Hüppa postitusse

Silver Horn

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Silver Horn postitas

1. Tere. Mõtlesin ja eelmise omaniku soovitusel teen siis teema ära. Asi sai alguse paar aastat tagasi kui algas suurem soov võtta ligi just e30 nägin eelmise omaniku pilte autost meeldis väga. Nu möödusid ajad ja sain teada, et auto seisab nüüd kurvalt ja ootab oma saatust veel vähem tahaks aga võib juhtuda, et läheb vana metalliks. Kuna all olid vaid sillad ja puudus mootor, samas oli see projekt just mulle sest sain teada, et sisu kus puudusid vaid esiistmed kõik mu olemas. Ok lähme edasi temal oli teine e30 projekt kus saaks mootori ja sillad kuna need mis olid all läheksid tema auto alla. Juhtuski siis see, et lõime käed ja paari kuu pärast oli auto hoovis, nüüd tuli hetk kas saan hakkama kuna võtmise kõik ära jäi vaid kõikuv kere nelja velje peale...!
  2. Mul olemas, Tallinn nõmme
  3. Väga tore saan ka selleks ajaks auto liikuma.Nii, et tulemas.
  4. Selge lähen tegutsema. Tänud.
  5. Tere Selline küsimus kuidas kindlaks teha, et veepump toimib ja samas termosaat avaneb korralikult. Kuna m20b20 esimesed kävitused peale paigaldamist. Ei tahaks keema ja kaant kõveraks lasta. Tänan
  6. Siit vaadates näeb viisakas välja. Hea töö!
  7. Mina ütleks kui auto meeldib ja oled sellega rahul siis pole nagu vahet kus kohast toodud.
  8. Ise saab paigaldada ja väga lihtsa vaevaga näeb kena välja. hind 10.-euri Asukoht Tallinn
  9. Mina sain õiged näidud ette kui panin toas poti keema ja kraadiklaasiga mõõtsin palju vee temp. on ja sain takistuse ära mõõta vastavalt.
  10. Aga E30 puhul on hea, et hakkab mõistus veel peale. Siiani pole olnud veel ületamatud probleemi.
  11. Fanaasia lendab ja sellel pole piire
  12. Kaua see pakkumine kehtib?
  13. Müüa siis korralikud r6 sedaani orginaal vedrud. Esimesed ja tagumised hinna soov 20.- euri
  14. Mul vaja H2-st uste hingede rem.komplekti.
  15. Alvadi.ee pakub soojendus radiaatorit.
  16. Meeldiv kui oleme! peaaegu igas maailmaa nurgas.
  17. Tere Sooviks siis osta õlitaseme anduri m20b20 mootorile. Äkki leidub.
  18. Puhtalt minu arvamus aga mõned uued autod näevad kordi hullemad välja mõne aastaga kui 30 aastat sõitnud autod.
  19. http://www.google.ee/search?q=e30+cd+holder&client=safari&hl=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwipzsv-qYnLAhWLWSwKHTcSBh8Q_AUICCgB&biw=1024&bih=672#imgrc=vVf6m8CxCSePWM%3A äkki see.
  20. Vaja oleks tagumisi madaldusvedrusi. Silver
  21. Tere Ostaks siis parema poolse udutule, klaas võib olla katki aga sisu terve.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.