Kõik, mis Varblane postitas
-
Lobamokkade rubriik
Palju saavad diisel rulliomanikud paagitäiega sõita? Enda 324d-ga ökotades saan heal juhul 700km ja kui enamus linnas siis tuleb ehk 550km ära.
-
M:Katuseluugi plekk
Plekk sirge ja roosteta! Asub Nõmmel Hind 50€ 58287914 Müüdud
-
Lobamokkade rubriik
Mis hinnaga umbes korralikud katuseluugi plekid liiguvad?
-
O:E30 juppe
Helistasin aga eks ma proovin veel Seda jah.
-
O:E30 juppe
Vaja: M21D24 roolivõimu pumpa koos kinnituste,potsiku,vollade jne getrag 240 hoovastik sedaani pagasi sisu kapoti ja kapoti amordi vaheline kronsa pre udutule katted
-
Enampakkumine kuni 23.11: PRE Esilisa nn pardinokk
152
-
150
-
100
-
70
-
2.4td alane küsimus
Minu 2.4d on meh. pumpaga ja töötav tahho täitsa olemas. Mul ka tõmblesid kütuse ja temp. seierid aga keerasin spidoploki taga olevad mutrid tagasi kinni ja jälle korras.See vist oligi tüüpviga, et need mutrid taga lahti tulevad?
-
Lobamokkade rubriik
Kuhu pealinnas 2.4d mehhaaniline kõrgsurvepump remonti viia? Palju automaatkaste liigub ja mis maksavad umbes? 2.4d külgepanemiseks on vaja...? Lihtsam doonor osta?
-
Kes, kus ja keda nägi
Hommikul sõitsin musta FL kupeega kõrvuti tammsaarel ja peale tondi risti nägin musta sedaani, millel vist kõik esimesed tuled kollased ees. Peab ka ikka rulli liikuma panema krt.
-
M: 2x 2.4d mootor
Ühel ls umbes 200 000 teisel 427 000 Tallinn 58287914
-
Kes, kus ja keda nägi
Mina olin pangal, tõstsin kipsis käpa kõrgele õhku Kabrio juhti ei jõudnud tervitada kahjuks.
-
Kes, kus ja keda nägi
oo7 tuli täna vastu Mõigus vist? Mingi umbes kuu vana pilt Jürist Kaks nädalat vana pilt Kuressaarest Ja hetk tagasi koduaknast tehtud
-
O: Generaatori
Oleks tarvis siis töökorras genekat oma 324d'le. Ise asun Nõmmel/Mustamäel. 58287914
-
Kes, kus ja keda nägi
Punase kupeega peenestas keegi Jüris - väga pikk teine käik oli!
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=13&t=135057 Keegi ehk päästab masina ära?
- M: Tagumine stabikas
-
Ostetud!
- Kes, kus ja keda nägi
Olin eile Nõmme keskse fooritaga kui valge kupee mööda sõitis ja juht käppa tõstis, ise muidugi ei jõudnud reageerida. Ärge siis pahased olge kui musta sedaani juht käppa ei jõua visata. Ise liigun Nõmme ja Jüri kandis - rulle näen päris tihti.- O: Tagasilla tala
- M: Uued Hertz DSK 165.3 30€
Panin enda autole külge ikkagi.- Getrag 240
Ei hakka uut teemat tegema! Ma vahetasin kasti simmeri ära aga ikka leemendab kõik - kas hoovastiku juurest võib ka kastiõli lekkida?- M: Tagumine stabikas
- Kes, kus ja keda nägi
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus