Hüppa postitusse

andreas

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis andreas postitas

1. Up! Uus hind 25€
  2. Pakkuda müügiks M50B25 mootorile mõeldud uus metalltiivikuga Thermotec veepump. Hind: 30€ Asukoht: Tallinn
  3. Kõige kiiremini leiad uued veljepoldid mõnest varuosapoest - Automaailm, Fixus, DB-HP jne. Maksavad 1.50-2€ tükk. E30 orig veljepolt on M12x1.5 jämeduse ja keermesammuga ning 26mm pika keermeosaga. Plekkvelje poldid on üldiselt teise koonusega ja kui nendega veljed kinni krutid, siis logisevad keset liiklust sul üldse lahti
  4. Eile õhtul 23.00 ajal oli üks matt must sedaan Rocca McDrive'i juures
  5. Punane facelift sedaan, BBS RZ all, oli just tund tagasi Haabersti ringil
  6. M50 sisselase ja ajule remapi tegemine annab sellest mootorist ca 165-170kw Aga väga äge build, edu!
  7. OÜ Steelmet Keilas
  8. Ehk täpsustad, mis püstakule tarvis on, siis oskavad inimesed ehk paremini sulle midagi pakkuda - kas 45mm või 51mm?
  9. andreas lisas teema asukohas Varuosad
    Pakkuda müügiks M20B20 95kw 130mm kepsud. Hind: 30€ Asukoht: Läänemaa Huvi korral PS või 5343 3007
  10. Pakkuda müügiks üks komplekt E81 1.seeria 3-ukselise mudeli jalamatte. Matid täiesti uued, musta värvi tugevast riidest. Hind: 25€ Asukoht: Tallinn Huvi korral 5343 3007 või PS
  11. Eks anna teada, kui palju neid kinnitusi sulle saadab. Kui teist pakki mulle saatis, siis pidi tulema 27 kinnitust aga sain hoopis 7 Aga tegin paralleelselt ühe tellimuse sõbrale ka ning kuna ta hüppas alt ära, siis on saadaval üks komplekt E30 cabrio matte ja üks komplekt E81 matte! Kui kellelgi soovi, siis saatke ps
  12. Kas said temaga ilusasti ühendust ning oli nõus kiirelt kinnitused saatma?
  13. Natuke aega minu poolt siin vaikus olnud aga asjad on nii kaugel, et sain just kätte kolmanda postisaadetise selle müüja poolt. Kolmest puuduolevast komplektist ja kahest puuduolevast kinnituste komplektist on nüüdseks peale massilist kirjade vahetamist ja jauramist saanud üks puuduolev komplekt kupee/sedaani matte. Nüüd peab kuidagi selle viimase komplekti ka veel kätte saama, puikleb natukene vastu. Uued huvilised - kas on soodne tellida? Absoluutselt! On see aga selle müüjaga seda väärt? Ei! Komplekteerida ilmselgelt keegi seal ei oska ning imestan, et mulle Ford Scorpio matte vahepeal juba saadetud pole. Mina uut tellimust sealt ei teeks.
  14. Otsin E30 esimest ja tagumist strutbari. Reguleeritavaid ei soovi. Pakkumised palun PS või 53 433 007! A.
  15. Puuduolevad matid ja kinnitused pandi eile teele. Loodetavasti ikka õige kogus
  16. Nonii nonii nonii, sain matid just pool tundi tagasi kätte!! Loomulikult ei möödunud seegi kord ilma jamata ning karpe avades selgus kurb tõsiasi - 2 matid (sedaani/kupee omad) puudu ning 3 (1x cabrio ja 2x sedaan/kupee) matikomplektil kinnitused puudu. Võtsin müüjaga ühendust ning loodetavasti saab kiirelt probleemi lahendatud. Hetkel siis üleandmiseks valmis 15 komplekti matte - 2x cabrio ja 13x tavalised. Teeme siis ehk nii, et need kellel kiiret pole (k.a mina) ootame kuni ülejäänud matid ka tulevad ning need 15 inimest kellel ilgelt kiire on, saavad alates tänasest need siis kätte - tulete järgi, saadan postiga, kuidas ise soovite. Kui keegi soovib täna juba järele tulla, siis olen täitsa kodus olemas. Aadress Õismäe tee 6-124, Tallinn. Telefon 53 433 007. Helistage ette kui tulema hakkate.
  17. Sellel valgel oli veel vähemalt 1,5 aastat tagasi E36 IS mootor vahel ehk siis 103kw mitte 100kw.
  18. Mul oli eelmine hooaeg 8" peal 195/40 rehv ja väga kena jäi.
  19. Kui nüüd DHL'i trackingut uskuda, siis ikka veel siia poole teel. 31.01 on Radefeldi DHL laost välja saadetud ja see on ka viimane kirje.
  20. 511TEK on praegu Haabersti Statoilis
  21. Täna lubati DHL'ga teele panna. Ilmselt kusagil nädal läheb
  22. Asjad nüüd lõpuks nii kaugel, et tellimus esitatud ning mattide eest tasutud!
  23. Nüüd juba väiksed edusammud. Küsid kolme asja, vastab ühele Ilmselt varsti asi lukus, hoian kursis!
  24. Keegi vuras just punase FL'ga mööda Klooga mnt'd linna poole Tallinnas. 752BBA
  25. Müüja poolt täielik vaikus. Andsin küll märku, et oleme valmis tellima aga siiani pole vastust tulnud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.