Kõik, mis Henrik postitas
-
BMW 320i kupee '89 - paka66
Ja mis uudist ?
-
316i '88 - Henrik
Uus näidikuplokk olemas. Talveks auto põhimõtteliselt seisma ja tööd jagub alati Ukseääred vajavad kindlasti kohendamist. Üks mure siiski on. Mul on autol umbes neljas või viies näidikuplokk ja mitte ühelgi neist pole kunagi tahhomeetrialune bensukuluseier töötanud. Enamustel on see tuimalt nullis seisnud, ühel plokil jooksis pidevalt 20l peale, kui gaasi andsid, kuid mujale ta ei näidanud. Viimati saadud plokil käib seier isegi teatud sujuvusega, kuid tihti tõmbab end asjatult kohal seistes 20l peale ja vahel jällegi ei reageeri õigesti(või ei reageeri üldse). Ehk keegi annaks abi, et miks ta niimoodi valesti tõmbleb ? Ette tänades, Henrik
-
BMW 318is M50B25 M-techII '89 - Mario
Mnjah, originaal IS on ikka õige IS. Aga edu ikkagist, ehitatakse ikka endale. Ja see viimane järeldus enne minu postitust, et kuna kõik IS mootorit välja vahetavad, siis järelikult on halb mootor, ei oma tegelikult küll tõepõhja , see oleneb ikka väga erinevatest asjadest . Jõudu, väga kena rull .
-
O: R4 40mm tagum. madaldusvedrud
On ehk kellelgi pakkuda?
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Eiei, esimene on mitmekülgsem.
-
Tõepoolest, oli õhtu ja minu mälu järgi oli tegu laupäevaga
-
Oi, tegin eile jalutuskäiku, täiesti kogemata jäi teepeale aed, mille ees punane rullar. Tundub, et oleme üsna samast kandist. Vaatasin pikalt, kohe meenus Volvo esilisa ning viisin vist auto õige kasutajaga kokku Kena oli vaadata, viisaka välimusega auto.
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Kuri-kuri
-
316i '88 - Henrik
Võiks muidugi, kuid mul veel aega on. Lõpetasin autokooli eelmisel nädalal ja sel nädalal lähen ARK'i, täisload saan kätte detsembris ja sinnamaani ise ringi ei sõida, praegu pean leppima vaid auto korrastamisega. Vot mis välja tuleb
-
316i '88 - Henrik
Tahhomeetril ikka error, pole vahepeal tegelenud. Küll aga tegime autoga maale väikse sõidu ja teepeal tulid mõned pildid, kus autol küljes kodus värvitud esitiivad, uuenduse saanud esipõll ja samuti sai kere veidike poleeritud. Tänud Mariole, kes aitas pilte siia kuidagi toppida
-
E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Ma ei väsi kordamast, et see on kuradima ilus auto. Velg teeb asja minu silmis täiuslikuks.
-
316i '88 - Henrik
Mul oli vahepeal ka sellise tahhomeetriga plokk, kus tahhomeeter töötas üsna suvaliselt ning tõmbles siis, kui tahtis. Ahjaa, Indrek, mul meenus, et küsisid ükskord mul auto rehvimõõte 185/65 R15, vaatasin üle.
-
316i '88 - Henrik
Paar päeva tagasi lõpetas tahhomeeter töötamise. Kõik muud näidikud töötavad, kuid tahhokas on vait. Ma ei tea, mitmes kellaplokk see mul juba on , varem olen terve ploki vahetanud, kui jamad olnud, kuid selle tahhomeetri peaks vist ikkagi tööle tagasi saama? Kaitse on terve, kuna bensunäidik ja temp.näidik ju töötavad, tagant on pistikud ja ühendused korras. Kas tõesti võib asi olla kellaploki patareis, mul seisis masin vahepeal 4-5 päeva garaazis ja pärast seda avastasingi vea. Nii ruttu ei tohiks küll patareiga midagi juhtuda? Jooted on ka terved minu teada. Äkki keegi oskab veel pakkuda midagi? Kui asjast lihtsalt lahti ei saa, siis tõmban näidikuploki lahti ja ehk näeb, kas on midagi tõsisemat juhtunud :roll:
-
Nonii
-
BMW 325i cabrio-M-technik
Õige suhtumine ja väärt ost Palju edu taastamisel.
