Hüppa postitusse

JaanisK

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis JaanisK postitas

1. See viimane kupee on üldse Soomest pärit. Mitmeid aastaid seisis ühes garaažis Haapsalus. Mul mõned varuosakupeed veel, millel kahjuks kered taastamiskõlbmatud. Peal on/oli m52b28, mille tahan passi kirja saada. Vastus Maanteeametilt käes, pean auto kaalutõendi viima. Selleks pean ta muidugi enne kokku panema. Mudelinimetus ikkagist 316. Sillad ja pidurid on kõik 325 omad, polüpuksidel. Vedrustuseks tuleb Bilstein B8+väga minimaalne madaldusvedru. Aga töö käib. See on mu päris esimene autokere, mida keevitan, seega näpunäiteid võib anda. Keevitan serv-servaga, punktidega ja "vahedega", et plekk liiga palju kuuma ei saaks.
  2. Seal garaazis on veel mitmeid huvitavaid autosi peidus, selline pisike hobigaraaž. 6-ne ikka minu jagu.
  3. Kas rullikale põhja remontplekke ei pakutagi kusalgi? Nii esimesi, kui tagumisi
  4. Kui üks auto sõidab, on vaja kohe teist elustama hakata. Vahepeal sattus mu kollektsiooni veel üks fl kupee. Esialgne idee oli kiirelt pindmise rooste eemaldus ja ülevärv. Juhtus aga nii, et tõmbasin kahe päevaga auto täiesti pulkadeks. Keegi on varem keevitanud ja eeltöödega alustanud, kuid tööd jäid pooleli. Keevitatud on nii kehvalt, et pean kõik need paranduskohad välja lõikama ja uuesti keevitama. Paariks nädalaks on nüüd keevitustöid.
  5. Tänud info eest. Lihtsalt kui ix ja tavakupee matte võrdlesin, siis oli erinevust näha selles mati küljes olevas pehmenduses/porolonis. Kupee oma jäi veidralt kortsu, kõik kinnituskohad ja avad sobisid pedaalide all jne, aga mis ei sobinud, oli juhiistme kinnitusaugud. Ehk matt oleks pidanud rohkem tunneli vastas olema, tänu sellele jäi ukse äärde matti "liiga palju" Ja ix läks puhaste paberitega ülevaatuselt läbi. Vanake sai isegi kiita.
  6. Ix sai lõpuks kokku ja homme jõuab ka ülevaatusele. Kui heitgaasid korras, siis peaks puhaste paberitega läbi minema. Käiguhoovastiku korrastamiseks käis vahekast ka alt ära ning sai põhjale kergema roostetõrje teha. Praegu tundub, et sai hea. Kuna originaal hall põhjamatt oli päris palju vett näinud, siis sellest ei olnud miskit järgi. Asendasin selle hetkel kupee pruunika põhjamatiga, mis kardaaanitunneli pärast istub veits inetult. Kui kellelgi on kusagil vedelemas ix kupee põhjamatt, siis võib märku anda.
  7. Päris palju on küsitud, et mis see vahetus reaalselt ka maksma läheb. Panen siia listi Ainult mootor on 600€ Progemine 300€ m50/52 käigukast 150€ uus sidurikomplekt sachs 180€ hooratas kasutatud 50€ juhtmestiku tegemine 300€ väljalase koos materjalide ja keevitustööga 300€ (vaja alates kolleflantsist kuni lõpupütini Kardaan - kas 325 tds oma 100€ (keeruline leida) või otsida 325 oma ja lasta lühemaks teha, ka umbes 100€ kokku mootoriõli ja jahutusvedelikud ja filtrid kokku ilmselt 100€ mootoripadjad e28 omad 30€ Roolivõimu olemasolu rullikal? ?€ pisividinad (poldid, mutrid, voolikuklambrid, juhtmeotsad, pistikud) 50€ vana mootor maha ja uus vahele tööraha ca 300€ Kokku: 2460€
  8. Tegemist jah b osaga. Transpordikrundi tõmban maha või karestan ära. Aga eks ta selline paari aastane pääsetee on, et kere päris käest ära ei läheks. Eks kunagi tuleb uuesti vahetada. Paneeli ülemine osa tuleb punktidest lahti võtta ja ca 1 cm jagu vasakule nihutada, siis istub suhteliselt hästi. Liistud ja lukk jooksevad mööda. Igapäevane F11 oma automaatkasti ja diiselmootoriga on talveks liiga igav. Vaja ix kiirelt talveseadesse saada. Seepärast ka sellised lahendused.
