Kõik, mis soonikx postitas
-
320i kupee (M50B28 turbo) driftikas - soonikx
Tiivale tuleb veel ilu juurde Värv peaks tulema vägagi ilus ning eks lahendust näete kui valma.
-
Tõsijutt. Sellega juba arvestanud ja teine komplekt laiendeid riiulis varus ka Motosport juba on selline ala, kuid päris prügikastiga ka rajale ei taha minna.
-
Süsteemis hakkad käima etanool jah Ideaalne oleks olnud 1200cc pihustid kuid need tulid tüki kallimad kui 1600. Laiendid tulid kõik Gup Tuning-ust. Hea meel kohe kuulda, et teistele ka meeldib, pole need unetud ööd niisama aiataha läinud
-
Näeb kõvasti kurjem välja küll. Eks kannatab ette sobitada kindlasti. Viimases hädas natuke klaaskiuga ehitada ümber.
-
Kitsamalt saada pole. See on tegelikult originaal M3 laiuses stange mitte wisefabi tiibade laiuses, lihtsalt panin need kaks omavahel koostööd tegema. Täiesti tavalisele autole peab leppima kahjuks ainult alumise lisaga.
-
-
Kellegil pakkuda enamvähem olukorras aknaliistu ringi, esitule kroom rõngaid?
-
325i Sedaan '89 AUS - Raigo
Kuradi ilus ilm seal. Saada siia kah.
-
-
Toimusid sõpradega suuremad driftika talgud vahepeal. Mootor vahel, esisild koos, kõik uus juhtmestik tulededele, kojameestele jne. Kõvasti värvi strongflex pukse, tagasild reguleeritavaks jne. Muidugi sai pange pandud tagarattalaagri suurusega mille tõttu nüüd veel sild all pole. Powderstudio viisakast tööst ka midagi Aga eks pidlid ütlevad rohkem.
-
Ma võtaks ka eraldi tükina kui saaks kusagilt Minu silma see vahe seal ikka riivab.
-
Peaks saama seda näha täpselt nii igal etapil Tõenäoliselt ka HTG-l. Kas palun keegi loovutaks mulle mingisuguse põlle? Või laenaks, et ma saaks klaaskiust teha endale selle riba sinna stange ja neeru vahele!
-
Peaks jääma päris ilus jaa. Mina needin kinni ja ülemise ääre vahele väike silikooni riba alla. Pakuti ka varianti, et terve tagumiku osa ka klaaskiust võtta. Eks jah ilmub neid, aga midagi teha pole, aeg läheb edasi. Turbokaid ilmub ka tänavatele nagu seeni peale vihma juba. 5 aastat tagasi olid vaid mõned. Mõtlesin algul, et kombineerin kuidagi Rieger style stangedega need tiivad, kuid otsustasin siiski lihtsama vastupanu teed.
-
-
316i 2-ukseline sedaan (M50B25 2979ccm stroker) '90 - Chulo
Salongi värvid ka üle? Mis eeltööd salongis tegid?
-
O: Neerude ja tulede alust plekki/riba
Vaja driftikale seda riba mis tulede/neerude ning stange vahele jääb.
-
Auto käes nüüd. Homme üritan esiotsa natuke lõikuda ning torude peale teha. Ülejärgmine nädal läheb ka üleni värvi seest väljast. Värv peaks tulema üsna huvitav Nv-l üritan laiendeid ka sättida vähe külge ning tagumised tiivad küljest lõigata. Kui keegi arvab, et nende firma reklaam või info auto peal võiks kasuks tulla, siis võib julgelt märku anda ja saame edasi rääkida
-
316i (M50B28 turbo) kupee '90 - Oliver13
Ei mina seda ei oska. Tahad tõesti korralikku ja turvalist seadet soovitan sul Martin Vago (ehk Kaak) poole pöörduda. Kui rahanumber mängib kõvasti rolli saab ka "jeff" aidata sind.
-
316i (M50B28 turbo) kupee '90 - Oliver13
Vähemalt blov offi õigesse kohta pannud. Kes sul seadistab seda?
-
M: 16"x 7.5" randiga veljed 5x120
100.-
-
Just nii
-
Sain täna kõne, et sertifikaatiga turvapuur ka autos. Reedel autole järgi ning tiimi kaaslase auto ka tegemisse. Soetatud on juba pool klaaskiust autot ning tuleb neid tükke veel mõni juurdegi. Oskab keegi nõu anda/teab infot kuda 540 poolteljed ja differ alla sobitada on? Ning kuskil saada joonised vahetükkidele mida vaja, et seitsmese pidurid ette panna.
-
O: Salongiradika
Mul ka vedeleb terve see kupatus, koos mootorite ja asjadega.
-
M: 16"x 7.5" randiga veljed 5x120
Müüa 16tolli 7.5 laiad ET 35 5x120 veljed. Koos rehvidega. Kaks rehvi üsna head. 1 sõidetav ja üks täitsa õhtal. Hind: 150.- Asuvad Tõrvas, Valgamaal. Kokkuleppel saab ka Tartu/Tallinn. Telf. 555 260 seitse neli
-
M: suur radikas
Kui radika ligidusse satud võiksid mõõdud võtta ja siia kirjutada. On reaalselt suurem kui E30 tropical versiooni radikas?