-
316i '88 - Henrik
Ei, liistud on kroomid ja nii jäävadki. Mul pildil üldse liistud katuseäärest puudu, kuna liistude alt vaja värvitöid teha ja roostet eemaldada
-
Endiselt vaja.
-
316i '88 - Henrik
15 tolli, täpseid rehvimõõte ausalt öeldes ei oska peast öelda. Õhtul saan järgi vaadata, ma just soetasin need. Mulle igatahes meeldivad, veidi vaja värviparandusi teha ja ehk äärest poleerida, siis peaks kena jääma.
-
316i '88 - Henrik
Tagumised koopaääred uue värvi all, rattakoopad seest mastiksiga üle käidud, põhi altpoolt üle käidud, esipõllel uus värv, esitiivad uue originaaltooni all, salong koos enam-vähem, armatuurivalgust täiendatud . Vaja veel ukseääred värvida, siit-sealt mujalt kah. Igatahes nädalavahetus läks asja ette. Pilte panen kah millalgi, praegu mõni neist näituseks: http://fotoalbum.ee/photos/Henrik15/76619883
-
- BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Ahjaa, BMWmärk sobiks ka mu arust kapotile hästi, mattmust tooks ilusti esile selle, maitse asi muidugi- 316i '88 - Henrik
Tüüpkohad jah, tiivaäär tundub korralik olevat, nädalavahetusel jõuan jälle tõsisemalt tegeleda ja eks annan teada sündmuste käigust.- 316i '88 - Henrik
Kirjutaks kah miskit vahepeal. Suvi möödus rohkem sõites, remondiga ei tegelenud eriti Plaanisin sügisest ette võtta keretööd ja nii ta läkski. Lasin keevitada tagaratta koopa korralikult ära, samuti läks hästi ka tagumise amordikannuga, õigel ajal sai korda tehtud. Pagasnikupõhjas sai veel mõnes kohas roostesurmaga ja mastiksiga möllatud. Salongipõranda tegin ka osaliselt jälle üle koos roostesurma, mastiksi, autokere liimhermeetiku ja korrosiooniõliga. Nüüd võib südamerahuga matid jälle mõneks ajaks sisse panna. Akualus on hetkel ainuke koht, mis veel keevitust vajab. Nüüd asun vaikselt lihvimise, pahteldamise, ja välise rooste eemaldamise juurde, ideaalis saab auto veel sel aastal uue värvikihi, milleks ikka alpineweiss II. Põhja teen kah veel kindluse mõttes altpoolt üle, eelmine talv tegelikult sai korralikult tehtud. Lisaks ostsin jälle ühe M-tech viisaka välimusega rooli, samuti ostsin 15" kärgveljed, mis suvel sõite tegema hakkavad. Nipet-näpet veel vaja osta. Muredest niipalju, et roolilatt vajaks vahetust, termostaat tuleb uus panna, elektriakendest, roolivõimust ja kesklukusüsteemist ka ära ei ütleks, kuid eks aeg näitab, millal need ükskord saab Paar pilti ka amordikannust ja rattakoopast: http://fotoalbum.ee/photos/Henrik15/76116073 http://fotoalbum.ee/photos/Henrik15/76116081- BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Mõtlesin, et hõbeda/halli plekkveljega näeks ka päris vinge välja. Must velg teeb auto äkki liiga mustaks Kuigi omapärane on see niikuinii.- O: R4 40mm tagum. madaldusvedrud
Tere. Oleks vaja 40mm madaldusega tagumisi vedrusid R4-mootoriga masinale. Asun Nõmmel, Tallinnas.Kontakt esialgu läbi foorumi. Henrik. - BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus