Kõik, mis pocket postitas
-
325i cabrio '91; 320i kupee '85 - Pocket
Ei teagi, kunagi sai üks VW T25 põhjalikult tehtud, kuid nii paksu kummi seal küll ei leidunud, seega soodaprits tegi kogu töö. Kuid tänasega sai siis auto enam-vähem puhtaks roogitud ning loodetavasti on keevitaja piisavalt mõistlik ning saab edasi ise hakkama. Hetkel olen jõudnud juba olukorda, kus mootori eemaldamine tundub loomulik jätk senisele tegevusele, kuid seda pigem soovist teha tehnikale ring peale, samuti oleks mugav ka mootoriruumi korrosiooniga tegeleda, kindlasti on seal üllatus varuks või mitu 😁. Kuigi algne soov oli auto ülevärvi vältida ning säilitada taotuslikult kergelt kulunud värvkate, siis nüüd on ka see selgeks saanud, et kahjuks tuleb seda siiski teha. Kokkuvõttes on vana auto tegemisega üks pidev k....p, kuid e30 kupee on seda alati väärt, konkreetne sai päris kiirelt südamelähedaseks😉
-
Eilsega jõudsin järeldusele, et lihtsam oleks olnud juba auto pritsi viia, käsitsi seda jama sealt kõhu alt eemaldada on ikka ropp töö ja tulemusega ei saa 100% rahule jääda, sest midagi võib nii või naa varju jääda. Omaette nali on sillatala pukside vahetus, hetkel ei hakka oma närve selle peale kulutama, tegelen ühe probleemiga korraga, vaja auto 27.12 keevitaja juurde saada.
-
-
316i 87- Metsmaa
Sellise sigaduse eest tuleks juba korralik noomitus teha -vägivald ei ole lahendus, sotsiaalmeedia mõjub paremini
-
Ja nüüd õpetusi, kuidas koduste vahenditega kliirensit tõsta 😁, tegelt ei saagi hästi aru, mida on teha püütud, tuleb lahti harutada.
-
Täna sai päevake oma sõbra seltsis veedetud, eesmärk võitlus korrosiooniga ja üldine ettevalmistus keevitustöödeks. Suuri üllatusi ei ilmnenud, võiks isegi öelda, et kartsin hullemat. Igavane jamps oli bensiinipaagi eemaldamine, ülejäänud käis lihtsalt. Mõned pildid
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kui nüüd meenutada, siis minu poolt müügis olnud 325 touringul (2.0 konega) oli ka aku ees. See konkreetne on vin koodi järgi väidetavalt 2.5, kuid saksa passis on märgitud kone vahetus 1.8 vastu
-
ei vaidle
-
Ei pruugi, minu 325 fl cabriol on samuti mootoriruumis. Sain LT e30 klubist infot, et on toodud auto saksa passiga, kuid mootoris üks silinder ei tööta -??? Kah muidugi kõva tagasiside 😁
-
tagumine pütt, läbi Balti ei lase tellida
-
Kas keegi on selle 325 touringuga mingil moel kursis -müügis Leedus juba mõnda aega, kuulutus maas. Hinna ootus oli 4k juures. Olen siin paar kirja müüjaga vahetanud, kuid peale piltide infot ei liiga ja niisama vaatama ei viitsi 600km sõita.
-
Seda sai juba esmaspäeval proovitud, kahjuks ei lasknud tellida. Mis kanalit sa kasutasid?
