Kõik, mis darkstone postitas
-
320i Cabrio '89 - Jann
Ooot auto värvid yleni ära v? V aint need kohad?
-
325 cabrio - Kert
Hehh, normaalne, pärast pisikest korrastustööd ju nagu lust suvele vastu minna sellega! Jõudu
-
BMW 325 ACS3 cabrio '89 - kurjam
väga kena ja hea leid! Oot sa käisid Saksast seda päris ise yksi seda toomas jah, ja ei saand mdgi jutust aru! Edu täiustamisel ! PS: Käigukangi nahk ja nupp on minu jaoks vastuvõetamatud veits
-
325i Convertible '90 - Ahto
Mõned pildid: http://nagi.ee/photos/mymaster/sets/124379/?init=12&start=12
-
Nonii, täna sai jälle tõstukil käidud, kuna sõita enam yle 90-ne ei kannatanud, ja arvata võiski olid veljed balansist väljas-sai kiirelt korda aetud nyyd lausa lust sõita jälle! Mure leidsin veel suuremagi , veovõlli ratta poolse otsa kummilutt on puruks, mis vajab hullu pilguga vahetust. Korda sai ka aetud tulede yles-alla rappumine, isegi kohal seistes-syydi olid kinnituspoldid mida enam polnudki-nyyd siis jälle on
-
Sügisgrillimine Lõuna Eestis?
Muidugi lähme cabriodega Jann, pohh ju mul sama case, ja äkki on ilus ilm ka! :wink:
-
Arvad jah, see võib isegi nii juhtuda, asi kätte võtta kindlalt sel juhul
-
tänud-tänud Kle korra olin maal, seal ringi liikumas, aga annan teada kui tlen pärnu kanti jälle ! Oi nokitsemist meil mõlemal juu saatusekaaslane Jann
-
Edasi ikka nokitseda paremaks, ja ilusa ilma korral veel sõitu nautida kuni talve hakuni.
-
320i Cabrio '89 - Jann
Eile sai ka Jann poisiga koos mõne kildine kruiis tehtud katused maas
-
Kasutaja tomstah-i käest sai siis omale cabrio soetatud. Auto 90 a. väljalase ja Eestis juunikuust. Autol on must nahksisu, 4-el aknad, istmesoojendused, tulede regulaator, check-panel laes ning katus käib manuaalselt. All on H&R madaldusvedrud ja peal Momo sportrool (mõlemad dokumentidega), ees Hella Blackid ja smoke suunad, taga Startec-id. Katus päris vihmakindel ei ole, kuna on auke ja lõhesid siin ja seal! Praegu teibi tuuningu all. Aga talvel niikui nii jääb seisma ja uue katuse plaan on kevadeks. Plaanis ka kõik simmerid (mootori-käigukasti) ära vahetada, kuna väikesi lekkeid sai täna avastatud, ja suure õõtsa tagumised puksid ka vahetusse, ka õlid-filtrid. Muidugi aknatihendeid tleb ka vahetada nii mõnigi! Pildid:http://nagi.ee/photos/mymaster/sets/124379/?picture_type=s&start=0
-
Nuu mingeid mõtteid juba tekkind?
-
Olekski hea koht tglt ju, mingi suht odav ka kui kambaga minna, oleksin kindel tulija kui toimuks alates sept. teisest ndlv-tusest!
-
320i Cabrio '89 - Jann
krt see kylg on ikka päris rõve, jube keberniit korda teha!!
-
320i Cabrio '89 - Jann
oi vatt, jõudsid ette krt... Mõtlen isegi siin väga pingsalt cabrio peale!!
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
No ega ta nii enamvähem pole mdgi, roostet vaja ära teha ja stanged ka korda!! pole aega olnd yldse siiamaani kuid nyyd yritan asja käsile võtta!
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
Hei. Mul endal oli selline jama ,et bensupumba juhtmed ja asjad ytlesid yles ja elektrit ei tulnd peale. Sai otse juhe veetud ja lyliti vahele, mingi aeg toimis, kuid jäi kaheks päevaks seisma ning käia starterit palju tahad aga ei midagi! syyde puudu, sai viidud sinna mingi Valtocar-i ja asi korras, ei tea mis tegid sellega kuid töötab, ning pumba kammmi tegid mul ka korda! Igaljuhul edu!