Hüppa postitusse

andreo

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis andreo postitas

1. Tähtaega ei hakka lubama, aga ise tahaks ikka kevadel teiste rullidega koos rullida😁 Töömahtu vaadates on juba natuke kahtlane, aga üritan nii kuis jaksan.
  2. Käisin hommikul omal õues ringi ja otsisin puud mille otsas raha kasvaks, aga kahjuks jäi leidmatta😁 tuleb ikka ise edasi teha Ja head vana-aasta lõppu teile e30 sõbrad.
  3. Ei oska neid originaal tiibasid kuskilt otsida.Mis hinnaklassi esitiivad jäävad umbes.
  4. Kiiresti sõita ei ole plaanis rohkem selline kulgemise pill ja et e30 ikka olemas oleks😁Omal veel mitu Bmw marki autot ja e30 oli veel täpselt puudu.
  5. Tagumine stange paigas, aga küll mitte nii hästi kui lõplikult peaks olema, vajab veel natuke sättimis. Ja asusin kohe esimese otsa kallale.See mis tundus ennem lihtsam osutus ikka kordades keerulisemaks, kui keegi plaanib neid klaaskiust laiendeid omale soetada ja sellise töö kogemus puudub siis soovitan selle mötte jätta sinnapaika.Hommikust saadik olen garaazis ja mulle ei meeldi kuidagi kuidas need tiivad külge istuvad.Läksin ka muidugi sama teed mis tagumiste tiibadega, kuna need tiivad lihtsalt ei istu .Jätsin siis tiiva plekist osta klaasriiet toetama, et paremini kuju saavutada.Aga tundub, et minu puhul kehtib ikka see, et miks minna otse kui ringiga saab.Läheks otse kui oskaks😂
  6. Hommikul mötlesin, et võtan pahteldamisest vaba päeva ja hakkan tagumist stanget külge moodima.
  7. Tagumised tiivad nüüd lõpuks omal kohal ja eks näis kas jäävad pidama ka.
  8. Ja siis veel imekspandavam on see, et meile pole veel tudvustanud😁
  9. Ei ole ausalt öeldes sellepeale tulnud, aga arvan et ei ole vajadust kui ma pole täheldanud, et see paneel kuidagi vedel oleks.Ega mul pole tegelikult aimu ka mis seal algselt oli.Minu kätte jõudis ta juba lahti lõigatud kujul.
  10. Sisemine koobas on laiemaks keevitatud uue tiiva järgi ja omavahel kereliimiga tihendatud.Tagaklaasi raami on juba eelnevalt lõigatud ja nii kujust ära, et praegu tundub lihtsam neid mitte panna.Vaatan jooksvalt kuidas närvid vastu peavad😁
  11. Ütleme nii, et arenguruumi on aga päris aiataha pole ka läinud
  12. Ühe poole tagatiivaga hakkan vist😁 rahule jääma, omale vähemalt tundub mitmete värviga katsetamiste järel hea, aga eks saab veel vigu parandada kui peaks vaja olema.Väga loodan, et ei pea muidugi.
  13. Hea näha, et Hiiumaa autod ka vaikselt ikka siia imbuvad.Talvel saab kõvasti tööd teha, et kevadel jälle tänavatel särada. Jõudu jaksu
  14. See paistab välja küll jah paras junntükk. Eks ta mul tuleb ka selline, et ei üks ega teine, aga ma ise väga loodan parimat.Tööd ja lihvimist on arvatust ikka kordades rohkem, aga seda võin lubada et püssi võpsikusse ei viska.Homme tuleb mõni abivahend juurde osta ja töö laabub ladusamalt 😃
  15. Paraleelselt kere töödele valmib juhtmestik ja tänud siinkohal Anarile (Bmw 525)
  16. Kuna pahteldamisega pole päris ammu tegelenud tuli mõtte teha omanäoline pahtlilabidas.Täpsemalt siis tagumise tiivakaare järgi tehtud labidas.Kas sellest ka mulle kasu on ja asja lihtsamaks teeb paistab õhtul.
  17. Ma arvan, et kasutsin sama meetodit mis sina ainult liimi ühtlustamiseks detailide vahel kasutasin puit liiste😀
  18. Tagumised tiivad hakkavad külge saama, aga omale oleks plekist osade külge monteerimine rohkem istunud.Selliste tükkide külge monteerimise kogemus varasemalt kahjuks puudub, aga inimene õpib kõik asjad ära.Aega võtab, aga asja peab saama.
  19. Nina kokku istutamine ei tundugi nii keeruline. Aga tagumise osaga saab vaeva näha küll ja veel.
  20. Eeskujuks sai valitud see auto.
  21. Edu läheb vaja . Värvi kohapealt teeb vist kaamera rohkem neooniks kui tegelikult on.
  22. Nagu teisedki kasutajad on öelnud, et e30 on nagu haigus mis kunagi üle ei lähe nii ka vist mul.Ei olnud küll omal plaanis midagi otseselt osta, aga poeg ostis omale ühe nii öelda auto varuosadeks ja kere pidi minema oma viimasele teekonnale, aga viskasin pilgu peale ja mõte hakkas kohe liikuma.Kere ise oli üle keskmise hea ja kahju oli lasta metalli huntidel seda järada.Mõne päeva pärast organiseeriti see kere mulle koju ja siit ka edasi nii, et tegelikult pole ju veel autot millest midagi rääkida.Plaanide järgi peaks tulema siis m3 replica kuna laiendi ring tuli hea hinnaga kätte ja kerel olid ära lõigatud tagumised tiivad millede saadavus on vist ka juba õnne asi. Minuni jõudis siis kere sellisel kujul. Ja edasi sai juba auto grilli pandud ja keevitusele tööd antud. Ei hakka siia igast keevitatud tükist pilti panema, aga peab ütlema et ega väga pole keevitada vaja olnud.Sisemised ja välimised karbid väga hästi säilinud , keevitamist tahtsid ainult põhja tükid ja rattakoopasse tuleva õhutus toru ümbrus.Järgnevaks siis sai grunditud ja kere liimiga plätserdatud. Põhjamastiks otsa ja sillad alla tagasi. Nüüd juba auto jälle ratastel, compacti tagumised õõtsad ja 36 esimesed püstakud. Nüüd on tulemas ma arvan,et üks aega nõudvamaid töösid auto juures laiendite külge sobitamine. Viimaselt pildilt on näha ka väike värvi proov. Eile õhtul sai ka juba natuke komplekteerimisega alustatud. Mootoriks on olemas m20b25 mootor mis küll enne oma töökohale sättimist tahab ülekäimist just tihendite näol. Eks ta on ikka aega nõudev töö, kevadeks loodaks kokku saada, aga eks näeb kuidas jõuan. Esialgu vist on kõik räägitud, aga täiendan teemat kohe kui midagi muutunud on.
  23. Nüüd võib kindel olla, et enam edasi ei liigu ja läheb talveks teki alla.Garaazi ainult veel natuke ruumi juurde vaja teha
  24. Sobib see 318 oma , kirjutasin sulle postkasti.
  25. Kere ise on 87a kupee ja mootor oli peal 2,0 95kw. Kaitmekarp kinnitub salongipoolt küljest.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.