-
Tundub küll ja mis peamine, siis Bosali kohta jaburalt odav hind, ostukas koos käibega gramm üle 30 euro Tagumise osa lennutasin ndl. vahetusel vanametalli, lähen kougin selle kohe välja, sest meie kaubanduses puudub hetkel ka uue tellimise võimalus. Nurkade komplekt oli jah mingi 54 juurot -10%
-
Päris normaalseks mind tööl ei peeta 😁 samas igal inimesel oma viis stressiga tegelemisel Hetkel muidugi väga vara öelda detalide sobivuse kohta, kuid need nurgad on küll päris metallist
-
Ikka olen huvitatud, ega ma siin seda teemat niisama lõbu pärast ei pea, ikka soovin targemate abi
-
just vaatasime koos keevitajaga põhja üle ning ausalt öeldes palus ka teise panni osta, kuna suutis sealt mitme koha pealt ikkagi augu läbi surkida Eks ma tahaks ise ka, et kõik oleks nagu tehasest... Las need pannid jõuvad kohale ja eks siis enne lõikumist teeb lõpliku otsuse. Keevitajaks soovitati kedagi Raivo Sipelgas nimelist, tundus asjalik ning valmis natuke rohkem kaasa mõtlema, kui lihtsalt näpuga näidatud töid teostama. Hetke seisuga võetakse veel vana aasta seisuga ette.
-
Tellisin täna mõned keredetailid, mis võiks plekitöid lihtsustada. Eks paistab, kas kvaliteet õigustab ennast. Pedaali kronsa sain kingituseks
-
Kereplekkide tootjad
Tuleb välja, et see valcasgarage tüüp on mul hea tuttav E30 LT klubist, ei teadnudki, et on sellise businessi püsti pannud. Ma täna suhtlesin ja võiks tema kaudu küsida EST klubi liikmetele püsivat allahindlust -ma tegelikult olen sealt just ka tellimas ja eks paistab, kui palju ta soodukat pakub. ..sain 10%, abiks seegi
-
Eks ma originaalsuse poole püüdlen, vähemalt nii palju kui võimalik/ mõistlik. Kere keevitamisega oleks parim kombo ise kõrval olla ja lasta proffidel õmmelda, viimase tööga ma ise ei ole väga tahtnud kätt proovida, samas tehniline võimekus oleks olemas.
-
Küsimus, kas keegi on kursis www.valcasgarage.com kerepaneelidega? Tegemist on Leedu toodanguga.
-
Eelmine omanik oli vist autoelektrik, õnneks piisas vaid juhtmete eemaldamisest, originaalsust ei olnud näpitud. Sisuliselt need isepandud tulukesed lihtsalt dubleerisid algelist pardakompuutrit, mis iseenesest on ju laes olemas.
-
- 325i cabrio '91; 320i kupee '85 - Pocket
- 325i cabrio '91; 320i kupee '85 - Pocket
Kuna teema on hakanud argnema juba 3 auto näitel, siis tegin pealkirja vastavaks ning lisasin kupee, mille arenguid on ehk tore kõrvalt jälgida. Kere ise on... ohh iga kord kui uus pill on tõstukil, siis tekib mõttepaus, võib ka motivatsiooni kadumiseks nimetada aga samas, kui jälle vaatad siin ja laias internetis keskmiseid näiteid, võib enam-vähem maha rahuneda. Selle kupee kere probleemid on kõik põhjaplekist alla poole ja siis v. tagumine tiib enne ratast, peale ust -ju on sinna kunagi kõksu saanud ja parandus kehvalt teostatud. Hetkel on plaan eemaldada põhjamatt ning keevitada ära see, mis on kõige hullemas olukorras, kindlasti tüüpilised esimesed tõstekohad. Tegelikult tuleks alt puhtaks rookida, mastiks eemaldada jne.. konserveerida. Plussiks on originaalsus, hästi säilinud salong, toimiv tehnika ja muidu säilitamist väärt isend. Eks ma pean selgelt oma võimalusi hindama, kui plaanin 3 autot pidada ning tundub, et kupee jääb lihtsalt ootama oma õiget momenti, seniks aga on sõiduvõimeline ja otseselt kellegi silma ei riiva.- 325i cabrio '91; 320i kupee '85 - Pocket
See on päris värske olukord ka minule endale , ei olnud otseselt plaanis Auto on säilinud algupärasena, Eestis alates '96 aasta, alates sellest ajast olnud 1 omanik (vanuselt 80+ aastat vana). Kui kõik võimalikud paigaldatud lisad maha rookida, peaks avalduma hea materjal, üks kole koht oli kohe näha -juhi poolsel tagumisel tiival. - 325i cabrio '91; 320i kupee '85 - Pocket
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus