Hüppa postitusse

mihkel22

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis mihkel22 postitas

1. Mees õigel teel,kõige odavam on kaalu langetada autol. Endal proovitud Honda Civicu peal,tõstsin mootori ca 200kg kergema kere peale ja 400m aeg vähenes 0,5 sekundit. Lõppkiirus väga ei muutunud,lihtsalt start paranes tohutult. Hondal tuli 200hp tonni kohta võimsust. Teine näide jääraja autoga,1,6 80kw 4wd kaal ca 800+kg,evod ja impresad jäävad 3km rajal maha 10s. Jõudu pole sittagi,aga ikka saab väga kiiresti sõita. Soovin jõudu tühjaks rookimisel.
  2. Mõlemad A-osad.
  3. mihkel22 lisas teema asukohas Varuosad
    Pakkuda paar esitiibasid e30-le. Rooste liivapritsiga eemaldatud,peal happekrunt ja krunt. Hind 70eurot tk,heameelega annaks mõlemad korraga ära. Ühendust palun võtta 5527712. Pildid
  4. Helistasin juba sellele härrale.Tema oma see punane sedaan ka mis seal Karksi-Nuias seisab. See raudselt värvitud ja tehtud Karksis kus putitatakse autosid üles ühele automüügiplatsile Viljandis. Sama automüügiplats käinud läbi korduvalt meediast,kuna autode mootorid kipuvad laiali käima peale ostu. Sealse autoplatsi autod 100% keritud,suuremosa väiksema või suurema avariiga.Kes Karksi satub,sis teepealt näha suur parkla kus seisab hunnikute viisi poolpiduseid autosi. Kõrval käib kõva liinitõõ E30 ka-härra ütles et oskab asju ilusaks pildistada ka,ei tea ta midagi lisavarustusest,mis seal tehasest peal peaks olema,ikka tuleb selline jutt et nii tuli saksast ja ainult poleeritud. Esitiivad arvatavasti küljest käinud(mastiks puruks liitekohtadest,alt ääri mastiksiga parandatud).Selline oli härra seletus minu uuritud kohtade kohta. Kui põlle kohta küsisin,sis jooksis oma sedaani juurde ja sai aru küll,et põll kõver ees.Peaks ka ikka vaatama minema mis tegelik seis on.
  5. Pikka juttu panema ei hakka,pildid räägivad enda eest. Viimased suuremad jupid mis kere külge vaja panna. Ja juba auto küljes Teha jäänud paagi tuulutustorude toru paika,kaitsmekarbi kinnituskronsa välja vahetada ja mõned logari kinnitused uued panna. sitaks lihvimist,käiamist,liivapritsimist ja saabki auto altpoolt uue värvi ja mastiksi selga.
  6. Mul mõlemad pakkuda komplektsed püstikud.
  7. Mul pakkuda td oma 120euroga. Juba odavam kui 150+
  8. Sellesmõttes Eixil õigus,jätad mõned kohad tegematta, maksab hulga raha värvimise eest ja natukese aja pärast jälle rooste punnitab.
  9. Mõned kohad veel keevitada,sis võiks juba rahule jääda
  10. Üle pika aja teen sissekande rulli käekäigust. Suuremosa talvest on mõõdunud ühe teise auto seltsis. Iga nädalavahetus sai käidud jääraja võistlustel. Peasüüdlane ise,kellel soovi uuel hooajal sellega ise sõita,võib julgelt märku anda.(tegemist 4wd civicuga) Ja rulli juurde tagasi. Mida lähedamalt vaatad,seda rohkem tuleb roostet juurde Juhipoolne esimene nurk Küljekarp ka lõpuks kokku lapitud Tagumine tõstekoht Ja esimene koobas,ühenduste vahel rooste olemas,tuli lahti lõigata ikka Keevitustõõde lõpp hakkab paistma vaikselt.
  11. Vend tellis vale osa,kontaktid ja muu info http://www.bmwclassic.ee/forum/viewtopic.php?f=2&t=9726
  12. Pakun eixi üle, 151e
  13. Mul pakkuda sulle see liist,helista 5527712
  14. Hakkan jupitama komplektset autot.Hetkel veel auto koos,lähiajal hakkab juppe saama. Kere suht nutune,miskit saaks ka kasutada. Nimekiri asjadest 1) 51 mm püstakud.MÜÜDUD 2) komplektne mootor,mootori juhtmestik,ajud,kõik mis vajalik teise kere peal käima saamiseks. 250e 3)TD käigukast 60e 4)TD kardaan 120e 5) Differ,suur korpus3,25ülekanne-100e 6)Ketaspiduritega tagasild100e 7)Istmed,uksepolstrid 25e 8)Jämedad poolteljed.MÜÜDUD 9)M tech suure diameetriga rool ilma nahata 25eMÜÜDUD 10)Võimendiga roolilatt 60eMÜÜDUD 11)roolivõimendi pump 25eMÜÜDUD 12)võimendiga roolilati rooligardaan 50eMÜÜDUD 13)hall põhjamatt,vajab pesu 40e 14)tagatuled 15e tk 15)tagastange 25e Auto juhtmestik broneeritud. Nimekiri hakkab jooksvalt muutuma,ühendust palun võtta tel 5527712 Auto asub Viljandi ligidal,smartpostiga saadan osad kuhu vaja. Paar pilti
  15. Up. Pakutavate asjade nimekiri esimeses postis!!!
  16. Mul pakkuda, helista 5527712
  17. Ikka ootan pakkumisi
  18. Ootan pakkumisi heas seisus e30 esitiibadele. Vastavalt tiibade olukorrale ka hind. Korralike tiibade eest makasan head hinda. Pakkumised teha 5527712 või siia teemasse. Mihkel
  19. Vahendan sõbra kuulutust. Auto valget värvi,mootor ja kast korras.Auto hetkel komplektne,proovisõidu võimalus. Kellel huvi millegi vastu,helistab 58869099 Tõnis
  20. To oo7,ega mul midagi rammusa e30 vstu pole,lihtsalt minu kihutamised mõõdusid muud marki autoga. 1,8l ja 153kw civic oli nii mõnelegi 4,0 e30 paras pähkel. Siin üks bmw marki auto- Praegu hea taastada oma 316 ja kunagi kulgeda rahulikus tempos Ühele ema teise tütar,samas peres mõlemad
  21. Ja kaugel pole aeg,kui loeme ühekäe sõrmedel ülesse karpa toitel e30-eid
  22. Teisipäeval viskas korraliku külma ja saigi garaazi sooja mindud. Mõned pildid leitud roostest- Suurem saast liivakaga eemaldatud ja lapitud- Juhipoolne esimene tõstekoht- Laupäeval jätkan otsinguid

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.