Hüppa postitusse

MargusRaska

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MargusRaska postitas

1. Räägid äkki sellest reg.plokist lähemalt? Pm Kuigi see andur on mul kindlasti katki. Sisu puru ja tagumine osa puudu
  2. Leiab selle kliimaga variantidel.
  3. Rost stop quattro on õige jutt
  4. Need punkti puurid ühed parimad mida kasutanud olen. Siiski lähevad päris kergelt ka need nüridaks. Nende teritamine kõrgem pilotaaž. Keevitamisoskus tuleb suureks kasuks. Edu tegemistes! Jälgin kindlasti.
  5. Kui mõtled kütte ka piduri trasside kinnitusi,siis auk sisse puurida ja seestpoolt punkt.
  6. Lohutuseks ,et enamus sellised. Sul isegi üks kronsa alles.
  7. Väga hea numbri leid ja stoori. Rool ka minu arust sobib hästi. Edu!
  8. Tubli tegemine! Edu! Kahju et ei saanud aidata. Hoian silma peal.
  9. Hei! Päris hea ju veel. Õige mõte on need matid välja võtta,sest elu on näidanud,et sealt alt leiab päris palju probleemseid kohti. Tagaistme alune ok. Seal põhja all on palju igasugu kronsasid ja kõrvu mis kipuvad ära roostetama ning see pealtpoolt juba näha. Edu tegemistes!
  10. Esimesed 50€ Tagumised 80€
  11. Äkki kellegil vaja. Õõtsad ja plekid pritsitud,aga uuesti rooste läinud. 50€
  12. Jäi kunagi kusagilt silma kus värskendati neid kollaseks/pruuniks läinud paake. Tulemus oli uueväärne. Keegi siit grupist tegi,siis paluks jagada õpetust.
  13. Tubli tegemine. Kahju et aidata ei saanud.
  14. Hei! Kes kõik oma järge ootavad,palun kirjutage FB Messengeri. Kahjuks tervis ei luba mul seda tegevust jätkata. Sorry
  15. Asukoht. Jõgeva Pärit kupee küljest. Töötab.
  16. Asukoht. Jõgeva Puudu on kiiruse andur.
  17. Muidu ka mõni pilt karpide siseosa lappimisest
  18. Midagi jälle teoksil. Siin siis võimalikud tugevad tungikohad mis võimalik ka rullikatele teha kellel originaalsus pole oluline.
  19. Vaatan siin,et päris palju tegemist tuleb. Võta pigimatt ka välja kui viitsid. Tagumise istmepadja alt tuleb ka jama välja.
  20. No sel juhul peaks enamus automaalrid töölt kinga saama. Sai just nende soovitusel kasutama hakata cobrat või raptorit. Peaks palju vingem asi olema kui tavaline kivikaitse
  21. Minu jaoks suht heas korras kere on valmis. Töötunde kokku 146 h. Rooste väljas,põhja alt lõpuni viimistletud. Seest jne. On epotatud ja hermetiseeritud. Kõik õõnsused õlitatud( maalri õudukas). Ninaraam roostest puhastatud ja muunduriga üle tehtud. Omanik ise tõi karbid,põhja ja tulemüüri jaoks vajaliku materjali. Tagapaneeli tellisin ise. Vahetusse läks ainult alumine osa. Materjalikulu 500+€
  22. Üks paha koht enamustel rullikatest. Tagavara ratta koha tagumine osa. Seal juba tehasest minimaalne kaitse peal. Rooste puhastatud,würth roostemuundur 2*,epo,kivikaitse ja krunt.
  23. Sinna ongi mõeldud paksem seib vahele

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.