Hüppa postitusse

JaanisK

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis JaanisK postitas

1. Võta youtube lahti ja kirjuta otsingusse mida iganes keevitamise ja kollektorite tegemisega seoses.
  2. Kõik jääb ilusti külge. Auke ei lõika kusagile. Kui sisselasketemperatuur on liiga kõrge, siis võtan abivariandina veel vesimeta kasutusele. Elektrivent on ka nii õhuke, et mahub intercooleri ja radiaatori vahele ninaraami sisse. Wastegate viin ka väljalaskesse. Ei tee otsetoru põhja alla. Loodan, et väljast jääb nagu ikka stock 316 ja võimalikult vaikne.
  3. Pilte on ikka huvitavam vaadata, kui pikka monoloogi lugeda. Kolle valmis, cooler ees ja nüüd saab hakata muid asju sobitama. Punased silikonvoolikud ei jää kindlasti. Need lihtsalt riiulist kohe proovimiseks võtta. Tundub, et internetist õppevideote vaatamine kandis ka vilja. https://www.youtube.com/watch?v=9iE0UmgwVwA
  4. Vaikselt edeneb. Mõõtsin ja joonistasin väljalaskeflantsi cad-i. Flantsi lasin lõigata 12 mm terasest. Esimene kord päris ise turbokolle teha, loodame, et saab hea.
  5. Mõõtsin e21 oma, see ka kahjuks ei mahu. 1jz-l tuleb hiina sisselaskekolle nii madalale ja kaugele, et füüsiliselt jookseb 5...7 cm võimendi peale.
  6. Eks teha on palju, aga ma juba sama asja korra teinud, ainult teise kere peal 2JZ-ga. Eks siis paistab, kumb kiirem saab, kas mu driftikas(mis pildil) või tänavaauto. Umbes sama setup tuleb.
  7. Tean, lugesin Sinu mootori arvele saamise saagat. Mul on komme vaielda, kuna olen seadustega liiga hästi kursis ja leian, et enamus neist on absurdsed või mitmeti tõlgendatavad. Ühe sõna valesti kasutamine võib lõpuks kalliks maksma minna.
  8. Viimased 10 aastat on need 101 dalmaatsia koera iseendale neid seadusi teinud. Teeme igasugu makse nii autodele kui ka kõigele muule, et inimestel oleks järjest keerulisem hakkama saada. Pole plaaniski legaalseks saada. Pole üldse mõtet kedagi tüütama minna. Sama jutt oli juba siis, kui tahtsin 2.8 passi saada. Et paigaldan 325 sillad jne. Siis oli juba amatnikul et oot misasja....nii ei või. Sellise asja võib sul teha ainult UM. Aga mootori poolelt jah, see 2.8 on nii levinud juba ja minu jaoks igav, seega sellise komboga oleks see auto ilmselt ka müüki jõudnud. Nüüd läheb sinna 1JZ GTE. Topeltturbod viskan minema ja tuleb single turbo precision 6266. Pidurisüsteemi ilmselt teen ringi v8 juppide peale. Sisselase ei mahu muidu võimendi kõrvale ära.
  9. Vaikselt edeneb. Väikesed muudatused käivad ikka asjaga kaasas. Üks 2.8 mootor seisab nüüd nurgas ja ootab uut omanikku.
  10. Just, paljud arvanud, et delphin metallik. Iphone 7 igatahes paremat pilti välja võluda ei suutnud. Auto kõrval seistes ikka täitsa helesinine
  11. 2 komplekti pukse taas laos olemas. Lisaks diffripukse 5 tk.
  12. Värvimisega nüüdseks ühel pool. Läks kauem, kui eeldasin, aga sellistes tingimustes ja selliste vahenditega võiks anda hindeks 4- Tundub hall, aga ju see iphone mingi trikk. Tegelikult ikka cirrusblau
  13. Selline hunnik metalli tuli siis juba eelnevalt keevitatud ja ainult pindmise roostega rullika küljest. Edenenud eriti pole. Tegelesin mitu pàeva oma 1602-ga, et saaks jààrajale, aga no enne tuli suur sula. Salong sai vàhemalt vàrvitud. Vàrvid asjad samuti olemas. Maaler ainult veits laisaks làinud