  9. 325ix sai vahepeal natuke elustatud. Ehk peab paar talve vastu, enne kui päris pulkadeks läheb. Paari nädala pärast peaks juba ülevaatuspunkti külastama. Võiks nüüd täiesti omal jõul linnukese kirja saada.
  10. No mina selle aasta tagasi endale tõin. Siis kõik tahtsid seda saada ja sõitsid ning polnud kahju ka, sest mul oli veel üks kupee rullikas. Vana hea 476TDE , mis kunagi oli Nõmme tänavatel posti väänatud ja korda tehtud. Selle aga müüsin sõbrale ja hakkas uuesti igapäevase kupeerullika isu tagasi tulema. Kevadel tahtsin ka matu valget kupeed vaatama minna, aga kuidagi ei õnnestunud see. Ju siis ei pidanud seda ostma. Kuna kellegagi lõplikku ostu-müügi diili ei teinud, siis nüüd otsustatud, et jätan endale.
  11. Minul pakkuda Märjamaal garaaž. Kellel soov üürida või osta. Mõlemad variandid võimalikud. Või pakun autokohta talviseks hoiustamiseks 30€ kuus. 2 autot mahutab ära, kui enda omi ei liiguta. Garaaž külm, aga kuiv ja veekindel. http://kinnisvaraportaal-kv-ee.postimees.ee/?act=object.show&object_id=2846380
  12. Tegemist sama autoga. Tõnis sõitis selle hooaja, nüüd minu garaažis tagasi.
  13. Soomes jõulukaunistused laiemalt levinud, keegi läks värvi segamisel ka nende värviliste helvestega veidi liiale. Aegamööda jõuan, siis saab oma originaalvärvi alpineweiss tagasi.
  14. Kindlasti paljudele tuttavad autod ja nii mõnestki miskit kuuldud ja külapeal nähtud. Suurest igavusest võiks ju foorumisse mõned huvitavad autod juurde tuua. 325ix - kupee, manu, talv. Rohkemat polegi vaja öelda. Minu käes see auto olnud nüüd vist aasta jagu. Hetkel valmistume talveks. Tuleb natuke kere eest hoolt kanda, käiguhoovastik korda teha, vedelikud vahetada, ülevaatusel käia ja saab talve nautida. 323 - pre,kupee... ka siit varasemalt läbi käinud masin, mis igasugust elu näinud. Ilmselt läbinud kerevahetuse, aga üldjoontes hästi säilinud. Talveks peidan garaaži ära ja ei tea, millal see auto uuesti päikesevalgust näeb. Konserveerime ära ja las ootab kõikide teiste autode kõrvalt oma aega. 318 turbo, sedaan - Selle auto saaga on ka olnud märkimisväärne. Kunagi oli päris äge turbokas http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?f=5&t=5824&sid=37ad5eaefca8013c8913444bc531a9c4 Minu kätte jõudis see auto keredoonorina. Olin sebinud omale ühe avariilise kupee tehnika ja seal see oma koha leidis. Eks kunagi räägin sellest autost pikemalt. Praegu ootab kas 1.8 mootori kokku panemist uue turboga või tuleb sinna hoopis v8 ühe väikese fööniga. 323 baur - Kert kindlasti teab seda autot. Tema selle kunagi Soomest Eesti tõi. Mina ostsin selle temalt, sõitsin natuke ja müüsin edasi. Siiani ei tea miks. Siis rändas auto aasta aega ringi ja ostsin selle tagasi. Tegelikult on autol 2 vin koodi ja Soome ümberehituse dokumendid,mis andsid autole mudelinimetuse 316 kupee. Maanteeameti päring on mul tehtud, 323 tehnika olemas ja peaks vahele viskama. Siis tuleb autoga United Motorsit külastada, et nad kinnitaks, et originaal Vin kood ja tehnika kuulub siiski 323 baurile ja nii ma ta ka arvele saaksin. Sisu originaal recarod ja muud nagu polegi. Uus katuseriie ka ammu tellitud ja ootab paigaldamist.
