Kõik, mis Stiina Kandelin postitas
-
Ost
Sooviksin osta salongi puhurimootorit? kellegil pakkuda?
-
O: e30 juppe :)
Vaja ainult veel bensiinipaaki, on kellelgi?
-
O: e30 juppe :)
Hei! Sooviksin osta: Taga vedrusid Juhipoolset esimest sarniiri (väiline) Bensiini paaki Välimist vasakpoolset rooliotsa Esiamortidele tolmukatteid ja läbilöögi pukse Soovitatavalt Tallinnas ja lähiümbruses, asjaga oleks ka kiire, nii et kellel on siis pakkuge!
-
Auto värviminie ja poleerimine
- Auto värviminie ja poleerimine
Hei! Kas keegi tegeleb auto värvimise ja poleerimisega? Oleks vaja värvida auto bensiinipaagi luuk(värv olemas) ja poleerida pmst auto pool tagaust , mis on jäänud poolikuks ja pagassi luuk tahaks ka natuke poleerimist! soovitatavalt mõistliku hinnaga ja Tallinnas või selle lähi ümbruses.- O: e30 1,8 83kw originaal vedrusid&amordid
Tekib sama küsimus, et kas sul on amordid 2,5mootori oma v väiksema mootori omad? Kui on 2,5se mootori oma siis need on suuremad, kui mul vaja oleks. Ja vedrud on pmst juba olemas- O: e30 1,8 83kw originaal vedrusid&amordid
Siis amordid kahjuks ei sobi.- O: e30 1,8 83kw originaal vedrusid&amordid
Tommyboy, kas sul on amordid 2,5mootori oma v väiksema mootori omad? Kui on 2,5se mootori oma siis need on suuremad, kui mul vaja oleks.- O: e30 1,8 83kw originaal vedrusid&amordid
Millal järgi võiks tulla? Kahjuks liiga kaugel, oleks kiiresti vaja ja nv post ei liigu eriti- O: e30 1,8 83kw originaal vedrusid&amordid
Mul on originaal madalaks lõigatud ja kui ei eksi siis kas esimesed v tagumised on keevitatud. Kuid soov oleks saada ainult esimesi vedrusid originaalis ja amorte. Mul on originaal madalaks lõigatud ja kui ei eksi siis kas esimesed v tagumised on keevitatud. Kuid soov oleks saada ainult esimesi vedrusid originaalis ja amorte. Mul on originaal madalaks lõigatud ja kui ei eksi siis kas esimesed v tagumised on keevitatud. Kuid soov oleks saada ainult esimesi vedrusid originaalis ja amorte. Mul on originaal madalaks lõigatud ja kui ei eksi siis kas esimesed v tagumised on keevitatud. Kuid soov oleks saada ainult esimesi vedrusid originaalis ja amorte.- O: e30 1,8 83kw originaal vedrusid&amordid
Kus sa asud ja millal järgi võib tulla?- O: e30 1,8 83kw originaal vedrusid&amordid
Sooviks osta e30 esimesi originaal vedrusid ja amorte. Tallinna lähistel mida kiiremini seda parem.- O: e30 summuti klambrit (keskmine)
1,8 mootor ja nr 14 ehk- O: e30 summuti klambrit (keskmine)
Asukoht võiks Tallinna lähedal olla!- M:m40 karter
Mul oleks täna v hiljemalt homseks hommikuks vaja, kuidagi orgunnida ei saaks?- M:m40 karter
Tere Kuidas Teiega ühendust saab võtta, oleksin huvitatud- O:varuosi
Oleks vaja: Käsipiduri ümber olevat konsooli sedaani pagassi vaip käigukangi nupp pagassi BMW märk udutule katted, esimesed aknapesupaagi kork katuseliistu klamber sedaani tagaiste tagumine põhjavaip Mida kiiremini seda parem! Aukoht Saku(tallinn) 56614565 - Auto värviminie ja poleerimine
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus