Kõik, mis Plug postitas
-
318I 83kw ei käivitu
ma arvasin ka et bensiinipumba viga, kas selle häält peaks kuulda ka olema kui süüdet anda?
-
318I 83kw ei käivitu
eks ta ole, sai õhtul uuesti käima panna, kuid ei läinud, siis sai paar liitrit peale pandud siis nagu läks. Ehk asi sellest et masinaga pole palju ringi sõidetud ja alguses aleviku vahel võtab ta normist rohkem.
-
318I 83kw ei käivitu
hehhehh Ega täna sai korra köie otsa pandud ja käima lükatud, asi oli paraku ainult selles, et oli ennast liiga täis tõmmanud, sai ka väiksed tiirud tehtud ja masin soojaks aetud, isegi mõni asi hakkas tööle sõidu jooksul
-
318I 83kw ei käivitu
mina arvan millegi pärast teistpidi
-
318I 83kw ei käivitu
Asjad võivad katki minna igalühel, aga tänud sellegi eest, eks jah tehnika suhtes just palju teadmisi ei ole, kuid hea oleks ikka natuke teada
-
318I 83kw ei käivitu
Käisin täna kapoti all ja tekkis suht black out, et kus see jagajakaan ja õhulugeja asub, õhulugeja peaks küll lõdvikuga ühenduses olema, aga muus osas jäin natuke segadusse
-
2015. aasta kalendrid
Uhke värk
-
318I 83kw ei käivitu
Vändaandur ei saaks olla ju kui mootor ringi käib.
-
318I 83kw ei käivitu
sedasi siis, mul oli küll vahepeal radika ja veepumba vahetus, kas sellega seoses ei saanud midagi juhtuda?
-
318I 83kw ei käivitu
Ennegi midagi sellist kuulnud, aga ei tulnud kohe ettegi, aga eks ma vaatan aga sellist jama ei või olla, et kütet ei saa kätte, suvel oli siuke asi et korra sõidu pealt suri välja ja panin uuesti käima ning siis oli korras.
-
318I 83kw ei käivitu
sellest tingituna hakkabki raskesti käima minema või ei lähe üldse?
-
318I 83kw ei käivitu
Probleem siis selline, et mootor ei käivitu, vaid plärtsub vahel tagant. Ennegi paar viimast korda selline jama olnud aga lõpuks ikka tööle saanud. panin kütet sisse ja võimsama aku aga ainult kohe alguses viskab veits pöördeid kui võtit keerata ja ainult käib ringi. On ehk kellegil sama jama olnud?
-
Tujurikkuja
nojahh, ta hakkab nagu vahepeal sõidu ajal maximumist min liikuma.
-
Tujurikkuja
Siuke imelik asi on et tujurikkuja seier on põhjas, kui masin käima panna siis korra hüppab ja põhjast tgasi, kui maanteel vähe kiiremalt sõita siis ta hakkab põhjast allapoole vajuma, kas ta võib olla ehk kuidagi valepidi?
-
Radikas
okeii, radika teema sai nüüd korda, aga tekkis juba uus jama, et viimane õhk vahelt ära saada, on vaja salongiventikas tööle saada, aga see ei toimi millegipärast, kui lülitit keerata siis on küll tunda natuke et pinge tuleks taha...
-
Radikas
ma hästi ei taha uskuda, et selle süü.
- müüdud.
-
müüdud.
vahetust ei sooviks millegi vastu?
-
Radikas
ega jah, vähemalt terve ja saab kõrvale panna.
-
Radikas
Sai siis pimedas ja mõnusa lumetormi ajal proovitud seda paaki maha võtta radika küljest, natuke vaeva pidi nägema aga maha me ta saime. Puhastasime ära ümbert ja lasime otsa ääred silikoniga üle ja panime tagasi, hiljem kui proovisime oli teema sama, nii et polegi muud kui tervem radikas kuskilt hankida ja peale panna
- Radikas
-
Radikas
ex tal ole selle 26 aastaga ikka mingit s***a vahele tulnud
-
Radikas
on see vahetus lihtne ja pole mingi aeg nõudev? Tuleb sealt siis palju seda tosooli ka välja?
-
Radikas
Tervist, oskab keegi öelda, kas siin kuskil on olemas täpne 1.8 radika ehituse joonist ? Nimelt rullikal on radika otsas oleva paagi alumises osas, leke, mis siis purskama hakkab, kui gaasi vajutada, tahaks teada kas seal on mingi rõngastihend vms.
-
veepump
Veepump edukalt vahetatud, selle teema võib kustutada!!