Hüppa postitusse

Raini

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Raini postitas

1. Raini vastas Raini teema asukohas Autod
    Müüdud teema lukku,
  2. Raini lisas teema asukohas Autod
    Seoses aja puudusega ja mutused elurindel,pean kahjuks müüki paiskama eluvõimelise kupee. Täpsema Info leiad A24 kuulutusest, http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2206134&rhash=ec5a
  3. Kelllel huvi siis auto läks müüki aja puuduses ja muutused elurindel. Võtke ligi ärge laske uunikumi raisku,
  4. Pakkumise postkasti. Tänud.
  5. Tumedamat tooni auto 3-5 Päeva Heledamat tooni 2-4 Päeva
  6. vastasin postkasti
  7. see väga laialdlane küsimus Kõik ikka oleneb laki olukorrast ja millist tulemust saavutada soovitakse. Kas lihtsalt läikesse,keskmist või väga head . Kõigile autodele lähenen idividuaalselt ja siis kohapeal saab täspema hinna paika panna. ja kas peale poleeri panna peale ka Keraamiline kaintse,mis oleks mõistlik lahendus jne
  8. 2500-3000 Masin vesi lihviga ja siis mitme astmeline poleer erinevate taldadega.
  9. Tänud, Sellise tulemuse saavutan pea Iga autoga mis on minu käealt läbi käinud
  10. Jep viimased 10.a juba tegelenud selle alaga.
  11. Nii sai siis täna natuke toimetatud ! Seniks kuni auto värvimis järjekorras on sai värvi pinda veits paremaks lihvitud.(Räme apelsin jms jama oli ikka ) Esialgne pind Ja tulemus Väljast Tulemusega võib rahule jääda aga töötunde kulus ikka metsikult Kui kellegil huvi kevadeks oma suksu läikima lüüa võib mulle teada anda privas
  12. Just zenderi toode,seda on ka tagumine tiib. Mingi mõte peas on et läheb minema sealt aga eks näis mis tuuled puhuvad aga panen kõrva taha et on soovi. Õige värv on selline huvitav sinakas roheline vms Jõudu ja jaksu läheb vaja kõvasti . Eks hoian oma tegemistega kursis.Hetkel tööd meeletult et ei ole jõudnud midagi teha aga küll jõuab .
  13. Ma ei tea endale tundub imelik vb kui korrastada ja üle värvida siis v'ib ilme muutuda
  14. seda minagi kuigi endale tundub kas madal lip või m.technikcu tiib tundub ilus. Just just
  15. ma esialgu mõtlesin jah et 2,5 peale panna. Kapoti alune tahab ikka väga palju korrastamist,kapoti all külas käinud tõsine leiutajate küla lotte mis on täis kodukootuid lahendusi vaakumid jm on veetud nii nagu jumal juhatab Aga selge eks ma hoian teda võimalikult orginaali lähedasena kui siis M-stanged jm sellised pudinad külge kruvida või pole see hea mõte ?
  16. Rõõm kuulda. Ma arvan et see rohkem weekend festivali moodi ma kahtlen et see nitro lahustiga ära tuleb aga kes seda teab kui survekaga lasta siis musta värvi lendab
  17. No ma räägin Venerahvusest eelmine omanikul oli oma arusaam klassikust, mis minu mõistes on puhas porr. Kahe liitrine ikka , Kere ei olegi kõige hullem,esimene kõrval istuja koobas tahab seest natuke tegemist,esimesed jalge alused siit sealt ja üks tagumine koopa äär korrastamist ja värvitud on nii et ma arvan et pime ka värvib paremini,see on ikka õudukas ,orginaal värvile peale lastud julmalt,anna kannatust.Mõnele meeldib ikka teha kohe isuga ja halvasti. See eest tuleb ise teha korda korrektselt.
  18. Tervitus Tervitus see pere. Pikki aastaid piidlemist ja mõtisklemist Sai endale soetatud E30 320i 92 kw 84.a. Ise E30 pealt suht võhik siis ehk loodan et saab ka foorumi perepeale pisikese abi peale loota ja autost auto teha. =) Seda muidugi ajapikku,Ise loodan et saab kevadel väikset viisi keretöödega alustada. siis saab ka juba muid asju vahetada ja korrastada,kindlasti ka midagi juurde painutada Igasugused soovitused ja tähelepanekud ALATI teretulnud =) Lisadest siis niipalju Vehicle information VIN long WBAAA310708489139 Type code AA31 Type 320I (EUR) Dev. series E30 () Line 3 Body type LIM Steering LL Door count 2 Engine M20 Cubical capacity 2.00 Power 0 Transmision HECK Gearbox MECH Colour SAPHIRBLAU METALLIC (149) Upholstery PACIFIC (0151) Prod. date 1983-09-08 Order options No. Description 311 ELEKTRISCHER BEIFAHRERSPIEGEL 320 MODEL DESIGNATION, DELETION 400 SLIDING SUNROOF MANUAL 660 BMW BAVARIA C REVERSE RDS 680 MANUAL AERIAL 690 CASSETTE HOLDER
  19. õhu lõdvik kui alles siis huvitatud.
  20. 2.0 aju pole pakkud
  21. Endal samamoodi GeeTee sinine kohver ja vastu on pidanud juba pea 4.aastat ja pole suutnud midagi ära lõhkuda kuigi suur narre on ka toru taga vaeva näinud. Julgen soovitada soojalt. http://www.hansapost.ee/p/geetee-professionaalne-144-osaline-tooriistakomplekt/903792385?gclid=CPrLt-jJ_8kCFYPpcgod3zsEuA
  22. Pakkumised pm.i Hea kui tallinnas oleks.
  23. ok Sul soojendus radikat pole pakkuda,Kupeele.kui jah siis mis hinnaga.
  24. õhulugejajale tervet suurt kaarega vollat on kui jah siis mis hind.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.