  15. Mootor pärit e46 pealt. Mootor koos kõikide lisavidinatega, puudu ainult väljalaskekollektor, malmist originaalflantsid olemas(alates kattidest ära lõigatud. Vajadusel lasen torukolle jaoks vesilõikuses terasest flantsi välja lõigata ja annan kaasa. Kaasa saab ka terve e46 salongi ja mootorijuhtmestiku. Mootoriaju, igasugu mooduleid ja immokivi (võtit ei ole) Võin anda ka kontakti, kes immo lisatasu eest maha võtab. Kaasa saab ka 4 lamda andurit. Mootori hinnaks 600€ Kontakteeruda siinsamas foorumis. Asub Märjamaal Kui vaja, leian selle komplekti juurde ka hooratta, siduri ja käigukasti. Seda muidugi lisatasu eest. Plaan oli see mootor panna e21 peale, aga auto osteti käest ära. Enamus selleks vajalikke lisavidinad on olemas. Puudu on vaid õlivõttur ja jahutussüsteemile mõned voolikud. Kes soovib mootorit e30-le paigaldada, siis saan komplekti kokku panna ja vajadusel ka vahele tõsta, immo maha võtta ja mootori käima panna. Hind oleneb sellisel juhul töömahust ja komplektsusest. (kast, uus sidurikomplekt, hooratas, immo maha võtmine jne)
  16. Vaja m10b18 pritsega mootori kaant. Eelistan ainult kaane ostu, aga võin võtta ka terve mootori. Kontakt sõnumitesse.
  17. ix kuulub mulle. Sõbrale laenuks hetkel.
  18. Hetkel kohapeal väike valik rullika pukse olemas.
  19. Pakkuda e30 omanikele Strongflex/Superflex/Powerflex pukse Strongflex hinnakiri: Kõiki detaile saab ka eraldi tellida. Sildade kit tänavasõiduks 175€ komplekt Õõtsapuksid tagumised 12€ tk Difripuks 25€ tk Ekstsentrik õõtsapuks 20€ tk Võib küsida ka teistele masinatele. Lisaks võib küside erinevaid coile BC ja HSD, roostevabasid summuteid ja torukollesid, valmis turbokollesid ja ise valmistamiseks erinevaid kit'e. Erinevad turbod (Holset, Precision, Garret) - kõik uued tooted Intercoolerid, täis alumiiniumradiaatorid, õlijahutusradiaatorid Nuke kütuselatid, blowoffid Tial ja Precision wastegate Jaz kütusepaagid AEM õhufiltrid Bosch, Siemens Deka, Precision pihustid Müüme ainult originaaltooteid. Eestikeelse kodulehe avame üsna pea www.badassparts.ee Hetkel käib serveri kolimine ja toodetega on võimalik tutvuda aadressil https://badassparts.se/ Küsi lisa order@badassparts.ee või Badassparts Estonia Facebooki lehelt.
  20. JaanisK vastas Extreemsus teemale, kohas Autod
    See auto juba minu.
  21. teema muudetud. Vaja kiirelt e30 is mootori sisselaskekollektorit
  22. Pakkumised postkasti. KUPEE ISTMED - riidest/nahast. Olukord 4+...5+. Riie/nahk kindlasti terve. Võib pakkuda ka originaal e30 recaro istmeid.
  23. Kindlasti kontaktsüütega versioon. Elektroonilisega ei ole midagi teha. Kiire. PS: sain asja lahendatud elektronsüüte ja lisamooduliga.
  24. Kindalaegas alles?
  25. Pakkumised sõnumitesse või 5346796kaks

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.