi :twisted: et meid nii palju juba on. aga auto on ilus nagu touringud ikka
  21. * Autoaudio- * Multimeedia- * Turvaseadmete- * Parkimisandurite- * Hands-Free'de- * Xenon tulede- * Kõikvõimalike lisaseadmete- -paigaldus Samuti tegeleme veel lisaks: * "Custom made" Klaasplast detailid * Kõikvõimaliku 12V tehnika remondiga (ntx. auto helitehnika) * Auto elektritööd * Navikatsiooni süsteemid * Kõlari- ja subwoofri kastide arvutamine, projekteerimine ja valmistamine * Helisüsteemide häälestamine * Helirõhu mõõtmine (SPL) * RTA test (sageduskarakterisitik) * Müraisolatsioonitööd * Kõikvõimalikud innovatiivsed lahendused kliendi eritellimusel * Küsi julgesti lisainfot, võibolla saab just meiejuurest lahenduse oma X murele, soovile, vm. Kõikidele e30 community liikmetele tööde hinnad [size=8]-30%[/size] Asume - Järve Keskus Pärnu mnt. 238 Tallinn 11624 Avatud: E-R 10-18:00 Lisainfo: a-sound@noortehnik.ee http://www.noortehnik.ee/?id=8 Telefon: 6578566, 53 47 38 86, 55 55 09 77
  22. olen ka seda pilli lähemalt näinud korra ja tundus siis väga korralik. mulle meeldib just esistange. Edu edaspidiseks.
  23. nüüd sai siis ära ostetud 2.5 126kw mootor, hankisin hulgaliselt varuosi, homme lähevad vahetusse tagasilla puksid. mootori peaks peale saama järgmine kuu.
  24. Küsiks teistelt arvamust, et millised tuled ette valid? Enda poolt märgiks ära, et soovitavalt võiks tuled võimalikult hästi valgustada (mul nägemine kehva :oops: )

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.