Hüppa postitusse

Maiso

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Maiso postitas

1. Tere, Otsin kabrio elektrilisele katusele kahte puuduolevat vidinat, nr 10 ja 11. http://bmwfans.info/parts-catalog/E30-Cabrio/Europe/318i-M40/L-M/feb1992/browse/sliding_roof_folding_top/electro_mechan_folding_top_rod_assy/ Äkki on kellelgi Eesti piires pakkuda?
  2. Minu oma oli juba ostes game over
  3. Tere, Pole ammu midagi kirjutanud, autos seisab hetkel garaažis ja ise olen päris mõnda aega välismaal. Nüüd probleemid/küsimused: Katust panin koguaeg käsitsi alla, aga täpselt enne talve lõpetas see luuk kuhu alla katus läheb töötamise. Katust enam alla ei saa. Tahaks kere üle vaadata (tean et põhja all peaks üks korralik auk olema, mis viimati ÜVl öeldi, et järgmine korda läbi ei saa) lisaks sellele ja tehnilise poole kah üle käia. On siin mehi, kes tahaks pilli ette võtta või oskate ehk kedagi soovitada? Transpordi saaks lasta vennal orgunnida. Ma eelarvet ei oska kohe hinnata, kui keegi huviline siis räägiks täpsemalt. Sentide eest hakkama saad ei looda
  4. http://www.auto24.ee/used/2338404 nüüd kuulutus kah ikkagi
  5. http://www.auto24.ee/used/2272166 siis vist ei olnud 4250€ müügis
  6. Ma ei tea, kas mina olen loll, aga db-hpst ei leia küll õiget mõõtu 4x100. Inexisse kirjutasin.
  7. Auto jälle välja aetud. Enne hooaega sai tehtud: Generaatoririhm Roolivõimu rihm Vasak esimene sarniir Esiõõtsade tagumised puksid Kütusevooliku parandamine Summuti kuumapleki kinnitus Klapikambrikaane tihend Küsimus ka, kas seda "päikeseloojanguga" OBCd (6nupuline) keegi korda ka teeb või tuleks välja vahetada?
  8. Maiso lisas teema asukohas Veljed - Rehvid
    Tere, Äkki kellelgi pakkuda 2x 10-15mm 4x100 flantse. Asukoht pole oluline.
  9. Tere, Palju diffri hind?
  10. Vinge sisu ja edu autoga!
  11. Tere üle pika aja, Suve jooksul autoga sõitnud ~8000km, tehnilise poole pealt on kõik timm. 7mm flantsid võtsin vahelt ära ja tellisin asemel korralikud 15mm, mis nüüd ees all. Ideaalis oleks taha ka vaja, aga hetkel pole sinnani jõudnud. Enne suve sai vahetatud ka katus, millega olen samuti rahul. Mootorit, mis katust liigutaks pole siiani tööle saanud, aga väga ei häiri ka. Paar nädalat tagasi sai vahetatud ka õlid+filtrid ja pandud uued piduriklotsid. Rohkem ei oskagi väga midagi lisada, välimuse poole jätan talveks, mis tegemist vajab, siis vaataks ka lähemalt üle, mis kere juures tegemist vajaks. Lõpetuseks mõned pildid eilsest:
  12. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1968511
  13. Sain Fixusest mingid universaalsed 7mm flantsid, mis praegu alla viskasin. Nüüd on OK. Ilmselt peaks küll mingi aja pärast pisut viisakama lahenduse sinna sebima.
  14. ET on 25. Sai tellitud 40 kõrgusega, kuna müüja arvas, et 45 võiks pisut vastu koobast käia (ja 16x8 ring pidi ilusti istuma alla, aga eks kuidagi siis tuleb õppida kah). Madalamate vedrude plaane hetkel ei ole.
  15. Väike update, uued veljed + rehvid (16x8 RS replicad ja 205/40 rehv) kohal ja eile jõudis ka uus katus. Täna sai uus komplekt alla pandud, aga eest käib vastu amorti (?, pole kindel). Mingisugune pilt kah posti lõpus. Üritan siis selle asja kuidagi joonde ajada ja järgmine nädal ehk katuse vahetamise ette võtta.
  16. Otsustasin ka teema ära teha, kuna esimene nö. hobiauto ja paljude asjade kohta oleks kindlasti küsida. Tõin Valgast, eeldan et kasutaja m20b20 käest oli vist. Arvele pole veel jõudnud võtta. Esimene prioriteet oleks vahetada katus (ehk oskab keegi soovitada kus/mis?), ja tahaks ka mingisugused edevamad veljed alla panna ( - see set on ilus, aga kas läheb alla kah stock seades?) Panen praegu müügikuulutuses olnud pildid, korralikke pole veel jõudnud teha:
  17. Kas pilte saaks?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.