  14. Sellel autol olid need sillad all juba ostes. Minu eks. Tagasild valesti kokku pandud. Käsipidur üldse puudu. Pidurisuportid vasaku oma paremal ja vastupidi, mistõttu pidurivoolikud käivad vastu õõtsa. Amordivarre kaitseplekk samuti ära lõigatud. Täielik jama ühesõnaga. Tagasilla saaks küll lihtsalt korda teha, aga ei näe sellel mõtet, kuna Sander saab minult korraliku e30 tagasilla, mis tehtud 5x120 peale "õigesti". Esisillas on samuti praegu e36 käändmikud ja see, mis seal toimub on kirjeldamatu. Väike rooliliigutus ja auto jääb teepeale tuiama nagu koduteed otsiv onu Heino, kellel pidu veits pikale läks. Ehk valesti paigaldatud ja reguleeritud kellegi poolt. Esisillas käändmikud valepidi(vist oli mäletamistmööda) Rooliots seega valel pool käändmikku ja kõik muud jutud. Tagasillas ratta külgkalle, noorte keeles "camber" ka nii 5kraadi vähemalt. Võiks sillad ikka sirgelt alla saada. Kevadeks saab igatahes valmis. Selles ma ei kahtle.
  15. Kôik mis pole vôimalik, on tegelikult vôimalik. Tàna saan keevitustöödega ühele poole. Tiivakaar ja karp said kenasti omale kohale. Silma jàrgi hinnates suhteliselt hea. Aga no eks maaler pàrast muljetab.
  16. Eile sai alustatud karbi ja tiivakaare sobitamist. Ilmselt tegin valesti, et enne kui jupid kàtte sain, olin juba karbi àra lôiganud. Nüüd vaja tagumine sisemine koobas teha ja külg ôigele kaugusele tuua. Aga eks ma töö kàigus ôpin.
  17. Ei oma tähtsust, kas R4, R6 või üldse TD oma. Peab olema sirge, ilma roosteta. Lisaks ostan põlle külge mineva lipi (tavalise). Lääne/Harju/Pärnumaa tulen koheselt järgi. Tagatuled peavad olema originaalid, ilma kriimude/pragudeta ja koos sisemise pirnide paneeliga.
  18. Ilmselgelt ei hakka igav. Värvida kapotialune, terve salong, pagassi sisemus, kere ja kõik pisemadki detailid. Niiet vähem juttu ja tööle tagasi.
  19. Kaardilugeja poolel vajab ikkagi terve karp ja tagumine tiivakaar vahetust. Samamoodi läheb enamus põhjast vahetusse.
  20. Klokkerholmi paneel sobib ikka paremini, kui mingi noname, mis ix-l vahetatud sai. Made in Taiwan aga no on parem.
  21. Ega siis rajaautot kehvemini taastama ei peaks, kui tavalist tänavaautot. Ma loodan, et saan kõik asjad kenasti ka passi (mootori). Kui tuju tuleb, siis igapäevaauto ja kui sõbrad rinkale lähevad, siis mul ka alati võimalus kaasa minna. Täna saabuvad uued tiivad ja tagapaneel. Saab viimased detailid krundi alla. Kui kellelgi on fl 316 originaal esipaneeli, mis on ka sirge, siis oleks selle vastu huvi. Lääne/Harju/Pärnumaal tulen kohe järgi.
  22. Kuigi mul mitu rullikat, siis ühegi teise pealt snitti võtmas ei käinud (doonorkeredel on seal ainult augud) Esimese otsa tegin nii, et poritiib ikka alt ka kinnitatud saaks. Ega seal originaalkuju säilinud ei olnud. Oli ikka igatepidi lapitud. Vedrutaldrikud proovin ka lahti lõigata. Ix puhul eelmisel talvel läbi käidud rada. ntud auto puhul ei tule ei logareid, ega ka porilapakaid. Originaalist jääb see auto suhteliselt kaugele. Facelift 316 2.8 mootoriga, millega suvel mõni kiirem ring teha (näiteks Audrus).
  23. Võib vist öelda, et 25% põhjast on tehtud. Kõik kinnituskronsad(kütusepaak, pidurivoolikud) olid täiesti läbi, seega lõikasin tükid välja ja tegin samalaadsed uued kronsad. Paak istus proovimisel ilusti paika. Originaal tungi kohad kaotan ära. Rullikat alati esimesest keretalast ja sillatalast tõstnud. Homme jätkan keretalaga. Enamus vist läheb seda teed, et keevitavad sinna karpraua?
  24. Natuke sai keevitatud vahepeal. Juhi pool ja kapotialune hakkab vaikselt ilmet võtma. Detailide eeltööd ka käivad samal ajal. Veel ei kaota lootust, et jaanuari lõpuks auto juba värvitud. Et kaitsmekarbi alust keevitada saaks, puurisin külje punktidest lahti. sai vähemalt viisakalt ja korralikult uued tükid teha. Natuke veel keeviseid lihvida, aga üldjoontes olen ise rahul.
  25. 1 komplekt pukse Haapsalus kohapeal olemas. Alati saab neid ka eraldi osta.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.